local-stats-pixel fb-conv-api

7 iemesli, kas noved pie noguruma ikdienā.63

600 5

Čau, spoki!

Es, šajā draņķīgajā svētdienas vakarā esmu ļoti noguris un izlēmu izveidot rakstiņu par ikdienas lietām, kas noved pie noguruma.

Varbūt dažiem spokiem noderēs. Nu vismaz tiem, kuri jūtās tik noguruši kā es...

Mana noguruma pakāpe jau šodien ir sasniegusi augstāko virsotni. Jau kopš piecelšanās esmu noguris. emotion

600 5 63 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 63

0/2000

morāli smags darbs nogurdina vairāk,kā fiziski smags darbs. Īsāk sakot domāšana nogurdina vairāk kā malkas ciršana emotion

0 0 atbildēt

nice

0 0 atbildēt

3. To jau sauc par slinkumu.

0 0 atbildēt

Izlasiju pirmo par enerģijas dzērienu un tās ir pilnīgas muļķības. Tu to pats izdomāji? 

Enerģījas dzērienā ir nenormāli daudz kofeīna, apmēram kā 10 kafijas krūzītes, un ko dod kofeīns, enerģiju. Kofeīns liek tavai sirdij straujāk sisties, līdz ar to tev ir vairāk enerģijas. Pēc sevis varu teikt, ka lietoju tos ļoti ļoti reti, bet, kad nāk miegs un ir jāiet tusēt, es vienu izdzeru un  uz visu nakti es modrs un par gulēšanu pat nedomāju. Tev noteikti iekšas jau sajātas, tāpēc uz tevi tā darbojas enerģijas dzēriens. 

0 0 atbildēt

Es domāju es labāk noskrietu vienu km nekā uzdrukātu šito rakstu. Bet pa tēmu ,bij interesanti lasīt. emotion

0 0 atbildēt

Es jau meiģināju klausīties mūziku austiņās tikai skolotājs man pārgrieza austiņas uz pusēm. :(

0 0 atbildēt

Pa manam ir tā- darba dienās skola un kojas, tad piektdienā ir nenormāls morālais nogurums(P.S. kojās īpaši nedzeru)  ,bet mājā pa nedēļas nogali es atpūšos morāli un to es daru - nodarbojoties ar savu hobiju, respektīvi- darbojoties pa garažu, taisot moociklus u.t.t.  Un tad es esmu morāli atpūties, bet piekusis fiziski.  emotion

0 0 atbildēt

3. Tie pilsētnieki kas domā, ka laukos ir ko darīt, ir muļķi, kapēc? Tapēc, ka laukos nav tā kā jūs iedomājaties, ka ceļās bezmaz vai 6:00 un iet govis slaukt. :D Mūsdienās retais tur lopus, pat laukos. Es dzīvoju laukos, un te vispār nav ko darīt, te ir 150 cilvēku 20 no tiem ir mana vecuma, bet tikuntā ŠEIT NAV KO DARĪT, ja nu vienīgi iziet pastaigāties... Pilsētā ir vairāk ko darīt, ticiet man.. 

2 3 atbildēt
Lux avatarsLux

1. Es nesen sāku lietot enerģijas dzērienus, bet, manurpāt, tie nav nemaz tik kaitīgi, galvenais ir nepārdozēt, jo tur ir ļoti liela kofeīna deva! Tajos ir arī taurīns - aminoskābe, kas atrodama muskuļos un pārsvarā B grupas vitamīni.

Lekcijās es tiešām jūtos nogurusi, it īpaši ja jānosēž 3 stundas no vietas matemātikā. Es vairs nevaru uzņemt tik daudz informācijas! Un arī pasniedzējs parasti pienāk un skatās vai mēs pildam, bet man vnk smadzenes nestrādā tajā brīdī. Un ja vēl pasaka, ka palaidīs tikai tos, kuri būs atrādījuši uzdevumu, tad vispār traki.

0 1 atbildēt