local-stats-pixel fb-conv-api

Cilvēki lēnām iznīcina Zemi.46

Pasaule ir brīnišķīga vieta, kurā čum un mu'dz no dzīvām radībām, tikai ir viena atšķirīga dzīvības forma no šīm visām. Laika gaitā, cilvēki ir vienīgā suga, kas ir likusi pasaulei pielāgoties cilvēku sugas prasībām. Ar milzīgo noietu, industrializāciju un būvniecību, mēs, cilvēki, esam mainījuši pasauli, tā lai pasaule atbilstu mūsu prasībām.

Reti kad, mēs padomājam par to, ko esam izdarījuši pasaulei, kā mēs esam to mainījuši savām vajadzībām, droši vien ideja par globālo sasilšanu liek mums šādi izrīkoties. Cilvēki ir smagi ietekmējuši Zemi, pēc pāris tūkstošiem gadu, Zeme var tikt pazudināta. Šeit ir 20 attēli, kas ir vieni no lielākajiem cēloņiem.

Tad, kad mēs par šo lietu apdomājamies, lielākajai daļa vienmēr ienāk prātā tā doma, kad es jau būšu zem Zemes, man par neko nav jāuztraucas, tās nav manas problēmas.

782 0 46 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 46

0/2000
Tulkojums un izpratne par notiekošajiem procesiem vienkārši katastrofāla.
0 0 atbildēt
Principa visai Pasaulei un katrai dzivai butnri ir pakaļā. Pietiek ar to tik ka amerkanī visi noplust vaibar ķīnieši noslikst. Jo mes esam saražojuši visvisadus sudus kas pec mūsu miršanas ies pie dieviem un paņems lidz visu pilnig vissu nebus nekadas eko sistemas bus tik otrs jupiters. Lieta tada ka nu mums ir atomelatro stacijas un diezgan padaudz ja viņas neuztur kartiba viņas eksplode nu tapat ka černobiļa. Tikai tas ir lielakas un bistamākas, visi tie hesi ar pa pieskari aizies , sarmu , saļu , visu ķimisko uzglabatavu un iznicinašanas iekartas ari nokausies kas veidos visedošu skabi , kas pacelsies debesis. Skabie lieti piebeiks visu pedejo radibu kas bus palikusi. Un tas bus viss dienas laika ka tiko pasudis daļa no cilvekiem respektivi ja kaukas notiks ar to reģionu kur ir astacijas ta visam ir čau. Nebus jau ta ka walkingdead 3 dzivi cilveki un vis ir bumbas, butu jau labu bet nebus. Vienigie kas iespejams paliks dzīvi tie bus prusaki bet ar tik uz paris gadiem.
0 0 atbildēt

Tā niu viņš i, diemžēl emotion

0 0 atbildēt
valdis ir kruts džeks
0 0 atbildēt

skarbā dzīves realitāte.....(((

0 0 atbildēt

Vajag uztaisīt projektu - kā apstādīt un nodarbināt cilvēkus uz "Lieldienu salām" _emotion_

http://en.wikipedia.org/wiki/Easter_Island

0 0 atbildēt

Nekas netiek iznīcināts. Viss iet pa riņķi vien. Nezūdamības likums.

Piemēram, ja tiek izcirsts mežs vienā vietā, otrā rodas jauna baktērija, kas

pastiprinās ekosistēmu. Černobiļā taču viss plaukst un zeļ.

Ja iznīcinam, tad tikai paši sevi. Zeme ar sevi tiks galā.

0 1 atbildēt

Daži pieņēmumi ir aplami, kaut vai ledus kušana "cilvēki iznīcina" kur cilvēka roka tādā līmenī to neietekmē.

2 4 atbildēt

Man vienalgs, es tankā.emotion

1 6 atbildēt