local-stats-pixel fb-conv-api

Eiropai uzbrūk!40

344 11

Šīs ir manas domas par bēgļiem un musulmaņiem Eiropā.

344 11 40 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 40

0/2000

Safabricējums?Pavisam noteikti.

Tu laikam galīgi nespēj domāt, ne arī iedziļināties šajā problēmā.Šie ''bēgļi'' jau sen ir izvēlējušies savus gala punktus. Ja viņi tik ļoti gribētu sākt jaunu dzīvi, kur nav kara, tad mierīgi varētu apmesties Ēģiptē vai Turcijā, bet nē, šiem mēsliem jānesas uz Eiropu sēdēt uz dirsas un neko nedarīt, un saņemt pabalstus.

Es esmu tikai un vienīgi par to, lai visi šie mēsli tiktu iznīcināti, vai aizsūtīti prom no pārējās civilizācijas.

0 0 atbildēt
Cik man zinams,no cilvekiem,kas ir bijusi Norvegija un Zviedrija - sis valtis rupejas tikkai par savejo labumu un iebraucejiem neko par brivu ta nedodot. Turpretim Vacija,Francija, Lielbritānija - visus pienem atplestam rokam! Zviedrija un Norvegija, lielako tiesu,pat ES noteikumiem uzsplauj. Varsava ir pilseta Polija,nevis valsts! Bet + par rakstu - Tev ir taisniba!
0 0 atbildēt

un tad mēs brīnamies ka krievi mūs saukā par nacikiem un fašistiem.

tu domā līdzi arī?

rasu jaukšana tev ir slikta, citas ādas krāsas sliktas, kopš kura laika rase un ādas krāsa nosaka cilvēka dabu?

domā taču līdzi! savukārt par bēgļu motivāciju tev ir tikpat liela nojauta kā kaimiņu Petjkam kurš viņus redzējis nav, dzirdējis nav, tikai skatījies Facebook kkādus ISIS galvu griezēju video un domā ka šie ir tie paši cilvēki.

par to vai viņi grib vai negrib integrēties mūsu Latvijas sabiedrībā vai mūsu Eiropas sabiedrībā tev tiešām nav ne mazākās nojautas - tikai runā daudz.

0 3 atbildēt