local-stats-pixel fb-conv-api

Apakšbikses mēnešreizēm - atbrīvos pasauli no paketēm un tamponiem!!!47

Mums visiem patīk komforts, bet "šīs dienas", kuras apciemo sievietes katru mēnesi, grūti nosaukt par ērtām un patīkamām. Nekādas "jautrās brīvdienas" tās nu galīgi nav, lai aŗī cik ļoti par to mūs censtos pārliecināt visdažādākās higēnas pakešu un tamponu reklāmas. Un tomēr, kā izrādās, tomēr var šīs dienas padarīt nedaudz ērtākas. Pārliecināties par to meitenēm piedāvā, uz savas ādas izmēģinot specializētu apakšveļu, paredzētu kristiskajām dienām - ērtākas par tamponiem un uzticamākas par ieliknīšiem!

749 2 47 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 47

0/2000

pampēri  emotion 

6 2 atbildēt
Kad tu vem, tu nevari nedaudz noturēt mutē vēmekļus un izvemt vēlāk? Noprotu, ka es tīnis, kam vēl nav bijusi anatomija..
2 0 atbildēt

Kau tko līdzīgu es esmu redzējusi Lietuvā un Īrijā! tikai tās bija baltas un pampērveidīgas  emotion  bet domāju ar šādām būtu daudz vieglāk kā ņemties ar tamponiem un higēniskajām paketēm.....

1 0 atbildēt

Piekrītu, bet tas nedod tiesības būt neadekvātiem. Mēs taču esam homosapiens un protam izmantot veselo saprātu, lai saprastu kas ir labs un kas ir slikts, un kontrolētu savu rīcību.

1 0 atbildēt

šo gan meitenes novērtēs!

0 0 atbildēt

Uzticības moments zudis.

0 0 atbildēt

Paldies! Tagad es vismaz zināšu, ko domāt, skatoties uz sarkanajiem divstāvu autobusiem... Vietējiem noteikti ar tiem ir citas asociācijas.

0 0 atbildēt

Hmm . .man žēl būtu mest tādas ārā . . .

0 0 atbildēt

Šinī gadījumā gan piekrītu emotion .

0 0 atbildēt

Tikai jautājums cik tādas maksā un vai viegli to visu izmazgāt. emotion 

0 0 atbildēt
Ne, neesmu nedz alfa, nedz beta un arī ne gamma. Drīzāk no visiem esmu paķēris kautko ko uzskatu par vajadzīgu. Un nedomāju ka tas ir slikti ka protu/spēju pielagoties dzīvē pie situācijām ko tā man spēj.
0 0 atbildēt

Cik pre'tigi, paldies ka izbojaji manu dienu

2 2 atbildēt

Krūtis ?  emotion 

0 0 atbildēt

Es redzēju vienu viodeo rewiew par tādām, viņas ir ar roku jāmazgā un jābūt vairākām tādām, lai dienas laikā varētu variākas nomanīt. Tur ir tāds īpašs "auduma" slānis iekšā, kurš labi absorbē, bet kuru var viegli izmazgāt zem tekoša ūdens.

0 0 atbildēt
Pirts mums nav, bet labak siltu neka aknas cakaret. Nu nezinu ka sievitem tur ta ieparikte
0 0 atbildēt

Daidz ērtāk un higiēniskāk:  Diva cup

1 2 atbildēt

ko tik cilvēki neizdomā jautājums tikai, kas būs nākamais iespējams pasaules gala apakšveļas komplektu.

1 5 atbildēt