local-stats-pixel fb-conv-api

Ja es būtu prezidents...47

265 7

Sveiki! Redzot visas muļķības un netaisnības, kas notiek šajā valstī, es tā aizdomājos ko es mainītu ja nokļūtu pie šprices, jeb citiem vārdiem ko es mainītu ja būtu prezidents un man būtu tā iespēja šeit visu savest kārtībā. Tad nu lasiet un spriediet vai jūs vēlētos dzīvot manā Latvijā.

Reklāma
Reklāma
Reklāma
265 7 47 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 47

0/2000

Ja dotu nāvessodu tā būtu gandrīz vai kā loterija: visus vainīgus vāksim nost kāds taču točna ir vainīgs! 

2 0 atbildēt
Latvijā prezidents ir tikai tā simboliski 😢
2 0 atbildēt
Prezidentam valsti nav teiksana. Visu nolemj saeima.
1 0 atbildēt

8. Pilnīgi piekrītu  emotion  Ja vajadzēs, atvedīšu tomātus emotion 

1 0 atbildēt

2. Labāk cilvēkus nenogalināt, tā mēs nebūtu labāki par viņiem, es tikai izmainītu cietumus, lai cilvēki tur sēž ilgāk, kā arī izmainītu cietumu ērtības līmeni, lai tie cilvēki vairs negribētu tur atgriezties.  Iespējams, ka viņi mainītos, bet ja ne, es viņus izsūtītu no valsts un "uzdāvinātu" iespēju velreiz sēdēt nu jau ne pavisam ērtos cietumos kaut kur ASV.

1 0 atbildēt

Viennozīmīgi jā... Otro TIEŠĀM vajag atjaunot. Nāvessods - tas ir pietiekami labs sods maniakiem, pedofīliem, slepkavām un citiem maitām.

2 1 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Par 2. diemžēl reti, bet kādreiz notiek gadījumi, kad pret kādu cilvēku tiek safalsificēta kāda konkrēta lieta un, kad tas atklājas kadus vēlāk, kad jau nāves sods ir izdarīts, tad ko nu? Ne priesteris, ne zinātne neatgriezīs atpakaļ šo cilvēku, bet kā veids samazināt dažādu pretīgu sabiedrības elementu vēlmi darīt kautkādas stulbības, nāves sods ir ļoti labs veids, it īpaši, ja tas patiešām tiek īstenots, bet vispirms vajadzētu sakārtot tieslietu sistēmu un pamazām attīrīt tieslietu sistēmu un valsts policiju no korumpētiem un nekompetentiem ielikteņiem.

Par 3. par ceļiem, Nevajag gāzt ne centu vairāk nodokļu maksātāju naudas jebkādās subsidētās programmas, ne infrastruktūrā, ne kur citur. Ja valdība finansē kādus projektus, tas dod lielāku iespēju, ka tie, kas strādā pie šī projekta nestrādās tik uzmanīgi, jo, ja valsts jau ir devusi naudu, tad viņiem, proti projekta īstenotājiem nebūs nekādas atbildības, kas eksistē privātkapitāla izmantošanas gadījumā, plus tas prasīs koordināciju starp birokrātisko aparātu un celtnieku kompānijām, kas notiks praktiski starp augšējo un apakšējo (izpildītāju (strādnieku)) sektoru, kas nebūs diezgan efektīvi un kopumā tiks nelietderīgi iztērēta no nodokļu maksātājiem izzagtā nauda, kas nav pareizs variants, es saku, ka ir jāpalielina privāto kompāniju iniciatīve labot ceļus, bez valsts subsīdijām.

0 0 atbildēt

1. Piekrītu, bet varbūt netik radikāli! Varbūt nedaudz maigāk, jo mums pašiem no tā būtu mīnusi un nemazi!

2. Likums varbūt vajadzētu nedaudz stingrākus attiecība uz tādiem noziedzniekiem, bet kā tad ar nevainīgajiem 20% notiesāto!? Turklāt mēs pazeminātu valsts demokrātisko reputāciju tādā ziņā. 

3. emotion

4.  emotion

5. emotion

6. Nav ko piebilst, 100% piekrītu! 

7. Vajadzētu pacelt sodus lai baidītu dzērajus lai viņi nebrauc + Latvijas ekonomika uz sodiem paceltos! Bet nejau tik radekāli kļūdas tādas gadās tur jau drīzāk vajadzētu pacelt jautājumu par alkoholu kā tādu! Un vēl par sodiem: tavi mērķi ir laba, bet tam vajag ļoti lielu finansējumu! Nu redzi viens no risinājumiem.

8. emotion Jā!

Labs raksts, bet tevi kā prezidentu gribētu, bet ar lielāko pieredzi un izglītību!

0 0 atbildēt

Cik labi, ka tu neesi un nebūsi prezidents... Lielāku sviestu neesmu lasījis. Ej labāk palasi vairāk par politiku, ko Latvijas prezidents var un nevar izdarīt vienpersoniski, ekonomiku un sodīšanu...

6 7 atbildēt