local-stats-pixel fb-conv-api

Instagram dzēsa šo foto, jo tas ir pārāk pavedinošs31

657 1

Britu māmiņa Sjū Moseleja Instagramā ievietoja foto ar gardumu, ko meita viņai pagatavojusi - Lieldienu kūku. Tā ir augļu torte ar īpatnēju garnējumu. Šajā kūkā iespējams var saskatīt kādu līdzību ar cilvēka ķermeni un tā arī ir šīs mammas lielākā sāpe.

#FreeTheNipple mirkļbirka tika radīta, lai ļautu sievietēm atrādīt visai pasaulei to, ko māte daba devusi, taču nelietīgais Instagram joprojām dzēš visas bildes, ja uzskata, ka krūtsgals pieder sievietei. Vīrieši var publicēties kaut Tarzāna apģērbā. Godīgi?

Pēc bildes ievietošanas Sjū vēlējās ielogoties un paskatīties, cik daudz `like` bilde savākusi, taču tā vietā atdūrās pret šādu paziņojumu:

657 1 31 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 31

0/2000

emotion

2 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

Creampie  emotion 

1 0 atbildēt

mehh, ir taču arī erotiskās maiznīcas. 

1 0 atbildēt

Taisam laikam ir joks emotion 

1 0 atbildēt

Un kad es izliešu vīnogu dzērienu uz zemes to visu nofilmējot un ieliekot instagramā, mani ne tikai izdzēsīs no turienes, bet atnāks pēc manis swat vienība par rasismu. 

1 1 atbildēt

man stāv

0 0 atbildēt

  emotion    emotion  es gribu redzēt to debilo sievieti kura šeit saskatīja kaut ko ļoti nepiedienīgu. Laikam viņas smadzenes ir tik ļoti samaitātas ka šeit redz ''porno''. Un vēl lielāki idioti ir tie kas piekrita un bloķēja šo kontu. Es uz to kūku 5 min jau skatos un nevaru saprast ko viņa tur ieraudzīja?!

0 2 atbildēt

Instagram arī pareizi darīja.

0 5 atbildēt