local-stats-pixel fb-conv-api

Arī meitene var izturēties vardarbīgi pret savu draugu. Izlasi, vai neesi tāda!35

511 1

Sabiedrībā ir pieņemts uzskatīt, ka vardarbība attiecībās var būt iespējama TIKAI no vīrieša puses. Bet kas būs, ja es Tev pateikšu to, ka tie ir klaji meli un arī sievietes mēdz būt vardarbīgas, bieži vien pašām to neapzinoties?!

511 1 35 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 35

0/2000

tā var tikai ar lupatiņiem notikt

1 0 atbildēt

Piekrītu raksta autoram vai autorei. Parakājos savā atmiņu lādītē un atcerējos gad;ijumu, kad meitene pazemoja savu draugu, ar kuru gatavojās precēties. Lūk, mans stāsts. Es biju tikko precējusies. Ar vīru gājām uz autobusu pieturu. Pa ceļam mums pievienojās vēl divi mums  pazīstami jaunieši. Te pēkšņi meitene iesmējās, pakāpās atpakaļ un no mugurpuses ar celi iebelza draugam pa dibenu. Mēs apmulsām, apmulsa arī meitenes draugs.

1 0 atbildēt

Mēs visas esam tādas

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Teksts, kurš vērsts uz kaut kādām meitenēm, bet ne sievietēm  emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

 Sēdēju kopā ar brālēnu, un pieskatījam viņa mazo māsu kurai 5 gadi. Pēkšņi viņa sāka par kaut ko kasīties. Es pasmejos, un teicu bralēnam, ka nav ko raustīties, viņa tā pat neko neizdarīs. Sīkā pazuda.

Brālēns paskatījās, uz mani - sīka ta sīka, bet tūlīt atnāks ar sitamo palīglīdzekli un vēl 2 nedēļas atcerecies ka izsmējām! Ka arī noskaņos visu māju pret mums....  emotion  

0 0 atbildēt
Reāli, tas tiešām ar kādu arī notiek?
0 0 atbildēt

Tā bilde jau laba. emotion

0 0 atbildēt

Par šo visu ir sakāms tikai kas viens: AUDZĒ SAVU PAŠVĒRTĒJUMU un nebūs jābaidās un jāokšķerē soc. portāliem.

0 0 atbildēt