local-stats-pixel fb-conv-api

Interesantā sistēma, kas pastāv tikai Latvijā?!53

633 7

Interesanti būtu noskaidrot vai citur ir līdzīgi, ne tā?!

Jautāsi, par ko īsti es runāju? - tātad, manas pārdomas raisa nebeidzamais aplis "Tev nav pieredze, bet ir izglītība VAI Tev nav izglītība, bet ir pieredze = Mēs Tevi darbā nepieņemsim!"

Otrajā gadījumā gan retāk, un tomēr...

633 7 53 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 53

0/2000

ir tāda lieta, kā prakse. ja ar skolas praksi nepietiek lai atrastu darbu tad ej praksē arī pēc skolas pabeigšanas, kaut vai par velti, jo tev ir iespēja dabūt darbu tur kur esi gājis praksē, tu iegūsi papildus praktiskas zināšanas, būs ko ierakstīt CV

0 0 atbildēt

Latvijā izglītības sistēma ir mazliet auzās. Es piekrītu, ka teiksim, salīdzinot ar UK vidēji līmenis ir daudz augstāks Latvijā nekā šeit, bet ko tas dod??? Atbraucot uz UK es biju pabeidzis augstāko, sāku šeit strādāt ne savā jomā, protams. Uz pārējo fona esi bez maz vai ģēnijs ja ir LV augstākā, bet  lai strādātu kam to vajag?? Ja neesi jomā kur vajag izteiktas zināšanas, lielākā daļa ko LV iemāca nav vajadzīgs. UK pabeidz koledžu, kas ir samērā viegla un vari strādāt labi atalgotu darbu, ja kāds vēlas sansniegt vairāk viņš tad iet uz augstskolu. Jā, varbūt daudzi teiks ka liela daļa ir idoti, kas būs patiesība, bet šeit visi strādā un valsts nav bankrotējusi. Katrs strādā atbilstoši savam līmenim. Man galva strādā, izgāju papildus kursus saņemu vairāk. Latvijā daudz māca lietu, kas nav vajadzīgas attiecīgajā specialitātē lai izvilktu vairāk gadus (peļnas nolūkā, protams) Alkatība sabendē visu. Līdz ar to kamēr 4+ gadus esi mācījies daudz, kas ir mainījies attiecīgajā nozarē. 

0 0 atbildēt

Man ļoti patīk, ka sānos tieši lēkā reklāma- stājies rtu un nekad nelasi darba sludinājumus! emotion

0 0 atbildēt

Vienīgā nozīme ir tam, kādu labumu vari ienest realitātē - par to tad arī maksā. Nevis par to, ka iekal kaut kādus vārdus un simbolus skolā, kurus neproti sašūt ar cieto realitāti.

Vecākiem esi labiņš, pasniedzējiem arī, viss jauki, a kādu pievienoto vērtību vari radīt ? REALITĀTĒ! Nevis savā iedomu pasaulē!

Parasti, apkārt cilvēkiem ir kaut kādas vajadzības un problēmas. Par problēmu risināšanu arī tad maksā. Viņiem ir problēma, un tieši tu esi tas, kas var viņiem palīdzēt. Tad arī lietas iet tā, kā tam jānotiek. Abpusēji, tā, ka visiem ir labums.

0 0 atbildēt