local-stats-pixel fb-conv-api

Kā es gribēju apmānīt spoki.lv134

3295 90

Tatad es jau gandriz 3 menešus esmu registrets spokos. Un ka jebkura cita saite spokos ir sava veida fallometrija(kraniņu merišana)- krutuma punkti un spoku limeni. Protams neviens nekad nepateiks, ka viņam ir svarigi tie punkti un kads viņam ir limenis, bet dziļi dvesele visi grib but krutakie, ja ne dzivi, tad kaut šeit vai gan dzive gan šeit. Protams realu ieguvumu ne no punktiem, ne no augsta limeņa nevienam nebus, bet morala bauda ir. Un ka neka ja mes esam kada kolektiva, gribas but labakam par parejiem vai nu sliktaka gadijuma par vairakumu.

Pelnit krutuma punktus ir ļoti vienkarši- galvenais rakstit originalrakstus(vairakuma gadijumos partulkotus rakstut no angļu un krievu vietnem) un ceret ka raksts nokļus labako pirmaja lapa. Bet ar laiku es domaju jebkurš aizdomasies vai nevar kaut ko to visu vienkaršot. Tapec ka piemeram lai nopelnit 13 limeni spokos vajag ja nemaldos 1000000 krutuma punktus. Pat ja pieņemsim ka visi tavi raksti ir originalraksti, tas ir apmeram 200000 plusu, tatad teoretiski ne mazak ka 200 loti labi novertetu rakstu, bet praktiski daudz vairak, jo ne visiem bus 1000 plusu.

Tatad ka jebkurš cilveks es ari saku meklet vieglakus ceļus. Pastastišu kas no ta sanaca.

3295 90 134 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 134

0/2000

Par desu - Gaļa paliek gaļa. :D

21 0 atbildēt

To, ka liek plusus komentāriem nelasot var ļoti labi pamanīt, Jo parasti pirmajiem 5 ir pārāk liels novērtējums salīdzinot ar pārejiem...

20 0 atbildēt

pilnīgi piekrītu, man, piemēram galīgi neinteresē, kāds man līmenis, punkti vai cepumi! Es te vienkārši palasu rakstus, iedodu plusiņus, ja raksts patika...

20 0 atbildēt

Hahā, Jacky ar draugiem izrādījās gudrāks par Tevi.

19 0 atbildēt

aaaaa, tu vari darīt kā rockhopper un uztaisīt botņiku armiju. emotion

19 0 atbildēt

Ja tā nopietni spokos reģistrējos tikai tapēc ka cilvēkiem nepatīk nereģistrēti lietotāji kas raksta komentārus tā nu piereģistrējos iemetu kādu rakstu pa laikam  bet tā arī nekad neesmu gribējis būt krutāks par citiem vienkārši dzīvoju spoku dzīvi lasu rakstus lai nosistu laiku un tas patiešām strādā... Zinu dažus pajoliņus kas reģistrējās lai kļūtu krutāki par citiem un bieži spamo dr.lv lai dabūtu most wanted medaļu bet vārdus es te nenosaukšu.

18 0 atbildēt

ir vel daudz ideju, kuras es nedrīktu īstenot :D

18 0 atbildēt

3. uzraksti oriģonālrakstu un saglabā neaktīvu, bet nezinu kā pēc tam admini ar tevi izrēķināsies.

17 0 atbildēt

+ tev par to ,ka iegāji azartā ;D

18 1 atbildēt

Ļoti seksīga desa :)

16 0 atbildēt

Heh! Nu re dabūji diezgan daudz plusiņu pa vienu dienu? Apsveicu! :)

16 0 atbildēt

Saliku visiem komentariem plusinju--kas nu buus

15 0 atbildēt

Nesaprotu kāda jēga vispār dzīties pēc tiem punktiem. Kāds no tā visa labums?

16 1 atbildēt

Tu esi matrix...

14 0 atbildēt

tak siikie mulki ejat vienreiz aaraa zaaliitee seedeet, ar draugiem tikties, sportot vai ko citu, nevis seezat pie kompa un virtuaali juutaties kruti.

13 0 atbildēt

Kā redzams, esi vēl samērā zaļš lietotājs, autor... tikai 3 mēneši. Visi lielie spoki ir jacky`jam uzsaukuši kādu stiprāku dziru. Sadzeršana vienmēr palīdz iemantot uzticību un ātri pelnīt cepumus. Par pāris kg cepumu arī tev varu pateikt, kāda dzira jacky`am pie sirds ;)

13 0 atbildēt

var, un kaa veel var apmaaniit sisteemu :)

14 1 atbildēt

es tikko iedomājos vienu variantu. taisi fake rakstus.,principā tukšus un atstāj visus kā melnrakstu,tiklīdz melnraksts gatavs ,tev tie cepumi tpt jau tiek piešķirti,nezinu cik ilgi tas turpinātos līdz kāds pieķertu,bet mēģināt var ja kāds grib.. tikai jānopērk pāris spējas lai dabūtu vēl vairāk.

13 0 atbildēt

Gribēt nav katitīgi! emotion

12 0 atbildēt

Es vienīgais neizlasot līdz galam sāku vērtēt komentārus? :D

13 1 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »