local-stats-pixel fb-conv-api

FunFaceTV pasaka, ka spokus vajag tikai skatījumiem, šeit visi ir pretekļi88

127 44

Man viens lietotājs spokos atsūtīja, kur FunFaceTV strīmoja. Tajā viņi būtībā tā rantoja, ka slikti palikās. Viņi pieminēja, ka Spoki ir smirdīgs saits, kuru jāizmanto tikai un vienīgi tāpēc, lai iegūtu skatījumus. Tāpat neiztika bez tā, ka pieminēja mani, kurā paziņoja, ka es esmu pretīgs cilvēks, pusbomzis (labi, ka ne pilns), kuram nav dzīves, draudzenes, tagad dzer dvuļas; ka tagad es esmu pārmatojis Spoku slavenības titulu u.t.t. Es nedzeru dvuļas, ber viņi dullojas bez visām dvuļām. Es uzskatu, ka viņi mani tā pazemoja, jo es pateicu viņiem acīs to, kas viņiem nepatīk - patiesību, papildus es ieguvu lielu atbalstu Spoki.lv auditorijas vidū. Vēlāk tiek, protams, pieminēts, ka viņiem būs jauns GameFaceTv (ak nē, reklāma!!!) raidījums. Lielākā daļa no strīma bija atbildēšanas uz jautājumiem.

Komentāros manīju cilvēkus, kas sacīja "Nozudināt Spoki.lv," "Es gribu nosist heiterus," "Kaut tie heiteri nomirtu," "vakar ar kāju saspārdījām heiterus." Šādi komentāri ieguva FunFaceTV atzinību. Tos strīma laikā gan neredzēsiet, bet dzirdēsiet no FunFaceTV puišu mutēm.

Strīmā manīju daudzus spokus, bet tā, kā neredzēsiet komentārus, nevarēšu jums parādīt.

Ko ar šo rakstu gribēju teikt, ka viņiem vairs šeit nav vietas. Mēs šeit nākam likt rakstus, iegūt atzinību spokos un foršus draugus, bet viņi - lai iegūtu skatījumus savam kanālam. Plusā viņi min, ka Spoki ir heiteru saits, lai gan viņi saņem šeit kritiku.

Ļaušu jums pašiem visu redzēt un noskatīties savām acīm.

P.s. Redziet, cik viegli ir tikt FunFaceTv video? Vienkārši pasakiet viņiem kaut ko acīs, kas viņiem nepatīk. Redzēsiet, kā jūs tiksiet ātri slaveni bez jebkādu reklāmu pirkšanas viņu kanālā.

P.s.s. Zināji, ka youtuberi neredz, ka viņiem spiež dislike vai like? Bonusā viņi nevar iegūt daudz skatījumus no tā? Lai veicās.

Strīms ir 48 minūšu un 20 sekunžu garš.

Nu, FunfaceTV, apsteidzu Jūs, ieliekot jūsu strīmu.

127 44 88 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 88

0/2000

Hmm... patīk , ka viņi saka ' Tev nav draudzenes , dzīves , pusbozmis esi utt.'

Viņiem pašiem nav draudzenes , kas jau ir fakts , ka iespējams viņi paši par sevi runāja tikai ... njām sapratāt domu emotion

2 0 atbildēt
Joprojām nesaprotu kādu labumu tu sev vai citiem ar šiem rakstiem izdari. Tev tie divi lohi TIK ļoti besī? emotion
2 0 atbildēt

wowo FanFeisFobija. Spokos viena no vissizplatītākajām fobijām  emotion 

2 0 atbildēt
Jebkurš LV jūtūberis šeit liek rakstus dēļ skatījumiem un popularitātes. Tev vnk vajag atslābt. Spoki ir izklaides vieta un viņiem ir sava veida izklaides video, ja Tev neapmierina viņu saturs, tad Pirmkārt! never vaļā viņu rakstus...
4 2 atbildēt

Nesaprotu jēgu no šādiem rakstiem - kāda starpība, slavinošus vai nopeļošus rakstus par kādu likt , fakts, ka tādā vai citā veidā par šādiem cilvēkiem un viņu izdarībām tiek spriests un pievērsta viņiem UZMANĪBA. Jo tieši to viņiem arī vajag - lai pievērš viņu izgājieniem uzmanību.Ja visi ignorētu viņus un neliktos ne zinis, tad paši notītos, bet nē - vienmēr kādam publiski vajag paust savu neapmierinātību un par to vēl rakstus veidot, kuros itkā uzskatāmi "piemēri" ielikti , kas itkā parāda viņus no sliktās puses. Tas ir tā kā tajā teicienā:"Cita acī skabargu redz kaut pašam baļķis peld..." Nu nopietni autor - padomā ko reāli tu esi panācis ar šo visu? Priekš kam tu viņus popularizē, pievērs vēl lielāku uzmanību, tiesa gan varbūt agresīvā veidā? Liecies mierā, dzīvo savu dzīvi un esi laimīgs, ja vien šie paši tev ofic pakaļ neskrien un viss.  emotion emotion emotion

1 0 atbildēt
Tu viņus vari iesūdzēt... Protams , ja Spokos esi norādijis vairāk info. par sevi , kā vārdu, jo tā ir apmelošana kāds esi u n burtiski fanu rīdīšana... Apdraud dzīvību ko , lai saka... Kā gribētu redzēt viņu raudošās sejas , kad nokļūtu ar visu dir*anu lielās nepatikšanās. Ja man kko tādu būtu pateicis es aizietu uz viņu mītu un noskaldītu viņus... Proti tgd. faniņi teiks - tu jau tikai saki , dzīvē neko neizdarītu. Bet nu tad redzēsim. Agrāk varēja skatīties viņus , tgd. , lai viņi iet dillēs!
1 0 atbildēt
Kāds pārsteigums emotion Te lielākā daļa to dara dēļ skatījumiem. Es arī nenoturētos un sauktu par pretekļiem, ja būtu tik daudz heiteru emotion
2 2 atbildēt

Viņi to pateica tieši.

1 1 atbildēt

Patizls termins. Man no viņiem nav bail.

1 1 atbildēt

Ja tu man ierunājies par tādiem postiem, tad kāpēc FunFaceTV katru dienu liek rakstus, kuros ir tikai video?

1 1 atbildēt

KĀ VIENMĒR LIELISKS VIDEO

0 0 atbildēt

Ir tāda lieta, ka paši FunFaceTV mūs izsaukāja un izlamāja, piespamoja spokus ar saviem video; un pēc tam gaidīja slavu. Un kā var man nepatikt, ja neesmu redzējis to video?

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Nākamais būs DuckFaceTV

0 1 atbildēt

Ja spoki ir cancer komūns, tad es esmu gailis.

1 3 atbildēt
Vēl viens anal raksts emotion
2 4 atbildēt

Čalītim skauž funfacetv slava, reāli tā intresējas par viņiem itkā būtu kautkāds pedofīls.  emotion 

2 9 atbildēt
Nu ja nu, jo spokos ir galax sēdēt. Pilnīgi piekrītu Funfacetv emotion
0 13 atbildēt

Funface tv labākie !

2 18 atbildēt