local-stats-pixel fb-conv-api

FunFaceTV jaunatne105

152 14

Sveiki visiem! Nesen saskāros ar latviešu youtuberu FunFaceTV fanu komentāriem, kuri saturēja tīri vērstus apvainojumus, agresiju pret mani kā tādu, pat draudot man dzert balinātāju par manu sasvīdušo dzīvi. Nolēmu padziļināties viņu komentāros un atradu dažādus brīnumus, kuri man, godīgi sakot, izraisīja šoku. Manu rakstu par FunFaceTV lasi šeit.

152 14 105 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 105

0/2000

Kārtējais noziņotais komentārs.

P.s. Maz rakstu lasīji? Vai arī izlasīji un nezināji ko atbildēt? Pastāsti, kā tad īsti bija.

2 0 atbildēt

Te butu vieta veca latvieshu paruna  -liela breka ,maza vilna...

1 0 atbildēt

Par princesi varu teikt, ka tur skaidas un etiķis vien! emotion Vispār tak lai saka ko vēlās, viņiem jau bēdīgāk, aizsārņo savu karmu! 

1 0 atbildēt
ehh .. kāda jēga vairs par to cepties . Man tagad ir pilnīgi pie vienas vietas kas ar šiem notiek ..
1 0 atbildēt

Un kāda tā būtu? Lai gan, ja kaut kāda sviesta pēc esi uzzinājis (neticu), publicēsi, tu būsi vienā ziņā pārkāpis manas tiesības

1 0 atbildēt
Ne jau tāpēc, ka maz iedzīvotāji, bet gan tas, ka daudzi no viņu kanāliem ir t.s. mājas video, kuru saturs parasti nav domāts plašai auditorijai.
0 0 atbildēt

Un liels paldies FunFaceTV kungiem, kuri man ielika 2 mīnusus, nepaskaidrojot kāpēc.

2 2 atbildēt
Un šādos rakstos pierādās kādi īsti ir latvieši. Ja kādam kaut kas sanāk labāk tā uzreiz to cilvēku gatavi bez sāls noēst. Un tas pats ir ar komentētājiem.. Labāk būtu paskatījušies paši uz sevi un pēc tam uz citiem.
2 2 atbildēt
Laika izniekošana. Kam tas vispār interesē. Beidz taisīt rakstus. Bezjēdzīgi
1 1 atbildēt

No otra raksta par fftv un šī raksta, radās viens jautājums - kāpēc tikai viņi? Ir taču pilna YT un kaut vai tikai pilni spoki ar lielākiem vai mazākiem yūtūberiem, tas pats Uldons, CAK un vēl čupa ar visādiem wannabe, kuri parodē krutos vietējos un ārzemniekus..

0 0 atbildēt
Karoche tev var izsecināt sekojošas lietas: 1. FunFaceTv - Nepatīk neskaties ,man šis strādā. 2. Nevajag taisīt rakstus par tiem.Tas tikai parāda ,cik tie ir pazīstami un dara +/- pazīstamākus,lai gan negatīvi ,bet skatījumi var pieaugt. 3. Atstāsim cilvēkus ar problēmām vārīties viņu problēmu sulā. Nespēsi nevienam palīdzēt. Paldies par lasāmvielu ,vismaz 10 min aizgāja kaut cik interesanti. Protams,viedokli izteikt neviens neliedz ,bet veidot rakstus ar Funfacetv galvenajā lomā ,tikai iepriecina viņus pašus. Kā arī vnk nav PIE PAKAĻAS ,kā tas ir man ,labi ,ja tik ļoti nepatīk ej uz viņu video nospied dislike un komentāros iemet gavno. Pacībīsies ar kanāla piekritējiem un interesanti pavadīsi laiku ,bet tiešām ,lai jau izklaidējas ,atrodas arī attiecīgā auditorija.
0 0 atbildēt

http://socialblade.com/youtube/top/country/ee

Vari apskatīties, bet te ir sajaukti kopā ar igauņu kanāliem angļu valodā. emotion

0 0 atbildēt

Protams, daži fani ir pārāk agresīvi taču tie paši heiteri ir diezgan agresīvi. Liek nomirts, draud. 

Dots devējam atdodas.

0 0 atbildēt
kapēc mani neieliki? viens fans, otrs heiteris - es esmu fans. so gtfo.
0 2 atbildēt

" jo no viņa nedzirdēju baigās rupjības. Viņš man, tāpat kā daudzi pateica, ka es esmu uztaisījis reklāmu, lai gan es nezinu, " - vai es vispār pateicu kaut 1 rupjību? emotion

0 3 atbildēt

mans nick nav cēlies no LPGLV (LetsPlayGamesLV)  emotion No sākuma atrodi LGPZLV išto nosaukumu un tad kaut ko pa manīm raksti.  emotion 

0 7 atbildēt

emm,bet kur es??? emotion(

1 16 atbildēt