local-stats-pixel fb-conv-api

Bērni inteliģenci manto no mātes, nevis no tēva!40

Varētu domāt, ka vīrietis-ģenijs noteikti kļūs par izcila bērna tēvu. Patiesībā tas tā nemaz nav. Patiesība par mūsu metālajām un inteleģences spējām atbild mātes gēni, kamēr tēva gēni atpūšas.

Kā tad zinātnieki to saprata? Kā vispār var noteikt ar 100% pārliecību, ko un no kura vecāka mēs mantojam? Lasi tālāk un uzzināsi.

413 2 40 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 40

0/2000

Intuīciju no tēva? Līdz šim man likās, ka intuīcija ir tīri sieviešu "lieta", kā to var mantot no tēva?

2 0 atbildēt
"No sievietēm iedzimst tikai stulbums" ~Rūdolfa Minga tēvs @LVMOG
3 1 atbildēt

Interesanti, bet kaut kā īsti ticēt negribās.  emotion 

Manuprāt, mēs no vecākiem mantojam izskatu un īpašības... Nejau inteleģenci.  Es zinu, ka ir bērni,kuru vecāki dzīvo izšķērdīgu dzīvesveidu, bet viņu bērnu rīcības un domāša krasi atšķirās no vecāku.

Ja bērni mantotu vecāku inteleģenci, cilvēce, manuprāt, deģenerētos vai "stāvētu uz vietas". Un mēs tak visi zinam, ka tā tagad nav. Ar katru paaudzi cilvēki kļūst arvien gudrāki un gudrāki. 

Katrs pats atbild par savu prātu un attīsta to. 

1 0 atbildēt
no kaiminja .
0 0 atbildēt

Figņa, es varu apgāsto šo teoriju ar reāliem pierādijumiem,kā piemēram man ir profesionālā vidējā izglītiba ar 5 profesijām, un iemaņām pārējās sfērās (labi padodas viss kam pieķeros) māte - pabeigusi 5 klases (nav profesijas) tēvs paveidzis pamatskolu un policijas akadēmiju un celtniecibu. Tagad sanāk, ka es esu pārsitis abus un esu zinošāks, ar vairāk zināšanām ari citās jomās

5 6 atbildēt