local-stats-pixel fb-conv-api

5 reizes, kad mums bija kauns, ka esam latvieši117

699 40

Šajā rakstā aplūkosim 5 notikumus, kuru dēļ mums Latviešiem no kauna gribējās ielīst zemē un nespējām beigt brīnīties par savu tautiešu stulbumu emotion

699 40 117 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 117

0/2000

Es pat nez... 

1. Pavācot info par citām pasaules valstīm, jāsecina, ka 13.01. ''grautiņi'' ir tikai tāda ''mierīga'' akcija. Par ko tur kaunēties? 

2. Ja tiesneši ir *o*i, tad gadās arī tā. Vēl bez tiem te viens tāds ''tiesnesis'' bija. (Arī šī gada PHČ tika pieminēts, mož arī tiesāja)

3. Par šo gan laikam tomēr gribas novērsties... Tāpat Straujumas vadīšanas izgājieni...

4. Līdzīgi, kā ar trešo pieminēto gadījumu, bet nu tas finanšu ministrs pats jau bija/ir tāds ''nothing special''. Pašreizējā ministre neizskatās diez cik labāk... 

5. Kas tāds ar ir bijis? Nopietni, neatceros vai arī nesekoju basketbolam...  

Tas tāds manu domu apkopojums par šīm 5 kauna reizēm. Neuzskatu, ka bija jāiespringst par kaut vienu no tām... 

9 0 atbildēt
1.Par grautiņu kauna nav,jo šad tad vajag,lai valdība saprot,ka mums pacietība nav mūžīga. 2.Pats biju tajā hokeja mačā un tas tiesnesis tiešām tiesāja par labu Kanādai.Pēc mača pat viens no Kanādas spēlētajiem teica,ka viņiem nevajadzēja tiesnešu palīdzību lai vinnētu. 3.Nav tikkai par Bērziņu jākaunās,bet par valdību kopumā.Bet vairāk ir dusmas nekā kauns. 4.Slakterim pašam bija kauns,pārējie tikkai smējās.Un Visā pasaulē politiķi regulāri kautko stulbu pasaka. 5.Pofig uz to izlasi.Pēc tā visa izveidojās jauna izlase ar lielāku pašatdevi un patriotismu no spēlētaju puses. Es nekad nekaunēšos,ka esmu latvietis.Un vispār nav jākaunās par citu cilvēku idiotismu.Jakaunās tikkai par savu neizdarību.
10 1 atbildēt
Kauns ir slikta īpašība, kas mūs bremzē no lieliskām lietām, kuras būtu iespējams sasniegt dzīvē.
8 0 atbildēt

tikai 4.piemērs ir +/- okey, par ko būtu jākaunās. 1. piemērs nav nekas par ko jākaunās. 2. - galīgi nav par ko kaunēties, hokejs tāds ir bijis un fani tā rīkojas ja nesaņem to ko gaidījuši. 3. Andža nosēdēja savās biksēs mierīgi un viss bija kārtībā. Prezidentam mūsu valstī ir tikai simboliska nozīme. 5. vieni no trakākajiem tusētājiem ir sportisti - neko sliktu tur nesaredzu.

7 0 atbildēt

Es teiktu, ka no pievestā saraksta ir jākaunās par 4. un 5. pozīciju. 13. janvāris nav tik viennozīmīgs (es vispār esmu pret nekārtībām, bet tauta, kas principā nav spējīga iziet ielās, arī nav nekas labs), zaudējums Kanādai 2006. gadā arī diskutabls (teiksim tā, var diskutēt par fanu uzvedību utml., bet diez vai tas būtu noticis, ja ne lohs tiesnesis - un tiesāšana pasaules čempionātos hokejā tradicionāli ir PRET Latviju), par prezidentu Bērziņu arī īpaši kaunēties pamatu neredzu. Daudzām valstīm ir bijuši arī krietnāki sliktāki un nepopulārāki prezidenti.

Un diez vai latviešiem ir stipri vairāk iemeslu kaunēties kā citām tautām. Nevajag sev pierakstīt kādu ekstra izredzētību, tieši tāpat kā nevajag arī sevi nepamatoti noniecināt.

6 0 atbildēt

Ja neskaita paris idinus, kas tuseja pa LB un nesaprata, kur atrodas, tad 13. janvaris ir vieniga reize atjaunotas Latvijas vesture, kad tauta izgaja protestet pret pastavoso varu. Ko tur militara policija darija es nesaprotu. Kas attiecas uz protestetajiem, tad vini negaja pietiekosi talu. (Ari piedalijos) Velesanu likums ir jamaina un pastavosa varas parvaldes sistema ir metama miskaste. Ja tautai neizaugs olas un lietas netiks mainitas, tad Latvija parak ilgi nepastaves. Ekonomiska plaksne Latvija jau ir nolikta veziti. Arejais parads 10 miljardi 20 gadu laika un proletariats suka kepu ar 700 eiro. Good luck. 

5 0 atbildēt
Kāpēc autors grib mūs kaunināt? Visi mēdz kļūdīties, un mēs kļūdāmies ne jau tāpēc, ka esam latvieši, bet gan tāpēc, ka esam cilvēki. Starpcitu, par to hokeja spēli runājot, man būtu kauns, ja fani nebūtu protestējuši pret tik netaisnu tiesnesi.
5 0 atbildēt

Tādi kā tu ir lielākā problēma Latvijā.

5 0 atbildēt
Nu un, jā mums ir raksturiņš, kas tur slikts?
4 0 atbildēt
Nezinu, kā citiem,bet man nekad nav bijis kauns, ka esmu latviete.
4 0 atbildēt

Man nau kauns par to ka bija, tie grautiņi, ja ta skatās tad situcija pamainijas, liek aizdomaties, ka tiek apmacitas musu specvienibas?! Ja nevar tikt, gala ar civiliem  emotion 

4 0 atbildēt

Man nekad nebūs kauns, ka esmu latviete un arī nevajadzētu būt!  emotion 

4 0 atbildēt
Mums nav jākaunās...
3 0 atbildēt

   Man patīk tavs komentārs!Bet par to :-"Un visp. es mūsu valdību neuzskatu par īsteniem latviešiem, jo tie neciena paši latviešus." ,varu pateikt,tur puse nemaz nav latvieši!!!Un plus vēl tur lielākā daļa ir mafijas ielikteņi,tas ir skaidrs kā diena.+

3 0 atbildēt

Jau atkal Latvieši pierādīja savu nekulturālību, bet autors savu izglītības līmeni.

4 1 atbildēt

Kad maķītī kkur ārzemēs prasi kartupeļus frī un pārdevējs ietiepīgi apgalvo, ka kartupeļi neesot par bīvu, bet viņus var dabūt komplektā ar burgeri emotion

3 0 atbildēt

''Nauda, telefoni un citas drazas''...

3 0 atbildēt

šo

2 0 atbildēt

Man ir vienalga par dažiem aprobežotiem cilvēkiem, kas ir maza daļa no Latvijas. Jā, varbūt hokejā mums neiet tik labi kā Kanādai, varbūt daži politiķi ir neveiksmīgi, bet tā nav visa Latvija, cilvēki! Kāpēc vispārināt?! Piemēram, man ne brīdi nav kauns, ka esmu latviete. Ne jau huligāni ir tie visi latvieši. Ne jau prezidenti. Katrai valstij ir kas savs, par ko kaunēties. 

2 0 atbildēt

Kamēr vien latvieši kaunēsies par sevi tikmēr būs tā kā ir . Vienas lielvalsts varenie te izvietos savus karpulkus, otras lielvalsts bosi ieteiks manīt valodas likumus, varenās valstu savienības "gudrie prāti" uzstājīgi ieteiks kādus likumus un normas pieņemt .

Man tiešām kauns par tiem tautiešiem kuri nelepojas ka ir mazas brīvību mīlošas un varonīgas tautas pārstāvji .

2 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »