11. Grieķija
Steiks, brokoļi, kartupeļi ceti ar sieru, dārzeņi, siers un kūka.
12. Standarta pusdienas Japānas slimnīcā
Zupa, lasis, rīsi, pupas un kivī.
11. Grieķija
Steiks, brokoļi, kartupeļi ceti ar sieru, dārzeņi, siers un kūka.
12. Standarta pusdienas Japānas slimnīcā
Zupa, lasis, rīsi, pupas un kivī.
13. Izraēla
Lēcu zupa, kartupeļu biezenis, sautēti burkāni, salāti, šnicele.
14. Pusdienas vienā no Johannesburgas slimnīcām, Dienvidāfrika
Vārītas olas bez čaumalas, desas, grilēti tomāti, hashbrauns, grauzdiņš.
15. Jakarta, Indonēzija
Rīsu putra, makaroni, olas un vista.
16. Lielbritānija
Makaroni ar sieru, frī kartupeļi, salāti, maizes pudiņš pudiņš ar vārīto krēmu.
17. Indija
Rīsi, čapati, karijs un salāti.
18. Krievija
Zupa, vista ar griķiem, dārzeņu salāti, maizi un mandarīns.
19. Dienvidkoreja
Auzu pārslu putra, salāti, omlete un zupa.
20. Somija
Zivs ar dārzeņiem, salāti un kēksiņš.
Un kā Tev liekas, kā baro Latvijā? Labāk? Vai sliktāk?
Nav slimnīcās nemaz tik traki. Kartupeļi, mērce, salāti un šnicele kā standarts, vairāk kā nu kur.
Ir viena slimnīca Kurzemē, vietu nesaukšu, kur ēdiens izskatās kā pussagremotas ēdiena atliekas.
Esmu gulejusi gan Latvijas slimnica,gan Uk slimnica. Un ediens atskjiras, Uk ir iespeja izveleties no vairakiem edieniem,bet Latvija,ko dos to tev jaaeed.
Es varu lepoties ar to, ka esmu veselīgs čalis, jo man nav nācies pabūt slimnīcā, kā pacientam, kad gāju vēl skolā tad vajadzēja tās izziņas no ģimenes ārsta tā nu arī sanāca, ka tas bija vienīgais iemesls slimnīcas apmeklējumam.
Godīgi sakot ļoti skumji noskatīties, ka tik mazs zupu ir, proti patīk, ka Krievijā dod zupu pusdienās, kas ir ļoti labi, jo kā zinam organisms cīnās pats ar sevi un tas cīnās labāk, ja kaitīgās vielas var ātrāk izvadīt proti, jo šķidrāku pārtiku mēs ēdam, jo tas ātrāk iznāk ārā, tādejādi līdzi ņemot arī slikto. Mans viedoklis par ko ir vērts padomāt un varbūt strīdēties.
Vispār jau šis mēdz atšķirties atkarībā no tā kāpēc guli tajā slimnīcā... Nav jau akmenī kalts, ka visus tieši tā ar baro!
interesanti, kādā veidā izraēlā varētu servēt cūkgaļas šniceli.
Latvijā noteikti ir Krievijas analogs, jo principā virtuves nav mainījušās, kā arī mērķis pēc iespējas lētāk pabarot arī nav grozīts.
Latvijā labs slimnīcu ēdiens ir sievietēm pēc dzemdībām, kamēr viņas vēl uzturas slimnīcā, džekiem gan jāiztiek ar zupu kur ir 2 kartupeļi un 0.5 ūdens ar kubiciņu buljona
Es biju UK slimnīcā. Menu bija vienkārši lielisks plaša izvēle kā restorānā. Neesmu izvēlīgs man pietika ar Frī un grilētajām vistiņām.
Vācijā ēdienu izvēlas slimnieks pats no 3 piedāvatajiem variantiem un viens no tiem ir veģetārais-ēdienkarti nedēļai saņem iestājoties slimnīcā. Zupu un desertu var pasūtīt vai nē-brīva izvēle. Salāti parasti ir vienmēr klāt. Ar piedāvato daudzumu pilnīgi pietiek, bet vai garso vai nē-tas katram individuāli.