local-stats-pixel fb-conv-api

Imantas pedofils - 20 gadus vecs jaunietis! (Papildināts)100

403 10

Tā dēvētais Imantas pedofils aizturēts, pirmdien intervijā Latvijas Televīzijas raidījumam «Rīta Panorāma» sacīja iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis.

VP priekšnieks Ints Ķuzis preses konferencē pastāstīja, ka noziedznieks ir 20 gadus vecs jaunietis, kurš dzīvo Imantā; iepriekš nav bijis sodīts. Aizturēšanas brīdī noziedznieks nav pretojies, tomēr pie aizturētā atrasts oficiāli iegādāts gāzes ierocis, tādēļ policijas vadība izteica gandarījumu, ka aizturēšanā piedalījās tikai profesionāļi.

403 10 100 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 100

0/2000

ieslodzītā ķīmiskā kastrēšana  + mūža ieslodzījums vai novērošana

1 0 atbildēt

kastraaciju un miers

1 0 atbildēt

Redz pat divi gadi nepagāja kamēr imantā dzīvojošu pedofilu noķēra, baigais sasniegums, kaunējušies būtu. Imantas iedzīvotāji laikam ir akli vai arī policijai nevarēja ienākt prātā, ka 20 gadus jauns cilvēks nav īpaši gudrs un sūdus vāra savā rajonā, bet tie jau sadomājās, ka 20 gadīgs profesionālis

1 0 atbildēt

Priekš kam tērēt naudu tā ķema uzturēšanai cietumā. Sūtiet uz ļoti tālu pansionātu, lai apkopj pensijas gados cilvēkus. Lai neaizmūk jauzlaik kājas aproce ar raiditāju-it kā Latvijā jau esot.

1 0 atbildēt

Tā ir,kad meitenes nedod ...

1 0 atbildēt

Viņu pašu tagad vajadzētu izvarot, nu jau aiz cietuma restēm...emotion

1 0 atbildēt

tā arī es neesmu sapratis,ko viņšir darījis ar tām meitenēm.. Jo bija teikts,ka izvarotas viņas nav..Tad ko?! Krūtis čamdījis?

1 0 atbildēt

Parasti pedofīli paši ir tikuši seksuāli izmantoti, parasti to dara tuvinieki. Kā jau tas bieži gad'ās upuris kļūst par noziedzinieku.

1 0 atbildēt

Nepagāja pat desmit gadi!

1 0 atbildēt

Nāvessods muahaha!!!!

 

 

     
1 0 atbildēt

Lai cietushaas izdomaa sodu

2 2 atbildēt

Kaut kā pēkšņi viss noklusa. Ne tiesa, ne sarunas, nekā nav.

0 0 atbildēt
Lieliska publika šeit..daļa īd par raksta izcelsmi un neorģinalitāti,daļa ir zeki, kuri "lieliski" zin, ko ar šādiem cilvēkiem cietumos dara, daļa ir nedaudz psihiski slimi cilvēki, kuri runā par šī indivīda ķīmisko kastrāciju, nogalināšanu, izkropļošanu, daļa raud par nelietderīgi izķiesto nodokļu naudu. Bet ko es? Man ir vienalga, kas ar viņu tiks darīts, ka tikai rezultāts būs tāds, ka viņš vairāk nebūs bīstams sabiedrībai. Ir slimi fantazēt par kāda cita mocīšanu, to tak jūs saprotat, ļautiņi, vai ne? emotion
0 0 atbildēt
Kimiska kastracija. Ta ir iedarbiga tikai tad ja regulari dzer tas zales. Ja partrauc lietot tad pec kada laika stav tapat. Nesen par so temu bija raksts ineta.
0 0 atbildēt
Un par ko tu butu pelniiis plusu? Tad jau var mierigi no delfiem visus rakstus likt saja portala.
0 0 atbildēt
Beidzot, man visu laiku bija bail pa Imantu staigāt.
0 0 atbildēt

jēga pārkopēt ziņu portālu informāciju? emotion

0 0 atbildēt

Tad man ir jautājums, ko tu tad dari šeit?

Ir cilvēki ,kas tādos delfos, tvnetā nemaz neko nelasa, šeit tikai to uzzina.

Spoki ir tieši tā vieta kur var likt visādus rakstus arī pārkopētos, protams labāk ir savus orģinālos, bet ne visi to dara.

Un ja tev kaut kas nepatīk , vari neapmeklēt spokus, vai arī vienkārši ignorē šādus rakstus.

0 0 atbildēt

nu gan atradi par ko cepties

0 0 atbildēt

Manuprāt jāmeklē arī iemesli kāpēc viņš tāds ir kļuvis. Gan jau bērnībā kāds viņu ir līdzīgā veidā izmantojis, tāpat no zila gaisa šādas lietas nerodās. 

0 0 atbildēt
« 1  2  3 »