local-stats-pixel fb-conv-api

Cik es pusgadā nopīpēju?78

865 9

Labvakar,Spoki! Tieši pirms 6 mēnešiem (21.aprīlī.) Man prātā ienāca doma,parēķināt cik daudz es pusgada laikā nopīpēju,cik man tas izmaksā utt.Tad nu lūdzu skatamies!

SMĒĶĒŠANA NOGALINA!!!!

865 9 78 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://manasplaušas
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 78

0/2000

Īstenībā ir tā , jā smēķēšana rada grūtības sportošanā un tādās lietās , bet nogalina varbūt tikai tos cilvēkus , kuriem tā jau švaki ar veselību , tāpēc es domāju , ka tas viss ir nedaudz pārspīlēts par to galināšanu , jo tad lielākā daļa no pasaules iedzīvotājiem būtu miruši .

1 0 atbildēt

Ja tu gribi atmest vispirms beidz pīpēt.

Šie "nevaru atmest" ir smieklīgi, itkā tu nekontrolētu savas rokas, kas to sūdu tur.

emotion

1 0 atbildēt
nepīpoju kopš janvāra emotion mazliet vairāk naudas itkā ir, bet nav man ne jauns portiks,ne esmu Islandē emotion pēdējo reizi klausījos kā brigadieros smēķus pērk, ausis sāka svilt, 6 FUCKING euro!!! man pilnigi žēl viņa naudu palika emotion
1 0 atbildēt

kuriju marļuku un dzīvoju UK. Pacina maksā 8.60poundi un nokurīju 1,5 paciņu divās dienās. Hmmmm diezgan daudz naudiņas emotion

1 0 atbildēt

Ideja smēķētājiem - ejot uz veikalu nepirkt cigarešu paciņu, un to naudu, kuru tu būtu izmantojis kārtejai paciņai, nolikt malā un sākt krāt. Tad varēsi arī tos 4. punkta piemērus izpildīt reālajā dzīvē.

0 0 atbildēt

emotion Es savā dzīvē esmu nopīpējis apmēram 20 cigaretes, jo domājot par to, ka var saķert mutes vēzi un daudzus citus vēža paveidus, man nav vēlēšanās to darīt.

0 0 atbildēt

mans vairāk nopīpē

0 0 atbildēt

Ja pats negribi atmest, tad arī neatmetīsi. Zinu no pieredzes pēc apm 20 nopīpētiem gadiem nu jau kādus 5-6 nepīpēju, bet lai līdz tam nonāktu bija nepieciešams katalizators( manā gadījumā grāmata kā atmest smēķēšanu) tur nav nekā jauna, bet pīpēt negribas un nevar saprast kāpēc.

0 0 atbildēt

Tev ir gan slikta cigarešu izvēle, gan slikta gramatika emotion

1 1 atbildēt

http://spoki.tvnet.lv/foto-izlases/Mana-nekam-nederiga-kolekcija/367076

Tev vēl tur dažas paciņas tik.Man dienā minimums viena un jau meklēju palīdzību.

0 0 atbildēt

Kāds sakars?

0 0 atbildēt

Noteikti emotion

0 0 atbildēt

Kad metu nost pēc nieka pus gada pīpēšanas tad sajūta bija kā mirtu no. Iesaku tajā periodā meklēt daudzas citas nodarbes. Bet vis riebīgāk ir kad apkārt esošie pīpē bet tu itkā met no stāvi vai sēdi takā muļķis. Tādos brīžos ir viss lielākā cīņa ar misterudūmiņu. Vēlams pēc iespējas fiksāk atstāt omulīgo pīpētāju bariņu. Pirmo reizi redzu smēķētāju kas apreiķina cik ta nu ir nosmoļijis naudiņā.

0 0 atbildēt

normāli. sāku lasīt grāmatu Kā viegli atmest smēķēšanu. (otrā reize) 

pirmajā reizē dienu izturēju un tad man "labs" draugs "atbalsotot" mani noveda tiktāl ka sāku atkal. nu ko. grāmata pusē. līdz rītvakaram ceru nobeigt viņu. emotion

0 0 atbildēt

sarkanie marljiki un more , you're fuck'd

0 0 atbildēt

Vajag aiziet nokodēties pie kaimiņa.

0 0 atbildēt
Veezis muusdienas pat no partikas ieguustams un viss pareejais arii man piem visi viriesu radi piipe no kkadu 12 gadu vecuma bet nevienam nav bijusas nekadas problemas nedz ar sirdi nedz ar plausam. Tas ka viadu hernju no pipesanas var ieguut ir arii atkariigs no genetikas un tavas pasa imunsistemas taka nevajag gudroties te.
1 1 atbildēt

es nopīpo 900 eur gadā emotion

0 0 atbildēt

met nost to draņķi, reali bezjēdzīga ***ņa ko vari aizstāt ar, nez ,kolu...Es esmu viens no tiem laimīgajiem ,kas to sūdu ir atmetis... daudz kas nemainās, atmešanas process ir piselīgs, bet pēc gada sapratīsi cik muļķīgi bija, ka kaut kādai jobanai kompānijai naudu dāvināji un ne to mazāko... Otrs, ja nesanāk naudas normāliem smeiķiem, tikai šiem te veikalu sūdiem, tad točna ir laiks atmest, bojā smaržu ap sevi, garšu mutē un gruzies par to ka nekam labākam nesanāk... Nu i nafig...?

0 0 atbildēt

5. - Patiesība...  Iešu nopīpēt.. 

0 0 atbildēt
« 1  2  3 »