local-stats-pixel fb-conv-api

Jaunais tautas varonis Artuss Kaimiņš?!88

247 9

Skandalozā radio raidījuma "Suņu būda" vadītājs Artuss Kaimiņš kandidēs Saeimas vēlēšanās, un, šķiet, ka šis fakts iedzīvotājos izraisa dalītas jūtas. Kā ir ar Tevi? emotion





247 9 88 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 88

0/2000

Smieklīgi lasīt, ka citi saka ka klauns, bet kur jūs visi esiet koa? Kapēc neviens cits tur nelien a? mīkstie vot ko es pateikšu!!! Čīkstēt internetāa pie datoriem tālāk, tāds jums darbs.

2 3 atbildēt

kas tavā uztverē ir labs valsts vadītājs? Viens no tiem nejēgām , kas nez cik gadus jau tur sēž un tālāk par stulbu muldēšanu nav ticis ..

1 2 atbildēt

 Tad, kad valstī politiķi gudri dirš un kaut ko sola, tad tautai nav labi. Kad mums beidzot ir uzradies VIENS saprātīgs cilvēks, kas nebaidās izteikt savas domas, tad atkal nav labi. Ko tad īsti mēs vēlamies? Manuprāt, mēs paši nezinām.

Arī šobrīd, kad tuvojas tās vēlēšanas, visi solas brīnumus, visi troļuki, tramvaji nolīmēti ar pretīgiem plakātiem. Godīgi sakot, slikti metas no tā visa. Iešu vēlēt šogad pirmo reizi un mana izvēle būs par labu Kaimiņam, jo es uzskatu, ka viņš ir visnormālākais no visiem tiem 100 tupakiem, kas tālāk par gudru diršanu (atvainojos) tālāk netiek.

Jā, ok Kaimiņš neivēro visas pieklājības normas, bet viņš vismaz nemelo atšķirībā no pārējiem. emotion

2 3 atbildēt

Bernudārzs!!! Mja bernii..... Kautka pie dirsas ne kur tiek izķerdēta nodoklu maksātaju nauda.. ne ? Viens

uzradies cilvēks kam kaut kas intrēse lai kaut kas mainītos bet jā jums ta pie kajas....ka tik kādu nolikt..pašam prieks un dirsa smaida emotion emotion emotion

0 2 atbildēt

Beidzot kaut kas jauns un svaigs ! Apnikusi tie iesudētie, garie teksti pēc definīcijam vismaz Artuss tiešām runā skaidrā valodā ko tauta vēlas!

0 2 atbildēt

Cieņa un respekts Artussam par uzdrīkstēšanos un varēšanu.

0 2 atbildēt
esmu priecīgs, ka nedzīvoju Latvijā, jo pa radio un tv nedzirdu un neredzu visas tās muļķības un problēmas.
3 5 atbildēt

Nevaru izlemt ,par NA , vai Kaimiņu ....

0 2 atbildēt

Gorilla žaketē ar ambīcijām uz politiķa karjeru. Garām.

 

visiem šeim % teikšu tā paši neko nedara un tik raud par to ko dara citi.emotion

1 3 atbildēt

Godīgi sakot viņš ir vienīgais cilvēks par ko balsot, ja ne viņš par kuru tad, visi pārējie ir bijuši un nekas nav mainījies, jēga tad vispār taisīt saemā vēlēšanas, ja tāpat visi paliek turpat kur bija....

1 5 atbildēt
« 1  2  3 »