local-stats-pixel fb-conv-api

Kā Ķīnā kārto eksāmenus?!48

1131 2

Pagājušajās brīvdienās gandrīz 10 miljoni Ķīnas skolēnu stājās aci pret aci grūtībām, tie kārtoja iestāšanas eksāmenus. Eksāmenus viņi mēģināja kārtot lai tiktu zolīdā augstskola ar spožu nākotni.

Daudzi no skolēniem mēģināja nokārtot eksāmenus pateicoties viņu izdomāja un tehnoloģijām kuras viņi sadalīja savā starpā. Varbūt kādam palīdzēja, bet tas ir ļoti maz ticams, jo lai iestāties prestižā augstskolā Ķīnā ir jābūt patiesām gudram un jāpaļaujas tikai uz sevi, jo tur viss tiek kontrolēts.

Pavisam nesen Ķīnas policija internetā publicēja šis bildes, tajās ir redzamas dažādas ierīces ar kuru palīdzību studenti mēģināja iegūt atbildes.

1131 2 48 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 48

0/2000

9.bildē  - skolēnu muterītes taisās dedzināt nost skolu :D

2 0 atbildēt

Te jau inženieru diplomi jādala tiem studentiem.

1 0 atbildēt

Man ar bij  viens šitāds daikts tāds kā 1. attēlā no ebay pa kādiem 10$ vienīgi kvalitāte sūdīga un lai kautko normāli dzirdētu raidītājs ir jātur ļoti tuvu austiņai (mazam magnētam) Laikam lieki arī piebilst, ka viņš ātri saplīsa un neredzēju jēgu labot.

Un tie gudrinieki, kas te raksta, ka Ķīnas skolēni kautkādi brīnumbērni, jo taisot to visu tā nemaz nav, jo ja vīņi būtu tik talantīgi un gudri tad nebūtu iemesls špikot.

1 0 atbildēt

emotion 

1 0 atbildēt

Man bija vajadzgi četri mēneši, un aptuveni 90 Lati, lai sagatavotos špikošanai aprīkotu apģērbu, visu izmēģinātu, tas atmaksājās, savādāk divus eksāmenes nebūtu nolicis, pārējos gan nešpikoju!

Izdomāt un pilnveidot špikošanas veidus bija tiešām aizraujoši!

1 0 atbildēt

1. Gandrīz tāda paša sistēma man arī ir :P

1 0 atbildēt

O.o Cerams, ka pie mums ta nebūs! 

0 0 atbildēt

MAN bija centralizetais exam un mums vispar bija tik veesi nospikot,pat skolotaaja pienaaca un pateica pareizaas atbildes prieksa emotion pie tam telefonaa arii bija tik veesi ieskatiities emotion...labs raksts++

0 0 atbildēt

Baigi labais raksts . nu ko lai saka ; CHINA ;dd

0 0 atbildēt

Tās šipkošanas ierīces ebayā pa 10 dolāriem var nopirkt?

0 0 atbildēt

Un tapēc laikam no viņu puses nāk google glass and tuff

0 0 atbildēt
Nopietnu gan tie ķīši
0 0 atbildēt

es jau pec pirmās bildes sapratu visu ! emotion

0 0 atbildēt
Pie eksāmea norises vietas ar ieročiem,es tagad iedomājos, rakstu vēstures eksāmenu , pie skolas stāv cilvēki ar ieročiem, tie ir ieteikuši visas ieejas.un pašai sajūta kā kaut kādam super-noziedziniekam, kuru apsargā vesela armija, lai viņš neaizbēg. Nu tur nu gan pārspīlē.
0 0 atbildēt
Tev viss izdosies.
0 0 atbildēt

Visas trubas noķi!

0 0 atbildēt

bullshits liekas emotion varu noticēt ierīcēm, bet ne apsardzei un policijai...varbūt vēl tiem radioviļņu meklētājiem varu 60% noticēt, bet tā pat grūti tam ticēt.

Par to, ka jau uztaisa šādas ierīces, jau vajadzētu palaist prom no eksāmena un iedot diplonu un atzinību, jo pat parasts eksāmena nokārtotājs neko tādu nespētu uzmeistarot bez tādām zināšanām.

0 1 atbildēt