local-stats-pixel fb-conv-api

Dāmas un kungi, jaunais ASV prezidents - Donalds Tramps230

289 20

Šajās vēlēšanās viņš ir savācis nepieciešamos 270 punktus. Aģentūra AP paziņojusi, ka Donalds Tramps ir ASV prezidenta vēlēšanu uzvarētājs.

289 20 230 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 230

0/2000

Tā jau arī man likās - par viņu tik daudz informācijas klīda apkārt, galvenokārt negatīvās, bet antireklāma arī ir reklāma, šai ziņā vņš ātri kļuva daudz atpazīstamāks par Klintoni, tāpēc arī uzvarēja.

2 0 atbildēt

visi saka, ka amerikā viss ir forši u.t.t. tad kapēc vēlēšanās vinnēja tramps ja klintone asv politikā darbojas 30 gadus? varbūt tas par kaut ko liecina ? piemēram par to, ka obamas valdīšanas laikā amerika aizgāja uz dirsas pusi ?

4 2 atbildēt
Kas visiem heits uz Trampu? Izvedīs no krīzes attecības ar Rašku,kur Klintone varēja tikai salaizt tālāk visu grīstē. Būs (cerams) mazāk imigrantu.
2 0 atbildēt

Tā laikam laiks sākt gatavot bunkuru kurā paslēpties, kad sāksies 3. pasaules karš. 

2 0 atbildēt

Krievijai paveras lieliskas iespejas uz Baltiju...

5 3 atbildēt

Labāk, nekā tā šmara

4 3 atbildēt

At this point man jau kaut kā pie vienas vietas. Esmu pieņēmis to, ka cilvēce iznīdēs pati sevi un planētu agrāk vai vēlāk, apnicis uztraukties par to, kas būs, ja būs. Kā būs tā būs, tāpat šī spriedelēšana neko nemainīs.

1 0 atbildēt

Da piedirsas diži ASV ārpolitiku tāpat viņš nediktēs un ja nedejos pēc "kāda" stabules attapsies turpat kur Kenedijs. emotion

1 0 atbildēt

nu tad brauc prom , LAtvija vienmer ir ta bijis un buus , jo valdibai ir nosplauties uz visiem , zemas pensijas , smiekligi pabalsti , zemas algas omg ka jus tur vel dzivojat

1 0 atbildēt
Es nezinu, kas tagad būs.
1 0 atbildēt

Yessss!

5 5 atbildēt
Sola ka tagad pēc viņa ievēlēšanas būšot karš. Jā, internetā un uz ielām
0 0 atbildēt
Ar tiem amerikāņiem sviests. Ne viņi normālus kandidātus izraka, ne sagaidīja visu vēlēšanu iecirkņu rezultātus. emotion Cerēsim, ka pārējie, kas tur valdībā sēž, spēs savaldīt šo nezvēru.
1 1 atbildēt

Tā sajūta kad ASV prezideta vēlēšanas ir populārākas un apspriestākas par savas valsts prezidenta vēlēšanām. 

0 0 atbildēt

Tas nav iespējams. 

1 1 atbildēt

Lai ko mēs teiktu, patīk tas mums vai nepatīk, bet mēs mazie latvieši neko izmainīt tur nevaram tāpēc labāk dzīvot un nedomāt par to, par ko nav jādomā. 

1 1 atbildēt

po.... kas prezidents, galvenais lai atbalsta Eiropu !!

0 0 atbildēt

Tramps malacis, kā jau teicu, ka viņam ir jākļūst un viņš kļuva par prezidentu. Apsveicam visi kopā viņu ar plusiem man!

5 5 atbildēt

FUCK YEAH!

5 5 atbildēt

pag,pag tas nav fake?

3 4 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »