local-stats-pixel fb-conv-api

Kā baro pasaules slimnīcās?46

Visiem ir nācies pabūt slimnīcā un nogarsot slimnīcas ēdienu. Neliels ieskats, kā citās valstīs baro slimnīcās.

649 2 46 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 46

0/2000

Divas porcijas krievijā, vot tas ir LUX apkalpošana   emotion  

1 0 atbildēt

Es biju UK slimnīcā. Menu bija vienkārši lielisks plaša izvēle kā restorānā. Neesmu izvēlīgs man pietika ar Frī  un grilētajām vistiņām. emotion 

1 0 atbildēt
Loģika hz visiem 100, ja cilvēku, kuram jāizmanto slimnīcas pakalpojumu, pamatā baro ar ceptiem/trekniem ēdieniem. Nēnēnē, es jau neko..
1 0 atbildēt
Nesalīdzināmi ar Latvijas slimnīcu ēdieniem
0 0 atbildēt

Kas tu braukāji pa visādām valstīm un saslimi lai varētu iegūt šīs bildes? emotion 

Bet nu kā arī negribētos Latvijā ir sliktāka ēdināšana.

1 1 atbildēt

Austrālija. Kamēr apēd silto, saldējums izkusis  emotion 

0 0 atbildēt

  Esmu bijis slimnīcā,bet šitā nebaro jau nu noteikti,vis maz neviena no pieminētajām valstīm neatbilda,pat  emotion "visu varenā"krievija ielika nelielu kloķīti!Salīdzinājums ar Cēsu slimnīcu pirms dažiem (kādi 5-7)gadiem...

0 0 atbildēt
Ir jau gardi un kārdinoši skatīties uz slimnīcas ēdienu kad esi izsalcis.Tad vari apēst jebko...! 😕😂
0 0 atbildēt
Visi sitie izskatas labaki par Latvijas slimnicu edieniem pec manas pieredzes.
0 0 atbildēt

Norvēģijā emotion

0 0 atbildēt

Ziemeļkorejā ir tēja bez cukura un skaidu brikete.

Ja 3 dienas neēdīsi - varēsi vienu dienu sildīties pie čuguna krāsniņas.

Tēja tiek gatavota no pērnajām lapām.

Ūdens jāvāra pašiem. Uz čuguna krāsniņas.

2 2 atbildēt
Esmu pārsteigta par Norvēģiju. Salīdzinājumā kā ir citur, Norvēģijā baro visai pieticīgi.
0 0 atbildēt

Vai tad Tu pats neredzi, ka uz paplātēm ir kases čeki? Arī pie mums baro tik pat labi un vēl labāk, ja tikai esi gatavs maksāt! 

0 0 atbildēt

Liepājas slimnīcā, dzemdību nodaļā pirms gadiem 5+ ēdiens it kā porciju ziņā ok, arī dazādība bija tīri neko - makaroni ar sieru, zupas, dazādas putras, desiņasar kaut ko nebūt.. BET, liels BET - KĀ tas viss ir pagatavots. pitrai sajūta,ka no vakardienas silē sajaukta ar aukstu ūdeni un no rīta siltais piesļākts šķidrumumam, makaroni salipuši, griķi uber pārvārīti utt. Vsiu var uztaisīt arī ēdamu,nevis norijamu. Turklāt visur uzskats,ka cilvēki ir maniakāli slepkavas,kam pat smērejamo nazi dot nedrīkst. Un sālstrauciņu. To arī nekāda gadījumā! Pievienot ēdienam arī labāk ne.

Bračkam "Traumenē"  pirms laiciņa gan izskatījās tas ēdiens kudiš labāk. Vismaz maizi deva cik uziet! 

0 0 atbildēt

Pat salīdzināt nevar ar mūsu slimnīcām, žēl.

0 1 atbildēt

Tas bija tik sen ,ka laikam neskaitas..

0 1 atbildēt
LV nav nemaz tik slikti Divās vietās kā ēdienu esi pieminējis kariju tik pat labi varēji teikt pētersīlis vai dille jo karijs ir augs ko pēcāk izmanto kā garšvielu repektīvi tas ir garšaugs un to pievieno parasti dažādām mērcēm vai gaļām pārsvarā vistai nereti to pievieno arī rīsiem ja redzat dzeltenus rīasus tie visticamāk nav piegānīti bet tur ticis pievienots karijs un man karija klātbūtne īsti nepatīk
0 3 atbildēt