local-stats-pixel fb-conv-api

Dīvainākās cīņas starp cilvēkiem un dzīvniekiem.32

459 3

Neskaitāmas reizes esam redzējuši kā cīnās vrestleri, bokseri vai vienkārši puikas piemājas pagalmos. Karate, Judo,Kung Fu, Bokss un tā tālāk, neskaitāmi cilvēku cīņu sporta veidi notiek visā pasaulē, lai izklaidētu cilvēkus un noskaidrotu labāko. Bet vai kādreiz ir redzēta reāla cīņa starp cilvēku un dzīvnieku, kurus atbalsta milzīgi skatītāju pūļi? Varbūt buļļu cīņas? Bet vai ir redzēts kā lācis, krokodils vai ķengurs cīnās pret cilvēku? Protams, mūsu pasaulē ir iespējam vis kaut kas. Tātad jums ir iespēja ielūkoties dažās no šīm dīvainajām cīņām, kurās cīnās cilvēki pret dzīvniekiem, tīri prieka, vai izdzīvošanas pēc...

459 3 32 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.wackyowl.com
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 32

0/2000

+ par rakstu

0 0 atbildēt

klausieties, Jūs tak te ņaudat par šeit  "briesmīgo" dzīvnieku spīdzināšanu, lai gan paši laprāt stumjat aiz vaiga gaļu. sēit lielākoties dzīvnieki paliek, veseli, izņ*t to zivi, kuru uzvarētājs var uzcept. es nesaprotu, kāpēc šeit visi tik ļoti satraucas par to. šeit taču neviens netiek dīrāts dzīvs nost.

0 1 atbildēt

atbildot uz eozz komentāru " nevis kakjzivi, bet samu "emotion ahujenijs umniks tagad juuties ne visur pasaulee samu sauc par samu debiiliki !!!  

0 2 atbildēt

Autor, es Tev piedodu, Tu neesi redzējis nevienu boksa cīņu mūžā, bet nu tas ir tikai normāli. Ja tomēr Tu būtu redzējis, tad saprastu, ka boksā (pieņemu, ka arī lielākajā daļā citu cīņas sportu) no svara atkarīgs diezgan maz (neieejot galējībās), ar augumu mazliet savādāk, bet nu kārtīgs middleweight top bokseris tādu lāci atstātu guļam, ka nebūtu, ko vākt (protams, ja cīņa notiktu pēc boksa noteikumiem), jo boksā par visu svarīgāks ir ātrums un kombinācijas efektivitāte. Kopumā raksts labs, +.

0 2 atbildēt

atbildot uz NIKS189 komentāru "   " ev tu esi pilnigi retardeets? es tiko apchekoju saitu no kura vinsh tulkojis, tur ir rakstiits ka kakzivs!

1 3 atbildēt