local-stats-pixel fb-conv-api

Bitei ir ātrākais 4G mobilais tīkls Latvijā34

26 18

Bite Latvija saņēmusi neatkarīga, starptautiska interneta mērījumu līdera Ookla Speedtest.net apbalvojumu par ātrāko 4G mobilo tīklu Latvijā.

Speedtest.net ir populārākā vietne, kur ikviens bez maksas var izmērīt gan mobilā, gan fiksētā interneta ātrumu. Google Play aplikāciju veikalā vien Speedtest.net mērījumu rīks lejupielādēts vairāk kā 50 miljonus reižu. Aplikācijas veidotāji – ASV uzņēmums Ookla – regulāri apkopo veiktos mērījumus, nosakot ātrākos pakalpojumu sniedzējus dažādās valstīs. Par Latviju apkopotie dati liecina, ka ātrākais 4G mobilais internets ir tieši Bites tīklā – tā vidējais lejupielādes ātrums ir 45,6Mb/s un augšupielādes – 23,69Mb/s.

Latvijas mobilo operatoru 4G interneta vidējais ātrums pēc Ookla Speedtest.net rezultātiem

Augšupielādes ātrums / Lejupielādes ātrums

Bite 23,69 Mbps 45,61 Mbps

LMT 12.91 Mbps 31.42 Mbps

Tele2 6.83 Mbps 21.5 Mbps

“Speedtest.net piešķirtais apbalvojums ir ne tikai objektīvs, bet arī parāda reālo cilvēku pieredzi – tas ir apliecinājums, ka, apkopojot ikviena Latvijas mobilā operatora klienta veiktos mērījumus, Bites 4G internets ir ātrākais. Protams, tas ir liels kompliments mūsu tīkla tehniķu komandai, bet galvenokārt tas ir paldies visiem, kas izmanto aplikāciju, lai pārliecinātos par tīkla kvalitāti. Pateicoties jums, Bites tīkls ir izpelnījies starptautisku atzinību un vēl vienu pierādījumu tam, ka Bites klienti lieto ātrāko 4G internetu Latvijā,” saka Bite Latvija vadītājs Freds Renčaks.

Mērījumu rīks Speedtest.net ir pieejams bezmaksas ikvienam, kurš vēlas izmērīt interneta ātrumu jebkurā laikā, vietā un ierīcē – datorā, mobilajā telefonā vai planšetē. To iespējams izdarīt pavisam vienkārši un ļoti īsā laikā – 30 sekundēs. Speetest.net aplikācija pieejama gan IOs, gan Android un Windows Phone platformās. Ik dienu mērījumus veic vairāk kā 5 miljoni lietotāju visā pasaulē, līdz ar to Speedtest.net ir pieejama plaša informācija par dažādu tīklu interneta ātrumiem, kas ļauj izdarīt secinājumus par tehnoloģiju attīstību visā pasaulē. Ookla savus datus iegūst no 40 000 interneta pakalpojumu sniedzējiem un 1500 mobilajiem tīkliem visā pasaulē.

“Vērtējot Latvijas mobilo operatoru nodrošināto 4G internetu, mēs analizējām datus, kas iegūti no mērījumiem 2015.gada otrajā un trešajā ceturksnī. Apkopotā informācija ļauj mums droši apgalvot, ka Bite nodrošina ātrāko 4G mobilā interneta lejupielādes ātrumu Latvijā,” saka Džeimijs Stīvens (Jamie Steven), Ookla viceprezidents uzņēmuma darbības jautājumos.

Speedtest.net apkopo datus par vidējo 4G ātrumu ilgākā laika posmā, katru dienu skatoties, kādi ir katra lietotāja vidējie interneta ātruma mērījumi konkrētās vietās. Latvijā Ookla Speedtest.net bezmaksas mērījumus 2015.gadā veikuši 73 tūkstoši lietotāju, katrs noskaidrojot sava pakalpojuma sniedzēja veiktspēju.

26 18 34 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 34

0/2000

Visiem mazajiem pokemoniem izstāstīšu visu kā ir.

1.vidējais ātrums nenozīmē,ka visur ir vienāds ātrums netam,kas tur ir norādīts.

2.Tie kas ir paņēmuši kāda no operatora mobilajiem netiem ir piekrituši GLP un visiem operatoriem tie ir vienādi.Atšķirība tajā,ka,piemēram,LMT uz pārkāpējiem piever acis sakarā ar daudzo klientu skaitu,kamēr Bite domājot par klientiem, kačātājiem ātrumu noslēdz uz 500kbps.

3.Bites testam GLP nav,tas ir visiem klientiem testa periodā,taču drīzumā arī uz testu būs GLP,līdz ar to,ja testē un neta ātrums ir WOW,tas nenozīmē,ka realitātē parakstot līgumu varēsi kačāt terrabaitiem geju porno (to var izsekot pēc apmeklētajām IP adresēm.) ,kā to dara tie kas raud par pēkšņo ātruma samazinājumu.

P.S. mobilo netu vispār nevienam neiesaku dēļ GLP.

1 2 atbildēt