Vai pēc ballītes ir palicis daudz siera un žēl, ka tas apkaltīs? Ieliec to saldētavā un lieto kad vēlies, jo siers būs svaigs.
Ja gaļa sanākusi pārāk sausa vai sīksta, pievieno klāt etiķi vai citronu sulu.
Vai pēc ballītes ir palicis daudz siera un žēl, ka tas apkaltīs? Ieliec to saldētavā un lieto kad vēlies, jo siers būs svaigs.
Ja gaļa sanākusi pārāk sausa vai sīksta, pievieno klāt etiķi vai citronu sulu.
"Ieliec saldējumu plastikata kastē un izspied ārā gaisu" - varbūt esmu blonda, bet tas ir kā?
Banāna ķekaram to galu, kur visi banāni kopā savienojušies, vajag aptīt ar pārtikas plēvi vai maisiņu. Tad arī banāni ilgāk nebojāsies.
Nr.8. medus zaudē šādā veidā ļoti daudz savas labās īpašības. labāk ir tad medu lietot tāpat kā ir sacukurojies. Ja mēs runājam par piedevu tējai vai kafijai. Un arī tad ieteicams to ievietot dzērienā kad tas ir zem 40°C temperatūras jeb jau dzzerams nevis uzreiz karstā likt. Tad arī tas pats notiek.
Bet ja nepieciešams ēdienu gatavošanai tad nekas laikam cits neatliks. Bet nu ieteicams maksimāli nekarstā ūdenī to darīt.