local-stats-pixel fb-conv-api

Derīguma termiņa biedējošie noslēpumi!76

1624 11

Gan jau ikdienas skriešanā daudzi pat nepiefiksē to, ka arī ne tikai mēs, bet produkti kopš to atvēršanas noveco un zaudē savas spējas! Zemāk vari uzmest aci uz produktiem un to derīguma termiņa īpatnībām! emotion

1624 11 76 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 76

0/2000

Runājot par 8. Tātad tas sanāk, ja nopērku balinātāju, lai cik ilgi viņš stāvētu veikalā, man ir doti ~5mēneši lai to izlietotu?

1 0 atbildēt

Fakts par medu ir tik daudz jau dzirdēts... bet tomēr joprojām visvairāk mind-blowing.

Tu varētu ēst medu ko ēda senie ēģiptieši... thats badass

1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

esmu pagaršojis ievārijumu no 1991. gada un esmu vel dzīvs emotion

0 0 atbildēt

Tā sakārojās olīves. emotion

0 0 atbildēt

par baterija gan nav pareizi pec 1 lidz 3 gadi baterija jau vairs nav lietojama

0 0 atbildēt

Par motorellu. Ella parasti tiek lietota plus minus 10 000km, nu, nerunajot par kkadam tur LongLife. Ja es 3 menesu laika pec jaunas ellas ieliesanas motora esmu nobraucis, teiksim, 5 tukstoshus, sanak, ka ta jau ir veca? emotion

0 0 atbildēt

Cik ilgi derīgs būs šis raksts spokos? emotion

0 0 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt

Skūšanās putas ir derīgas kamēr vien tās puto :D

0 0 atbildēt

Derīgi zināt, paldies! :)

0 0 atbildēt

Cik zinu medum derīguma termiņš ir apmēram 2000 gadu,pēc tam laikam neesot vairs tik gards.

0 0 atbildēt
Dzirdēju, ka visi tie sejas krēmi utml. ir izstrādāti tā, lai sākumā dotu vēlamo rezultātu, bet pēc kāda laika padara visu sliktāku, lai klients atkal iegādātos šo produktu.
0 0 atbildēt

Nezinu kā jums tur, bet omes marinētie gurķīši ir derīgi mūžam.. emotion

0 0 atbildēt

Etiķim principā arī nav derīguma termiņš, plus-lielos daudzumos to mēslu,neatkarībā no stāvēšanas ilguma, neviens rīklē nelej. Konservants tomēr. Tāpat kā sāls un cukurs.

0 0 atbildēt

PAR GURĶIEM!!! ja māsjās liec burkā un sterelizē tad ir derīgs kamēr vacīņš burkai sāk rūsēt. Tie  kas veikalā ir nopērkami netiek sterilzēti. Viņiem tiek pielikta klāt ķīmija kas aptur sēnites. Un lai vāku pievilktu ar karstu liesmu tiek gaiss uzkarsets un tad aizgriests ciet. tapēc mes tik viegli veikalu gurķiem varam dabut vaļā vāku. Pameiģini mājas variantam attaisīt. vismaz es mājās tā taisu. Sataisu marinādi, saleju burkās kur ir gurķi, uzkarsēju lidz 86 - 88 grādiem. pēctam burkas ārā, vāku virsu un fiksi dzesēt. (protams katlā kur dzesēju atstāju mazliet karsto udeni lai burkas nesaplaisā). 

0 0 atbildēt

Es lietoju visu tikai ar notecējušu termiņu, jo miskastēs savādāku nav.

0 0 atbildēt

Motor eļļa 3 mēņešus! Diezvai. Motoreļļas vecumu uzkaita nobrauktajos kilometros vai motorstundās, atkarībā pēc dzinēja, nevis no kanniņas atvēršanas brīža!

0 0 atbildēt

man liekas te daljai tie terminji uzlikti lai vnk atrak to preci izteereetu un iegaadatos jaunu. Piem par to motorelju nu jolkucit palkucit citiem stav gadiem viss normali. un vel tur pa dazzaam kjimiskam lietam. Teiksim dalja te ir bulshits. un daudz kur nav konkreti nekas pateikts. divu un dafiga gadus vel var turet ! Tad ta uzreiz var teikt ,ka daudz gadus emotion 

0 0 atbildēt
Nekas nav mūžīgs izņemot medu
0 0 atbildēt
« 1  2  3 »