local-stats-pixel fb-conv-api

Atbilde rakstam par pārdevēju46

403 30

Mīļie tautieši, es biju sašutumā, izlasot autora MobyDick rakstu. Es neļaušu jaunas meitenes tā abižot!

Un tagad nopietni. Varam to maskēt ar literatūras žanru, mērķauditorijas pieprasījumu, vidējo vecumu un intelekta līmeni, lietotāji alkst pēc leģendām par pirdieniem un puņķiem zem galda. Bet tas raksts bija lielisks prototips mūsdienu problēmai, un es paskaidrošu, kur rodas tādas Tatjanas un kāpēc autors ir kretīns. BabaZina jums pateiks,ka patiesība ir tur ārā.

Godātie vīrieši (un topošie vīrieši)! Tādas dzīves izmocītas pārdevējas ar taukainiem matiem, kas strādā pa 12h un audzina apsēklotāja pamestās atvases lepnā nabadzībā----- viņas visas ir jūsu "mīlestības" produkti! Jūs tādas savairojāt pa visu valsti! Protams, nevēlos aizskart krietnus vīriešus,jo tādi arī ir,cepuri nost! Es runāju par mērcētājiem, kuriem bez mugurkaula ir uzaudzēta tikai pipka. Un pat mērcētāji ir 2 kategorijās. Ir taktiskāki, kuri neslēps savus nodomus uz 24h tālu nākotni,ar to var rēķināties un viņiem piemīt mazliet respekta pret savu upuri- viņi nepiesmies un neizķidās to pēc pabeigtas maltītes. Savukārt, otri ir zēmākās klases mērcētāji, kuri, lai izšautu no savām mazajām oliņām 6 minūtēs, gatavi iesniegt viltus CV, kurā apsrakstīts kā viņš uzņemsies rūpalas,mīlēs līdz kapam un būs jaunais papus.

Rakstā bieži pieminēts "viņa paņems mutē.." Hahahaa! Un tagad paklausies tu un visi jaunie entuziasti,kas ar apbrīnu lasa tavus šedevrus. Paskaties uz sevi un padomā, ko tu esi devis otram, lai visas ar kāru muti tavu pipku apkalpotu. Visdrīzāk, ka neko.

Tātad- pieminētajā rakstā autors popularizē šo zemāko sugu, plānā galdiņa urbējus. Tie nav nekādi aļfa samci, bet topošās nastas saviem draugiem, no kuriem nevarēs tikt vaļā. Viņu prātīgākie draugi jau būs iesturējuši ģimenes dzīvēs, bet mērcētāji vēl ilgi piekops koju dzīvesveidu un sms attiecības. Un vienā mirklī jaunības lepnums kļūs par brieduma apkaunojumu un nožēlu.

Un nobeigumā. Jaunās meitenes, nu lūdzu, nebendējiet savu jaunību un muguru tajos kases aparātos ar slikti ventilēto gaisu. Un nē, viņas lepni tur sēž par kapeikām un atrunājas- "Es vismaz daru godīgu darbu!" Lai tikai kaut kādi džigiti sliktu vārdu nepateiktu, paši pie mammām dzīvodami. Nekļūstiet par tādu upuriem!

Visiem jauku un mīlestības pilnu dienu!

403 30 46 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 46

0/2000

A kā būs ar to reizrēķina tabulu?  emotion 

8 2 atbildēt

Jaa, abpuseejs cepiens ne pa jokam sanaaca.... Nepiekriitu, ka visi viirieshi ir meerceetaaji, un visas sievietes mau*as.... Es zinu ljoti daudzus abu dzimumumu paarstaavjus, kam ir jaukas gjimenes un savstarpeeja uzticiiba... Nevajag provokatiivos rakstus uztvert paaraak nopietni....

6 0 atbildēt

Grumbas parādās no dusmošanās. Ir dažādi cilvēki un visiem jau neiekliegsi savu taisnību. Viņš smejās par pārdevējām, bet kurš sēdēs tajās kasēs? Vēl roboti nav izdomāti kas sēdētu pie kasēm...

6 2 atbildēt

Pārkāpjot īsto mēru patīkamais kļūst nepatīkams. /Epiktéts./ 

Tāda sajūta rasās izlasot rakstu par pārdevēju. Dažādu līmeņu mērcētāji ir bijuši visos laikos, vienkārši ir katram pašam jādomā ar ko kopā pīties.

3 0 atbildēt

Haha tas būtu smieklīgi ja pati būtu šāda te cilvēka upuris,un tagad vaino vīriešus. emotion

2 0 atbildēt

Nu kam tad Tev nabaga sievietei ir nācies iet cauri, lai tik ļoti sirdī būtu tik daudz aizvainojuma.....

Man Tevis žēl!

3 2 atbildēt

... Moby neraksta glorifikāciju "mērcētājiem" visā viņa rakstā atainota tieši tā bezmugurkaulnieka daba un nevienā momentā sevi cienošs cilvēks neidentificēs sevi ar darba galveno "varoni" gan tēla domugājiens gan intelekta līmenis kurš tam piemīt acīmredzami norāda ma MobyDick uz to tēlu skatās no augšas, lai gan neizslēdzu ka daļa iespaidu ir no reālās dzīves. un jā, aprakstītais sievietes tēls nav glaimojošs bet ne visi tēli būs glaimojoši, it īpaši kad MobyDick raksta. un tā arī ir jāmāk. pasmīnēt par sabiedrības problēmu un parunāt par to, kaut nenopietni bet parunāt. un mēs zinam ka tas griež kaulos jo tur ir pavairāk patiesības.  ja Moby ir briesmonis tāpēc ka viņš raksta par tādām tabu lietām es nezinu... bet manuprāt raksts bija , lai arī noteiktām cilveku grupām aizvainojošs, tai pašā laikā raksts bija labs.

1 0 atbildēt
I avatarsI

Ironiski.

1 0 atbildēt
Kas jums visiem ir ar to 360 eur minimalo algu? Tas tik uz papira , reali uz rokas minimala sanak ap 260eur un katru menesi mazak...
1 0 atbildēt

Protams,ja jāizvēlas starp neko un tādu darbu, ir jādara. Studentiem ir šāds posms,bet ja jaunības plaukumā tas ievelkās uz gadiem, tad vajadzētu padomāt. 

1 0 atbildēt

Gaidam atbildi

0 0 atbildēt

Ja tu kādu nodirst tad nedarinto anonīmi... emotion 

0 0 atbildēt
Nopelnīji + jau pēc pirmajiem pāris teikumiem emotion
3 5 atbildēt