local-stats-pixel fb-conv-api

52. izmēra modele iekaro pasauli69

795 4

Tesa ir 167cm gara, 29 gadus veca plaukstoša lielā izmēra modele. Domā, kāpēc? Pasaule kļūst resnāka, liela izmēra drēbes kļūst arvien pieprasītākas. Domāju, ka daudziem ir nācies saskarties ar krekliem, kuri itkā der, bet ir pārāk īsi.

Tātad, Tesa tik tikko ir parakstījusi līgumu ar prestižo Londonas modeļu aģentūru Milk Management.

Modeļu aģentūra nejauši uzdūrās Tesas instagram kontam, kur pamanīja, ka šī pufīgā sieviete ir kā iedvesmas avots daudzām citām dāmām un viņai nav kauns no tā kā izskatās. Vēl viena lieta, kas pamudināja aģentūru sazināties ar Tesu - jau agrā jaunībā viņai bija sapnis kļūt par modeli, viņa bija gājusi uz kastingiem, taču neveiksmīgi. Lai gan pati Tesa ir no Losandželosas, tagad viņa strādā Londonā.

795 4 69 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 69

0/2000

Nesaskatu neko pievilcīgu, ne kultivēšanas vērtu. Labāk tiešām tā vietā popularizēt veselīgu dzīvesveidu, pietiekošas fiziskās aktivitātes, sabalansētu uzturu un veselīgu ķermeņa svaru un izskatu. Bet izskatās, ka te pastāv tikai 2 galējības, ja tev nepatīk resnās, tātad tu mīli kārnas anoreksiķes un punkts.

Ā, un jā, protams, ka vienmēr ir ērti aizbildināties ar visuvarenajiem gēniem, nevis saņemt savu gļēvo pakaļu un atzīt, ka lielākoties pie liekā svara ir vainojama cita, daudz nopietnāka kaite - slinkums. Nē, bet smieklīgi. Kārnas meitenes drīkst apsmiet un izņirgāt (lielajiem gudrīšiem - kārnums arī mēdz būt iedzimts un to ir daaaudz grūtāk izmainīt, nekā resnumu), bet kārtīgai resnulei aizrādīt, lai beidzot sāk rūpēties par sevi - ak nē, tevi nomētās ar tomātiem 3 sekunžu laikā.

2 1 atbildēt
Tu stulbs vai kā? Tas, ja cilvēks ir resns nenozīmē, ka viņš ir slinks. Iedzimtība no vecākiem.
2 1 atbildēt

kaut arī meiča ar lieko svaru, bet redz cik tālu tikusi. Ja grib tad var... arī neiespejamo pārvērt iespējamāemotion

1 0 atbildēt

RESPECT !!! emotion

2 1 atbildēt

Mana klase mani arī izsmej emotion tas ir ļoti nepatīkami.... vienīgais mierinājums man ir vēl viena meitene manā klasē ar līdzīgu svaru kā man.

2 1 atbildēt

kāpēc lai šādām sievietēm nebūtu vieta? taisni šādas sievietes bija dieva vietā senajā pasaulē, jo tas nozīmēja spēju radīt pēcnācējus. senās kultūras taisni tēloja šādu sieviešu figūriņas, tās parasti bija cilšu mātes - tātad galvenās personas kopienā. no tādām sievietēm mēs esam cēlušies! emotion

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/7/70/Wien_NHM_Venus_von_Willendorf.jpg/220px-Wien_NHM_Venus_von_Willendorf.jpg

0 0 atbildēt
Man vienmeer ir bijis druzcin lika svara mani apsaukaaja,bet vienu dienu es uzdirsu lielu kaudzi ar suudiem uz tiem cilveekiem kuriem es nepatiiku. Un man viss labi! Tai modelei seja tak tik briiniskiiga.
1 1 atbildēt
29?izkataas labi.Bet nu ja es pilniigi piekriitu boyman dziive ir gruutaaka ar lieko svaru pashas vieglaakaas fiziskaas aktivitaates ir paaraak gruutas prieksh cilveekiem ar daudz lieka svara.Nu nav obligaati buut kaulainaij vai buut kalnam no muskuliem ir ok ar veederinu bet nu tik daudz
2 2 atbildēt

Lieliski, protams, ka viņa ir apmierināta ar sevi, un dara to kas viņai patīk. emotion Taču, manprāt, priekš modeles viņa ir par resnu, man tas nešķiet simpātiski. emotion

3 3 atbildēt

Tas biceps apēdīs to pārējo rokas daļu...

0 0 atbildēt
nu, nē. seja skaista, bet figūra šausmīgi izplūdusi. apaļumi ir skaisti, ja to nav pārmērīgi daudz. tā, ka velkas jau pa zemi... neuzskatu, ka šis ir kaut kāds jaunais skaistuma etolnas u.tt., jo, lai būtu skaists, jābùt veselīgam un šāds svars jau diemžēl apdraud dzīvību..
0 0 atbildēt

Tur ir daudz ko mīlētemotion 

0 0 atbildēt

Man ir 36. un es vēl uztraucos par saviem apaļumiem emotion

0 0 atbildēt

 WTF... emotion

0 0 atbildēt

Liela jēga strīdēties ar realitāti- reklāmas tiek taisītas, lai kaut ko pārdotu, un, ja būtu trīskājaini potencialie pircēji pietiekamā daudzumā, tad sameklētu arī tādus modeļus.

Acīmredzot šobrīd daudzi cilvēki sevii nemīl, un ko tur var darīt? Neko. .

0 0 atbildēt

pat uk neesmu redzejis tik resnus cilvekus biezhi, lv vinji ir vairak, lol

0 0 atbildēt

Kas par daudz, tas par daudz. Skaista sieviete, bet tās rokas un kājas ir briesmīgas, labāk nerādīt kailas.

0 0 atbildēt

Šādi cilvēki tiešām iedvesmo. Īpaši, ja ir grūti pieņemt to, kāds esi. Un ir. Bet, jā, viņa ir kārtējais pierādījums, ka daļu no skaistuma veido pašpārliecinātība, tas -  kā Tu sevi pasniedz un izrādi pasaulei.  emotion 

6 8 atbildēt

Dies` pasarg! 

Saprotams, ka vīrieši nav uz kauliem krituši un patīk sievietes ar formām. Bet kas šeit skaists? Kas? Celulīts? Nokarājušās tauku krokas? 

Šausmas.

0 2 atbildēt