local-stats-pixel fb-conv-api

8 gadus vecs zēns notriec vecāku naudu spēlēs!94

852 5

Stāsts par kādu ģimeni kuru atvase nolēma neapzināti ''patukšot'' vecāku kontus tā pa nopietnam spēlējot jaunāko simpsonu spēli uz vecāku Ipad.

852 5 94 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 94

0/2000

Man Ipadam ir PAROLE kuru es nevienam nesaku, un neviens neko nevares nopirkti ja viens es to pats negribesu! 

Tie vecaki rikojas bezatbildigi ka iedeva paroli no Itunes, ja grib kadu speli tad lai paprasa vecakiem lai lejupieladem, vai ari vienkarsi nepieregistre karti. Isuma ta ir vecaku vaina ka berns ta rikojas. 

0 0 atbildēt

Kad es uz mammas tel. biju nokačājis pāris spēlīstes telefona tad man kā ierāva pa pakaļu, bet nē, šim čalim nekas, tas tak mazs neko nesaprotošs bērniņš (sarkastiski)

0 0 atbildēt

He he ..man bija līdzīga situācija, kas lika saprast, ka sīcim pienākas priekšapmaksas karte un glābējzvans, bet mobilā pieslēgums nekādi ne.

0 0 atbildēt
Man ari gadījās tieši tada pāri situācija. Iedevu savu telefonu puiša mazajām màsīcām, zinàju ka neko ne nopirks jo pieprasa paroli, bet nākamajā diena atnāk man emails no iTunes , ka iztērētas 30 mārciņas. Godīgi sakot biju šokā par to cik viegli ir kaut ko nopirkt caur spēlēm.
0 0 atbildēt

Es arī viņu spēlēju uz sava Android diezgan pieaistoša bet tos virtuļus tādā mērogā pirkt nav vajadzības.

0 0 atbildēt

Tam bērnam seja mazliet apdauzīta izskatās... Interesanti, kāpēc?! emotion

0 0 atbildēt

Es maximums no vecāku konta esmu notriecis pa kluso kādus 3ls :D Un nepamanīja:D

0 0 atbildēt

labs puisisemotion

0 0 atbildēt

šito dara arī labā rafinētā veidā. piedāvā bezmaksas labumus ja piesaisti karti spēlei. un tad kad maksā tikai jāuzklikšķina vienreiz, kartes datus aplikācija ievada pati. man gan šiem jaukumiem bija mana veā studenta karte - piecītis uz konta, karti piesaistu bet zinu ka nekādi maksājumi no tās aiziet nevar.

0 0 atbildēt

tas pats jau arī ir ar google play, piedāvā reģistrējoties ievadīt savas maksājumu kartes datusemotion

0 0 atbildēt

Mnjal,ja man dēls notērētu  pāri 1000 Ls es viņu nopērtu,kā nākas +ne Tv,ne datoru,ne planšdatoru un visus tos mēslus aizliegtu lietot uz mēnesi  (a pag pieņems likumu ,ka pat savu bērnu nopērt Latvijā nevarēs) Nu ir laiki pienākuši,nez kādēl,man bērnība bija japavada ar zilu dirsu  netērēdams naudu,bet gan taisot blēņas "laukā" ....

0 0 atbildēt

Paris gadus atpakaļ mazais brālens piepirka  kautkadas Pērles  Spēle graudiem.lb Akavrija (nu kautka taa)  uz 130 ls ..emotion

0 0 atbildēt

es tieši pati tiko šito spēlēju :D 

0 0 atbildēt

Viņi nedraudzējās ar galvuemotion

0 0 atbildēt
Vecāki paši vainīgi, tā vietā lai paši ar viņu nodarbotos, paspēlētos utt. iedod aipadu lai sēž klusu dīvānā!
0 0 atbildēt

Kāpēc viņi vispār nopirka planšetnieku?

0 0 atbildēt

Oj atcerējos jāieiet savos Simpsonos emotion

0 0 atbildēt

Un Šādi rodas "Forever alone" čaļi... iedomājieties - ja mēs bērnībā skaidījām pa sētu un iepazināmies ar citiem bērniem, šie mūslaiku bērni dzīvo 4 sienās, savās alās.  Kad paaugsies, būs grūtības iejusties sociālās vietās, kur daudz cilvēku, jauniešu. Damn you, technology... emotion

0 0 atbildēt

MAn sīkajam bračkam arī patīk spēlēt manu Ipadu, bet Es esmu slikts brālis un ipadu pie neta nelaižu :D Lai nesanāk tādi nepatīkami pārsteigumi emotion

0 1 atbildēt

To zirga spēli sauc My Horse! emotion

0 1 atbildēt
« 1  2  3  4 »