local-stats-pixel fb-conv-api

Gāju pa internetu un...43

284 0

Reizēm internets spēj pārsteigt nesagatavotu un šoreiz tiešām ļoti šokēts biju, kad uzgāju virsū Facebook uz kādas Veronikas posta. Uzvārdu gan nepublicēšu, jo nebūtu adekvāti, bet fakts kā tāds, ka pasaulē ir cilvēki, kas nespēj samierināties, ka nepatīk viņa piedāvātais produkts, prece vai vēl labāk - bībele.

Sākšu ar to, ka neesmu kristīts, tomēr Dievam ticu. Tas tā - lai man nepārmestu, ka tikai tāpēc esmu tādi noskaņots.

Lai vai kā - stāsts par kādu Kasparu, kurš Veronikai dienas vidū uzrakstīja (visticamāk, ka nokopēja un pārsūtīja), ka ir iespēja iestāties draudzē un pievienoties ''Kristus pasaulei''. Sākumā jauki uzraksta savu piedāvājumu, bet pēc tam, kad meitene viņam atsaka, viņš bliež vaļā savu sakāmo un lamājas. Beigās, kad visu ir pateicis, neatļaujot meitenei kaut ko pateikt, viņš jau paguvis ir viņu nobloķēt. Vai nav amizanti?

Sākas jau ne tikai rupji vārdi, bet arī rases aizskaršana, lamas un pat nomelnošana. Vai nav smieklīgi dzīvot Latvijā?

Lai visiem izdevusies jaunā darba nedēļa. Izturību un veiksmi! Neaizmirsti atstāt savas domas komentāru sekcijā. Pastāsti ko par šo visu domā Tu!

284 0 43 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 43

0/2000

Nekad neesmu sapratis kas ir tas par catu, spokos pa pilno ir skrini no tiem nemti. Vienmer liekas ka kads izdomajums. Tatad ta ir sejasgramata vai kas tamlidzigs?

0 0 atbildēt

Es nebrīnos, ka FB ir šādi uzaicinājumi, jo tas ir zināmā mērā publisks tīkls. Visdažādākie piedāvājumi pienāk uz e-pastu. Jau pierasts pie Dormeo matraču un lēto kreditu piedāvājumiem, ko nākas katru dienu dzēst, tos neatverot. Dažas dienas atpakaļ pienāca viena savādāka vēstule no kāda Agra ar vēstules nosaukumu Tikai nevienam par šo nesaki!

Izņēmuma kārtā to atvēru. Vēstuli parakstījis Agris - tavs jaunais labākais draugs 

Viņš mani aicina tūlīt pieteikties uz kazino un piedāvā 500 EUR bonusu. 

Interesanti, vai sekotu arī man šadi vai citi lamu vārdi, ja uzrakstītu atteikuma atbildi?

Man visvairāk interesē, kur viņi iegūst svešas e-pasta adreses?

0 0 atbildēt

Viņš ir rakstījis arī citām tādus pašus tekstus.

0 0 atbildēt