local-stats-pixel fb-conv-api

Interesanti fakti par bārdu!77

484 6

Par bārdām bieži vien ir nācies dzirdēt dažādus mītus un nostāstus. Citus tās piesaista, citam tā izraisa nepatiku.
Šajā rakstā tu vari izlasīt deviņus interesantus faktus par bārdām.

484 6 77 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 77

0/2000

Interesants raksts! emotion

"Vīriešiem kuri nenodarbojas ar seksu bārda aug ātrāk. Tas ir tāpēc, ka seksa laikā vīriešiem atbrīvojas hormoni kuri tad arī atbild par apmatojuma augšanu."

Par šo punktu pilnīgi un galīgi nepiekrītu. Ne tikai tādēļ, ka androgēni nav vienīgais noteicošais bārdas augšanā (lielu lomu spēlē ģenētika un ādas stāvoklis). Tas ir tik vecs bro science mīts, ka ejakulējot samazinās testosterona līmenis. Jā, pēc seksa uz neilgu laiku prolaktīns paaugstinās un dopamīns samazinās, šie hormoni pēc teorijas ietekmē testosterona līmeni. Taču no vienādojuma ir pilnīgi izsmelti feromoni un dominances, spēka un dabisko instinktu mērķu sasniegšanas sajūta, kas ārkārtīgi ietekmē testosteronu labajā nozīmē. Līdz ar to, ir pilnīgi pretēji, sekss ar īstu personu paaugstina testosterona līmeni, izpētīts, ka pat par 72%. Līdz ar to, pēc teorijas, bārdai būtu jāaug tieši ātrāk.

Liela atšķirība, protams, ir sišanu kulakā un seksu ar īstu personu. Smadzenes neapčakarēsi. Kulakā sišana pie xvideos un pornhubiem gan varētu tieši samazināt testosterona līmeni, par cik, pretēji seksam ar īstu personu, Tu sēdi pie datora un skaties kā kāds cits vālē sievieti, kura Tev patīk. Un cilvēki tā sevi pārprogrammē. Ļoti "vīrišķīgi", ja tā padomā, huh? emotion

2 0 atbildēt

man gan patīk tikai un vienīgi bārdainā Konchita  emotion 

2 0 atbildēt

Bārdas ir da best.

2 1 atbildēt
Bārda ir forši !
2 1 atbildēt

"vai arī viņiem vienkārši nepatīk tās aromāts."  Bārdai ir savs aromāts?  emotion 

0 0 atbildēt

8. bilde  emotion  

Ja vien ar bārdu vīrietis neizskatās pēc child molester, lai tik audzē. Seksīgi tomēr.

0 0 atbildēt