local-stats-pixel fb-conv-api

Alojā 6 cilvēku grupa sita, spīdzināja un slīcināja divus brāļus - invalīdus66

205 2

Šorīt ziņu portālā TVNET izlasīju visai nepatīkamu ziņu par diviem brāļiem - invalīdiem no Alojas. Iedomājies, 6 pieauguši cilvēki sita, slīcināja un pazemoja viņus. Kas notiek ar šo pasauli?

205 2 66 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 66

0/2000

Nāvessods 

2 0 atbildēt

Šitos nepārmācīs neviens cietums un neviens "māmiņu klubs", viņus ar visu bābu ,zem spēcīga zara lai šupojas vējā kamēr sapūst!

2 0 atbildēt

Pakārt aiz pautiem pie lielā zvana,viņus!

2 0 atbildēt

nedaudz informācijai. varbūt kāds šito nezin.

 daudzi brīnās par to, kāpēc ir tādas samērā nomaļas pilsētas, kuras dīvainā kārtā izceļās ar savu augsto noziedzību.  lieta tāda, ka padomju laikos praktizēja tādu lietu, kā noteiktas kategorijas noziedzinieku izvietošanu nomaļās pilsētās ar attīstītu infrastruktūru - lai bijušajiem zekiem būtu darbs. aprēķins bija diezgan jaudīgs - šīm pilsētām jābūt noteiktā attālumā, 50 -70 kilometru no lielām pilsētām. aprēķins bija vienkāršs, šis attālums bija tāds, ka no sava ciema bijušais zeks nevarēja nemanīts nočabēt uz laiciņu, lai paveiktu piem. zādzību lielā pilsētā. gluži vienkārši "učastkovijs" to garantēti noskaidrotu. senāk šie miliči bija ārkārtīgi efektīvi, zināja visu un par visiem savā iecirknī. un ja no lielās pilsētas ienāca ziņas par noteiktu noziegumu, tad šo pilsētu miliči tūdaliņ paskatijās kurā iecirknī tāda tipa noziedzinieks ir nozudis uz pāris stundām. tādā veidā tika bieži un efektīvi izskaitļoti noziedzinieki un nekavējoties ievietoti atbilstošā vietā, bet nu jau uz dūšīgāku laiku.

  bija vēl viens knifs. cietumos , nezinu vai visiem, bet noteikta tipa zekus točna baroja ar "bagātinātu" pāŗtiku. pievienoja tādus kā prātu notrulinošus medikamentus. gadiem tos lietojot zeks pamazām pārvērtās par diezgan tupu būtni. doma bija atkal jau vienkārša - nopietns zeks pēc šādas apstrādes izejot brīvībā vairs nebija spējīgs neko citu izdomāt , noziegumu ziņā, kā savu veco rūpalu. secīgi ja kaut kur bija zādzība, tad paskatījās zādzības "parakstu" un paskatījās arhīvā zagli ar šādu "rokrakstu". un viss.

  daudzi brīnijās par to, kāpēc mūsu laikos tas viss tā nestrādā, ja tad varēja. lieta tāda, ka pēc 90tajiem un līdz šim brīdim noziedzība kalpo noteiktam mērķim - sabiedrības kontrolei. tiešāk, noziedzība ir tikai viens no veidiem, ar kuras palīdzību tiek apgrūtināta sabiedrība un pazemināta publikas morāle.

  vot šitāds stāsts.

  varbūt par šo tēmu kāds spoku talants varētu uzrakstīt rakstu. materiālu nebūs grūti savākt, par cik spokos ir arī tā laika cilvēki, kas pat varētu konkrētus atgadījumus pastāstīt.

2 0 atbildēt
Uz eletriska Naves kresla tad zinas ko ir izdarijus
2 0 atbildēt

No labam gimenem tadi cilveki nenak 

2 0 atbildēt

Gan jau iedos pāris administratīvās stundas uzkopt lauku.

2 0 atbildēt

Vakar Bez tabu gāja šitais. Žēl to brāļu. Vismaz tagat viņus neviens vairs neaiztiks.

1 0 atbildēt

Raksto to no savas pierdzes kā ir būt tādam cilvēkam kam ir ierobežotas kustības. 

1 0 atbildēt

Vakar Bez Tabu skatījos par so šausmīgo notikumu.  

1 0 atbildēt

Tādiem to kas starp kājām karājas nogriezt vajag.

1 0 atbildēt

Mūzdienu bargākais sods. Mājas arests bez TV, interneta, telefona un piespiedu darbs. GPS uzraudzība un aizliegums apmeklēt saviesīgus pasākumus. Ar tiesas spriedumu aizliegts lietot jebkādas apreibinošas vielas un satikt draugus biežāk kā reizi nedēļā un tikai, lai spēlētu šahu policijas uzraudzībā! 

1 0 atbildēt
A kāda invaliditāte ta? Aizmirsa to uzrakstīt vai uzskatīja par masvarīgi pieminamu? Bet ja godīgi, jā, ja ir invalīdi, tad ir jāpasaudzē, bet nu, jau jau slēpj kkādu mudakus, kuri dara pāri sievietēm, tad derētu arī uzšaut pa ausi, bet šeit jau tā "uzsišana" ir pārspīlēta. Diez kā sodīs, ko mūsu "godīgās" tiesas izdomās un ko policisti būs sarakstījuši protokolos?
0 0 atbildēt
Par to pasu padomaju.
0 0 atbildēt
Labi
0 0 atbildēt

Sanāktu izcila filma.

0 0 atbildēt

Murgs visur!

0 0 atbildēt
cik tad bija tie braali? Sandis un Juris - invaliidi... Un kur uzradaas Lauris?
0 0 atbildēt
Būtu pateikuši, visu, ko prasa, neviens nebūtu sists un slīcināts
1 4 atbildēt
Laikā, kad šis notika, pati dzīvoju Alojā. Un rodas jautājums, kāpèc par kaut ko šādu tiek runāts tik vēlu? Lielākā daļa alojošu paši aizmirsuši, ka vispār kaut kas tāds noticis emotion Vienu no tiem 6 pat nedaudz pazīstu un zinu. Kamēr neredz pudeli, kaut cik sakarīgs cilvēks. Un tiem, kas bļauj par cietumu- jūs domājat, ka rakstot komentārus jūs kaut ko panāksiet? Jau pēc neilga laika, kad notiks incidents, visi bija brīvībā un turpināja dzerstīties. Kā arī tā vīrieša mamma strādā kafejnīcā *vietèjie noteikti zinās* un ļoti jauks, sirnsīgs cilvēks. Tad nu galvenokārt jāinzīdē ir visa tā mūžīgā dzeršana un atkarības, jo ne jau skaidrā prātā šie to darīja
1 5 atbildēt