local-stats-pixel fb-conv-api

ADIDAS lieliski atbildēja uz homofobistu komentāriem Instagramā!42

498 31

Mīlestība ir un paliek mīlestība un nav nozīmes tā ir starp sievieti un vīrieti, vai starp divām sievietēm, vai starp diviem vīriešiem.

Tev ir tiesības mīlēt un tev ir tiesības mīlētam būt.

498 31 42 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 42

0/2000

Es piekrītu tiem komentāriem.

1 0 atbildēt
"Ja tev tik ļoti nepatīk viendzimuma attiecības un viss pārējais, kas ar to saistās, tad, lūdzu, aizver šo rakstu un nesmirdini gaisu". Gribi teikt , ka man ar normālu orientāciju ir jāpatīk viendzimuma attiecībām un par tām jāfano? Man citu attiecības nekad nav interesējušas. Ne homo , ne parastās.
3 2 atbildēt

Otrs ir čalis ar skūtām kājām un unisex kedām. Daudzi atlēti skuj kājas.

4 3 atbildēt
Neviens neraud.. Tas vienkārši ir stulbi uzspiest bērniem ko tādu... Varbūt tu arī kkadu pedo lietu atbalsti? Arī šis homo adopcijas traumē bērna psihi un tas nu visiem būtu jāsaprot
1 1 atbildēt

cilveks ar novirzi uz viendzimuma cilvēkiem " tavi vārdi.. Bet tu uzskati, ka ir normāli šādas attiecības, šāda ģimenes mikroklimata ievest bērnu kuram nepiemīt šāda novirze? Vai tas ir pareizi?

0 0 atbildēt
Ja bērnam ir novirze tad vecāki nekļūs par gejiem? Loģiski ja.. Pats saproti ko uzraksti?emotion.. Jautājums bija par to vai tavuprāt tas netraumes bērna psihi un pasaules uztveri ka tādu...
0 0 atbildēt

Es 3. bildē centos uzspiest uz to rozā buču....

es tikai gribēju cepumus....

Raksts labs plusu esi nopelnījis

0 1 atbildēt

Ja tev patīk lezbietes, tad lūdzu neliec šādus rakstus un nesmirdini gaisu, es cenšos izbaudīt mieru un klusumu. Adidas jau sen ir zināms kā pediņu zīmols, nekas jauns.

0 1 atbildēt

Ta jau varetu but, bet tie kas vairojas jau pasi rada tadu "sugu." Un es pasakos saviem heteroseklsualajiem vecakiem ( kaut ari vini man macija, ka homoseksuali ir slimi utt), bet es tik un ta izaugu par homoseksualu cilveku. emotion

1 2 atbildēt

ja homoseksuāls pāris ir laimīgs, tad kapēc gan ne? stulbie cepēji.emotionemotion

4 5 atbildēt

šī geju attiecību pieņemšana ir elites vērsts pasākums. būsim visi geji, radīsim sabiedrībā šķelšanos, izmirsim pēc dažiem gadiem jeb 500 miljonu iedzīvotāju pasaule kas pakļauta pilnīgai kontrolei.

3 4 atbildēt

Šis posts zināmai jauniešu daļai varētu izraisīt nelielu apjukumu. emotion

1 2 atbildēt

Smirdi taalaak matilde.  emotion 

4 5 atbildēt
Atkal sākas tā homoseksuāļu aģitācija?emotion
5 6 atbildēt

Esmu pret lezbietem, bet neesmu pret gejiem reali mazaaka konkurence uz meiteneem!  emotion 

0 2 atbildēt