local-stats-pixel fb-conv-api

Atzīšanās: Kāpēc sievietēm besī krūšturi38

653 3

Ja Tev patīk krūšturi - pacel roku. Tagad paskaties apkārt... Vīrieši, vieni vienīgi vīrieši ir pacēluši gaisā rokas tā, it kā dotos trakā amerikāņu kalniņa nobraucienā, bet, ja Tu esi meitene, kura pacelā roku, tad visu cieņu, Tu esi labāks cilvēks par mani!

Man riebjas krūšturi un es netaisos šajā rakstā čīkstēt par to, cik tie ir neērti. Es uzskaitīšu iemeslus un pamatošu tos. Tāpēc dāmas un kungi, ja šajā rakstā pamanāt to, ka mūsu domas sakrīt, dariet man to zināmu komentāru sadaļā!

Sākam!

653 3 38 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 38

0/2000
Liela izvēle ir lieliski! Tu tak negribētu valkāt 3 dažādus krūšturus visu cauru gadu- fuj! Un dārgākie krūšturi reti ir spilgtās krāsas ja vien tie nav VS un vajag izvēlēties pareizā izmēra krūšturi lai krūtis neizlidotu laukā. Pie tam vajag atrast tādus kas tev patiks nepareizs izmērs sagādā visas šīs problēmas pareizā izmēra ir kā otrā āda. Pirms noniecina šo apakšveļas gabalu padomā -kā tavas krūtis izskatīsies pēc 10 gadiem,ja tos nevilksi nemaz... 😀
0 0 atbildēt

Tie draņķa auduma gabali ir tik nežēlīgi dārgi. Nācās reiz izjaukt veļās mašīnu tik tādēļ, ka metāla stīpiņa bija izlīdusi no bļodiņas apakšējās malas un iestrēgusi ar vienu galu zem sildelementa un otrs skrāpējās pret barabānu.. Saprotu, ka vajadzīgs elements sieviešu garderobē, bet ir tam daudz mīnusu.

0 0 atbildēt

auksti krūšgali skan super erotiski

1 1 atbildēt
Tieši tā pat kā viīriešu orgāns, tas jau ir tikai muskulis un viss. Rokas, kājas pat mēle kas mums ir pareizajā vietā piekārta ir tāds pats muskulis.
0 0 atbildēt
Meitenessss ir 21 gadsimts un sen jau laaiks iegādāties krūšturi bez lencēm ...
3 4 atbildēt

Kā var nēsāt vienu krūšturi nedēļu vai divas? Šausmas!!  emotion  

 Apakšveļa ir jāmaina KATRU DIENU, KATRU DIENU!!!!!

KATRU DIENU!!!! 

8 15 atbildēt