local-stats-pixel fb-conv-api

Arī meitene var izturēties vardarbīgi pret savu draugu. Izlasi, vai neesi tāda!35

511 1

Sabiedrībā ir pieņemts uzskatīt, ka vardarbība attiecībās var būt iespējama TIKAI no vīrieša puses. Bet kas būs, ja es Tev pateikšu to, ka tie ir klaji meli un arī sievietes mēdz būt vardarbīgas, bieži vien pašām to neapzinoties?!

511 1 35 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 35

0/2000

Absolūta taisnība!  emotion 

26 0 atbildēt

Es pati esmu sieviete un saku, ka jā, tā ir, jo es esmu redzējusi, kā manas draudzenes aizskar savu otro pusīti, ka pašai neērti paliek, jo visu priekšā, es saprastu, ja mājās un citi neredz, bet tā ir.

16 0 atbildēt

Vardarbība kā tāda nav attaisnojama, kāda starpība vai tā ir morāla līmeņa vai fiziska. Vardarbība ir un paliek vardarbība. Un ja vienam vai otram nagi vai mēle niez darīt pāri tam pašam tuvākajam (ja par tādu viņš/-a uzskata to cilvēku, ar kuru ir kopā), tad tas tikai parāda to, ka tās attiecības šim konkrētam cilvēkam nav svarīgas un ka viņš/-a neciena to cilvēku ar kuru ir kopā šīs attiecības veidotas! emotion emotion 

16 0 atbildēt

Neviens neticēs, ka sieviete ir izvarojusi vīrieti!

13 2 atbildēt

Neesmu vēl redzējis - nevardarbīgu sievieti! Nervu zāģēšana ir viņu dzīves sāls!

10 0 atbildēt

Well, agresivitāte rodas no neizdevušām iepriekšējajām attiecībām un vēlmēm, kas netika realizētas. Nekur nekas nepazūd. Vispār lasiet par sievietēm un vīriešiem, un daudz. Jūs sapratīsies ta sievietes ir kā zirnekļi kas vij savus slazdus.

9 0 atbildēt

Interesants raksts, tās „sliktās" meitenes patiesībā ir īsta dāvana vīrietim. Vīrietis iemācās dzīvot skarbā vidē, kur katru mirkli var dabūt dunci mugurā, kad viņam blakus ir nodevīga, melīga meitene ar psihopātes talantu. Sievietes psihe ir noturīgāka par vīrieša psihi, tāpēc vienmēr zāģēšana līdz pulsa zudumam. Satiekoties ar īstenu „stervu", vīrietis kļūst filozofiskāk noskaņots un pamazām paaugstina sāpju latiņu. Meitene cenšas izdomāt arvien jaunas manipulācijas, lai traumētu vīrieti. Apmēram pēc pusotra gada vīrietis jau ir pieradis pie visām psihozēm, uzbrukumiem, lēkmēm, un skatās uz meiteni ar smaidošas Budas statujas mieru. Arī meitene pamazām kļūst mierīgāka, jo iekšēji uzticas un paļaujas uz nesatricināmo vīrieti. Protams, lai izaugtu līdz tādam miera stāvoklim un neizbeigtu attiecības, ir nepieciešama sasodīti sīksta mīlestība.

7 0 atbildēt

Paldies, ka kāds arī mūs aizstāv!  emotion 

7 0 atbildēt

Traks sekss ir labs sekss, visu pataupiet uz nodarbēm gultā!

5 0 atbildēt

Paldies Dievam neesmu tāda. Laikam saprotu, ka vīrieši arī ir cilveki nevis terminatori. Un vispār, dāmas, blaušana uz vīrieša nemotivēs viņus darī kaut ko. 

5 0 atbildēt

nevis ari bet taa ir..un tad ir nabadzites vinjas sit..biezaak preti vks atrauj nevis vinas slaan...netrukst tadu zogvaaveru..

4 0 atbildēt

Sievietes mēdz būt vardarbīgas pret vīriešiem. To uzskatāmi atspoguļo piemēram Kill Bill vai Wonder woman

4 0 atbildēt

Esmu diezgan ilgi nodzīvojis šajā pasulē,bet šitādu monstru vienā personā,pie tam  brunčos nav gadījies sastapt,bet raksts ir labs.

4 0 atbildēt

Tradicionāli tiek uzskatīts, ka vardarbība pret pretējo dzimumu ir vīriešu prerogatīva, ar to primāri saprotot tieši fizisko vardarbību - un tik tālu viss ir loģiski, vīrietis, bez šaubām, ir vidēji statistiski spēcīgāks, veiklāks un agresīvāks par sievieti, turklāt šādas vardarbības sekas ir arī vieglāk detektējamas - pārejošu (lielākoties) miesas bojājumu veidā. Tā kā sievietes vīriešiem stāties pretī `atklātā kaujā` nevar (t.i. reti kura sieviete spēs 1:1 izkauties ar veci), tad viņas savu mērķu sasniegšanas izvēlas citus, rafinētākus paņēmienus - proti, psiholoģisko vardarbību. Protams, ne jau katra sieviete tā dara (tieši tāpat kā ne ikkatrs vīrietis paceļ roku pret sievieti), bet ja ta dara, tad tieši tā. Un tā kā sievietes no dabas ir daudz labākas psiholoģes un manipulatores, nekā vīrieši (jo pēdējie in general ir vienkārši kā naglas un tiecas problēmas risināt ar rupju fizisku spēku), tad arī psiholoģiskā vardarbība viņām sanāk daudz labāk.

Plus vēl arī tas, kā sabiedrība to redz. Par atšķirībām var īsumā palasīties šeit.

4 0 atbildēt

Hmmm, man šis viss izklausās pēc nenobriedušas sievietes izdarībām. Zem 25 vecuma toč...

3 0 atbildēt

tā var tikai ar lupatiņiem notikt

1 0 atbildēt

 emotion  emotion 

1 0 atbildēt

Nu nafig tādu veceni,nemaz ar tādu  emotion !Apgāztu galdu  emotion fucking pa  gaisu ,aizietu  un aizmirstu par viņu!Sliktākajā bezizejas gadījumā pašai pa ķobi sadotu,JĀ JĀ tieši tā!Neieredzu tādas bābas! emotion 

2 1 atbildēt
Es vienmēr esmu baidījies no kārpainām un rudām meičām!!!
1 0 atbildēt