local-stats-pixel fb-conv-api

Donalds Tramps neizslēdz iespēju uz Eiropas nomest atombumbu74

411 9

Kārtējo reizi ar saviem izteikumiem pasauli šokējis skandalozais miljardieris un ASV prezidenta amata kandidāts Donalds Tramps. Intervijā ziņu kanālam MSNBC, Tramps izteicās, ka būdams prezidents neizslēdz iespēju uz Eiropas nomest atombumbu, jo nevēlas "noņemt nevienu kārti no galda". Šajā pašā intervijā Tramps paziņoja, ka ja ASV nebūtu gatavi izmantot atombumbas, tad "kādēļ gan mēs tās ražojam?". "Es to gaili pavilktu ļoti, ļoti lēnām," sacīja Tramps. "Bet ja kāds mums uzbruktu ar atombumbu, vai tad mēs neatbildētu ar to pašu?" Intervētājs Kriss Metjūzs vairākkārtīgi aicināja Trampu pateikt, ka neizmantos kodolieročus uz Eiropas vai Tuvo Austrumu valsīm, tomēr prezidenta amata kandidāts spītīgi atkārtoja, ka "nenoņems nevienu kārti no galda" jeb citiem vārdiem "viss ir iespējams".

Piebildīšu, ka vēl šajā pašā intervijā Tramps izteicās, ka sievietes, kas nelegāli veikušas abortu, būtu jāsoda. Intervētajs uzreiz jautāja, kāds būtu Trampa prāt piemērots sods par šādu darbību, uz ko Tramps atbildēja, ka "vēl neesot izdomājis". Pēc 2015. gada decembrī notikušās apšaudes San Bernardīno, kad precēts musulmaņu pāris nogalināja 14 cilvēkus, Tramps aicināja uz laiku aizliegt musulmaņu iebraukšanu ASV, līdz brīdim, kad varasiestādes noskaidros, "kas pie velna notiek".

411 9 74 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 74

0/2000

Tu ar aņu arī šokē...

0 0 atbildēt

Jāuzbūvē visai Eiropai apkārt mūris, lai bumba rikošetā viņiem atpakaļ  emotion 

0 0 atbildēt

Nē, nepalīdzētu, bet nav jau jāatstāj, var tak atdot adopcijā.

0 0 atbildēt
Mošk,ka tas bija 1. Aprīļa joks
0 0 atbildēt

haha

0 0 atbildēt
Neko jau nepatiesu nepateicu ta jau ir. Ta jeb kurš prezidents doma tikai skaļi nesaka.
2 2 atbildēt
Viņam vnk ir vecuma marazms
3 4 atbildēt

Viņš saka ka uzbruktu ar bumbu tikai tad ja Amerikai kāds būtu uzbrucis pirmais. Vai tad tas nav loģiski?

Un par abortiem es arī domāju ka visur tie būtu jāaizliedz ar likumu. Tā ir slepkavošana! Laiks, kad embrijs nav atzīstams par personu, ir tikai atruna, lai legalizētu aboru. Pat, ja saglabā to faktoru ka pastāv laiks, kad embrijs vēl nav persona, tā tik un tā nav atruna, jo mēs varam būt 100% droši ka tā radība attīstās par cilvēku un neļaut tai noformēties par cilvēku ir tas pats, kas cilvēka nogalināšana!  emotion

http://19pqj6kvhd93gajtmkij9kda.wpengine.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2015/08/Not-a-person.jpg

3 4 atbildēt
Dzhihadistus tadam virsuu
1 3 atbildēt

Tramps - Lielisks un talantīgs cilvēks. Varbūt par migrantiem viņam kaut kur nav taisnība, bet par pārējo ir (arī par abortu).

5 11 atbildēt

Ņemot vērā ka arī Maskava atrodas Eiropā, tad varētu arī nebūt tik slikta ideja emotion 

4 13 atbildēt

April April  emotion 

Sapratu un nelasīju, jo nebija video!

0 12 atbildēt