local-stats-pixel fb-conv-api

Būt sliktam ir stilīgi?303

2390 57

Sveiki, es gribu ar jums dalīties savās domās par mūsdienu pusaudžiem. Es savos 13 gados esmu atskārtis, cik mani vienaudži reizēm ir briesmīgi un cik reizēm briesmīgas ir viņu domas par to, kas ir stilīgi un kas nē. Iespējams izlasot šo rakstu jūs teiksiet, ka man nav draugu, taču tā nav. Lai arī lielākajai daļai manu draugu piemīt šīs īpašības viņi tomēr ir mani draugi un es esmu drošs, ka viņi mainīsies. :)

2390 57 303 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 303

0/2000

Prieks par Ibumetīnu - sakarīgs raksts. Bet ļoti daudz no tevis uzskaitītā ir nevis tāpēc, ka stilīgi, bet tāpēc, ka bērni kopē savus vecākus - par slikto valsti un ekonomiku nerunās bērni, kuru vecāki ar valsti ir apmierināti vai pat lepojas. Daudz ko nosaka pašapziņa - ja nevari dabūt vairāk par 3 ballēm matemātikā, loģiski, ka vieglāk ir paziņot, ka mācīties ir stulbi nevis atzīt, ka pats neesi gana ieguldījis vai dažkārt vēl trakāk - atzīt, ka neesmi spējīgs dabūt labas atzīmes. Bet lamāšanās un alkohols - bravūra un pieaugušo lietas, tas daudzus vilina, viņiem liekas, ka izskatās pieauguši, ja dzer un zina kā lietot tos visus B un F vārdus. Un draugi - ja tie dara tāpat tad kopā jau pavisam "liela dūša".

Bet prieks, ka tādi nav visi pusaudži emotion + no manis par raxtu.

1 0 atbildēt

2. Tu domā kad visi ir tādi zubri kam zem 7 nav ? A bļe manā klasē vispār nav tādu kadru kas speciāli mācās vai domā kad ir kruti būt nesekmīgam!Citi nav tik gudri kāpiem tu.

6.Apsmiešana?Aizej uz kādu 'ghetto rajoniņu' LV tevi neapsmies ,bet piekaus un atņems mantas,naudu,PAT drēbes!

5.Pag Pag,Kurš normāls cilvēks nodirš savu valsti?Moš tā nav labākā no visām ,bet ne arī sliktākā!Tu priecājies kad nedzīvo verga dzīvi kkur āfrikā.Es čist nēsu redzējis kad kās nīcina LV tas jau ir vairāk kā tizli.

5 5 atbildēt

Un es nezinu kur aiz kaunuma lai es liekos, ka man jālasa šādas kļūdas.emotion

5 5 atbildēt

5..... tu doma ko raksti.?

Mans pienakums nav buut patriotiskam...mans pienaakums ir pabeigt augstskolu un lasiities prom no shiis suudu bedres!

4 4 atbildēt

100 % atbalstu tavas domas un raksts ir brinishkigi ispildams,protams var vel visu dienu spriest par wiim temam,bet isi un saprotami ir viss aprakstits ! ir labs + 

2 2 atbildēt

beidzot kads domubiedrs... :)

1 1 atbildēt

Man tik traki it kā nav ja nu vienīgi vajadzētu piestrādāt pie lamāšanās es nemaz negribu bet klasesbiedri pielipina tā teikt

0 0 atbildēt

Man ir 12 :D

0 0 atbildēt

Par Latvijā palikšanu es nepiekrītu. kapēc lai cilvēks, kas ieguvis labu izglītību, gribētu strādāt par LABI JA mēnesī 200 ls, ja ārzemēs saņems par to daudzreiz vairāk?! tad lai cik ļoti nemīlētu Latviju, nav izvēles citas, kā tikai viņu pamest un strādāt.

1 1 atbildēt

es esmu krutākais klasē kaut gan nav neviena no šīm īpašībām...

jamāk parādīt sevi no labās puses emotion

meitenēm nepatīk tādi džeki kam piemī kāda no rakstā pieminātajām īpašībām emotion

raksts labs un pamācošs +

0 0 atbildēt

agrāk  pirmajās klasēs biju paraug puika bet tad pārvērtos kautgan neko no tā ko esi rakstījis nedaru protams 6. tiek darīts ļoti bieži bet ne jau pa drēbēm vai izskatu pa pārējiem kas ir minēt un bieži dēl tās apriešanas cilvēks labojas un kļust apzinīgs un pēc tam saka paldies:D

0 0 atbildēt

Tagad, jau tad ja cilvēks ir gudrs nesaka nūģis, bet  gan zubris. Un tas kas tā  saka nav puiši, bet gan meitenes (es runāju par savu klasi). Pati diezgan labi mācos un  zinu, kā tas ir. Piekrītu tev. Un man šķiet, ka tiem kas apsaukājas vienkārši skauž, ka  viņš nevar labi uzrakstīt to kontroldarbu. Un mīnusus noteikti ielika tas, kurš ir pusaudzis, kurš dara visas tavas minētās lietas.

0 0 atbildēt

Man ir 14 un es arī labi mācos, nepīpēju. Tikai šovasar normāli izčakarēju savu ideālo dzīvi piedzeroties (ar 2 promilēm), nonākot slimnīcā un saņemot protokolu ar 5ls sodu.

 

Mācība laba. Nelielos. Tikai gribu kādu atrunāt no muļķībām jau tagad :)

0 0 atbildēt

Par visu  piekrītu bet vai tu godīgi vari pateikt ka esi ievērojis šīs lietas visus 13 gadus?

0 0 atbildēt

Nu, hmm, prieks, ka neesmu vienīgā, kas tāpat domā par lamāšanos, pīpēšanu, dzeršanu utt. :)

0 0 atbildēt
Piekrītu
0 0 atbildēt
Tādi draņķi viņi jau ir.
0 0 atbildēt
Ļoti, ļoti patiesi.Respekts šī raksta veidotájam.
0 0 atbildēt

Šitais jau ir bijis.  emotion 

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt
« 6  7  8  9  10 »