local-stats-pixel fb-conv-api

Kā iepazīties ar meiteni? Par puišu pašapziņu.88

1261 12

Vienā no iepriekšējiem rakstiem filosofēju par to, kādēļ gan iegājies tā, ka meitenes gaida, lai puiši spertu kādu soli pretī pirmie. Komentāros izlasīju, ka daudziem puišiem tā patiesībā ir problēma - saņemties un uzsākt sarunu ar meiteni.

Šajā rakstā uzskaitīšu pāris vienkāršas lietas, kas varētu palīdzēt labāk veidot kontaktu ar meitenēm. Centīšos neizplūst detaļās, bet pietiekami skaidri izklāstīt domu.

Lai iepazītos ar meiteni svarīgi ir saprast, kas ir tās vērtības, kas meitenēm ir svarīgas. Daudzi noteikti pirmāmkārtām iedomājas, ka vislabākās izredzes atrast foršu meiteni (lasīt - pievilcīgu, ar labu humora izjūtu, apķērīgu + citas specifiskākas īpašības) ir sportistiem, vai izteikti tehniskiem čaļiem, kas ķimerē savus spēkratus un dragā pa ielām.

Lai gan šāda tipa hobiji lielā daļā meiteņu izraisa neviltotu interesi un vēcina vēlmi ar puisi iepazīties un kopā pavadīt laiku, hobiji un dzīvesveids tomēr nav noteicošie. Noteicošais ir pats cilvēks.

Reti kurai meitenei tīk iedomīgi puiši un reti kuru meiteni piesaistīs "klusie tipi". Toties, lielu daļu meiteņu piesaista puiši, kas ir par sevi pārliecināti, bet tai pat laikā piezemēti.

Milzīga problēma, ko redzu ikdienā ir puišu pārliecības trūkums par savu izskatu, spēju veidot sarunu vai vēl citiem iekšējiem kompleksiem. No malas esmu pat darbā redzējis, ka meitene vienā momentā nopēta puisi, kamēr viņš neskatās, bet, brīdī, kad viņu skatieni satiekas, viņa, lai arī visu laiku pirms tam viņas seja ir bijusi nopietna, velta puisim superīgu smaidu. Viņš protams to palaiž garām un aiziet tālāk.

Tas attiecīgi noved pie nākošās Latvijas puišu problēmas - nespēja uztvert meiteņu mājienus. Tā kā tieša saskarsme no meitenes puses bieži vien tiek dēvēta par "kāršanos kaklā", tad meitenēm nākas izmantot ķermeņa valodu un sejas grimases, lai vērstu puiša uzmanību uz sevi un liktu viņam noprast, ka viņa ir ieinteresēta. Problēma slēpjas tajā, ka vidusmēra puisis iekšēji automātiski izslēdz domu, ka meitenei, kas viņam ir iekritusi acīs, viņš varētu patikt tik pat ļoti un visi meitenes centieni paliek nemanīti.

Ko es ar to visu gribēju pateikt?

Ja Tu lasi šo rakstu un saskati sevī to puisi, kurš nav īsti pārliecināts par sevi. Saņemies. Nav tik traki kā Tev šķiet. Pieej pie viņas, uzrunā viņu skolā, darbā, treniņā, vai kur nu esi ieskatījies kādā daiļā būtnē. Viņa neskatīsies uz Tevi dīvaini, neatšūs, pat neveidojot nekādu sarunu, viņa nesmiesies par Tevi un nestāstīs draudzenēm par jūsu sarunu kā par ko smieklīgu. Meitenes ir tādas pašas kā mēs. Iekšēji nedrošas. Tādēļ mums ir jābūt mazliet drošākiem par sevi. Lai iedrošinātu sevi un iedrošinātu viņas.

Lai Tev izdodas. emotion

1261 12 88 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 88

0/2000
Smags temats. Pēc manas pieredzes nav nekā grūtāka, īpaši, ja tur, kur studēju & strādāju, meiteņu nav gandrīz vispār, bet nav ne laika, ne gribēšanas staigāt pa kādiem tur klubiem.
6 0 atbildēt

Es skolā vienreiz biju pamatīgi piedzēries. Bija skolas pasākums. Es pazvanīju meitenei, kura nemācās vairs mūsu klasē. Pastāstīju, ka esmu iemīlējies viņā. Pastāstīju to pašu citai meitenei. Tad es atslēdzos, un mani direktors veda uz slimnīcu. Tā kurai es zvanīju uzreiz pastāstīja draudzenēm.

6 0 atbildēt

Ar tām meitenēm ir sarežģīti,nevar saprast kas viņām smadzenēs notiek..liela daļa meiteņu maina vīriešus kā zeķes...Man bija draudzene bet tā bija gold digger un atkratījos no viņas...

5 0 atbildēt
Te daudzi komentāros bubina, ka meitenes pievērš uzmanību tikai izskatam, man rodas jautājums... Zēni pirmāmkārtām nepievērš uzmanību meitenes izskatam - pievērš jau gan... Visi tā dara. :/
5 0 atbildēt

stereotipi ne stereotipi, gribi vai nē, bet dzīvē cilvēki otru izvēlās pēc izskata. Parasti sievietes kad saka kad viņas ārējam izskatam tā nepievērš uzmanību, tas ir tādēļ ka viņa tos "neizskatīgos" nemaz nepamana. Viņai smadzenes liek skatities tikai uz izskatīgajiem.. Tas ir tā viņa tusējās tikai ar izskatīgajiem,  ka viņai paprasi vai viņa izvēlās čalus pēc izskata viņai galvā izkrien tikai to viņas izskatigo puišu imidžš un viņa pasaka nēe ne visi ir labi izskats nav svarīgs. A davai tādu aizvedam uz dziļiem laukiem, prom no rīgas cacaniem un paradam čali kas melnu muti skrūvē T-40. Diez tad teiks to pašu ka izskatam nav nozīme lai simpatizētu?  Nedomāju gan.  

5 0 atbildēt

Viņas ir perversi maniaki, + smējās pa vienu mannu figņu, un sāka stāstīt ka biseksuāla esot emotion

5 0 atbildēt

Es tev pilnībā pekrītu, lai arī ko tu vēlējies pateikt. emotion

5 0 atbildēt

ja neesi no agriem gadiem bijis pārliecināts par sevi, pārliecināts ar meitenēm tad vēlāk būs grūti mainīties. daudziem ir kompleksi, dēļ kuriem vienkārši nespēj rast sevī pārliecību

4 0 atbildēt

Tā tas ir, es atzīstu, ka man ārējais izskats meitenē ir svarīgs, bet tas ir vairāk pirmais iespaids, ja viņai raksturs ir kā kazai tad man tāda nav vajadzīga. Un, protams, es nekad nesatiktos ar meiteni, kas man personīgi neliktos simpātiska, ar labu raksturu vien nepietiek, skarbi, bet patiesība.

4 0 atbildēt

Padoms no jacky: Ej kā tanks, uz katru nē būs divi jā! Netici? a tu pārbaudi ... emotion

5 1 atbildēt

Meitenes skatās uz izskatīgiem pacaniem ar smukām sejām kā amērikas holivūdas zvaigznēm, pārējo var atstāt aiz durvīm... skarbā realitāte emotion

4 0 atbildēt

Jālas, jālas grāmatas un visādas. Grāmatas lasot cilvēkam būs lielāki un plašāki vārdu krājumi, kā arī cilvēks vairāk ko zinās. 

3 0 atbildēt
anh avatarsanh

tu no kartupeļa raksti vai? emotion

3 0 atbildēt

ritīgs sviests emotion  visiem labi zinams ka visas mekle tikai to isto naudas koku , un jaunas skatās puišus kuriem ir krutāks autiņš . tru story 

3 1 atbildēt

TV ir samaitājusi dzīves uzskati - 30 gadīgie 4alīšī tēlo maziņos - nu kur vel realītāte tāli aiz aizkadra spīd ;(

2 0 atbildēt

- tev vienkarši nepatīk tas, ko es uzrakstīju, jo esi no tām, kuras tikai 'palietotu' dažas reizes, bet neņemtu normālai kopdzīvei.

Papildinot manu pirmo postu: par to, ka puiši neuztver mājienus - tādeļ ka viņi savos prātos ir pārāk iesēdušies un nepamana detaļas. Katra ķermeņa kustība vai poza dod informāciju, tā ir tīri vizuāla. Tātad puiši šo vizuālo info ignorē. Visdrīzāk domā pilnīgi par kaut ko citu, un neprot *būt tagadnē*. Es arī tā daru, kad satraucos.

1 0 atbildēt

To pašu var teikt sievietēm.  Pirmš čīkstat ka džeki skatās tikai uz "smukajām" Varbūt pašas kādreiz izmazgājat matus nedaudz biežāk, un piedomājat pie sava svara.  Nav domāts tiešs uzbrauciens  komentāra autorei, bet ir tādas indivīdes arī starp sievietēm. Liekas svars no visām pusēm, galigi nekoptas pēc skata un tad dusmojās uz džekiem ka viņi ar viņām negrib iepazīties. Kā jau vienā komentārā minēju, cilvēka instinktos ir meklēt  vizuāli izskatīgu partneri.

1 0 atbildēt

 emotion  emotion 

1 0 atbildēt
Vieglāk ir nodibināt mūsdienās acu kontaktu, no draugiem dabūt viņa/s numuru un sākt sarakstīties, ja cilvēks ir interesants un tāds/a liecies arī viņam/i, tad pēc nedēļas viss notiks, galvenais - Nevilkt garumā, jo tā tā interese zūd.
1 0 atbildēt

nu nez nez! viņas nevar izprast!

1 0 atbildēt
« 1  2  3 »