local-stats-pixel fb-conv-api

Cilvēku aukstasinība!27

Meitenei uzlauza profilu un ielika vinas bildes, itkaa no vinas varda. Bildes protams nav parastas, bet tadas kuras vina varetu but sutijusi savam puisim. Zemak vinas runaa ieraksta atradas vinas nummurs un es izdomaju piezvanit pajautat, kas ir noticis un kapec tadas bildes. Vinas atbilde - Mans bijusais uzlauza manu profilu un ievietoja bildes, kuras es vinam sutiju un sarakstija rupjibas, pati es profila vairs netieku,jo vins nomainija paroli.

Es apbrinoju visus tos cilvekus, kuri pat nepacentas noskaidrot, kas isti ir noticis un kapec tadas bildes. Vini tikai di*sa un smejas par meiteni, kura tika apkaunota.

P.S. Meitene ir atlavusi raksta pievienot vinas bildes, jo lieta nav tajas bildes, bet taja, ka meiteni pazemo un apsmej pat neaizdomajoties lidz tam kads ir iemesls sadu bilu pievienosanai.

171 5 27 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 27

0/2000

Sorry deb*la esi ? 80 cilvekiem uzlauza  profilu ?  emotion Piedo planpratite, bet sitais raksts attiecas uz talredzigiem cilvekiem, kuri saprot raksta butibu - Pazemosana, un ar tadu uzvedibu ir jacinaas Kopaa. Tapec ari tika izveidots raksts, lai cilveki aizdomatos par to, ka Tas nav preizi un rupeklus / Rupekles ir jasoda.

2. Ja tev liekas, ka kads saja Rakstaa velas pazemot to meitieni kura jau tika pazemota ap 150 reizem cik pedejo reizi skatijos komentarus... Zini... Tev nav visi majas.

Sitais raksts tikai raada, ka sada situacija NEDRIKST uzreiz rakstit preteklibas, uzzini kas par lietu sakumaa, vai ja negribi tad vispar klusee. Tadiem cilvekiem ir morali japalidz nevis jaspiez vinus nost, pat lidz tam ka cilveks beidz savu dzives gaitu uztaisot pedejo soli pari balkona margai.

0 1 atbildēt