local-stats-pixel fb-conv-api

5 iemesli, kāpēc man nepatīk Maxima.54

311 14

Veikalu tīkls Maxima ir lielākais Latvijā. Protams, šim zīmolam ir daudz priekšrocību, jo ne velti ir ieguvis tādu popularitāti, taču, manā skatījumā, šim tīklam vairāk ir trūkumu, nekā pozitīvā. Turpmāk rakstītais atklāj manas domas un viedokli, kuru neuzspiežu citiem.

311 14 54 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 54

0/2000

Diemžēl,ļoti lielai daļai Latvijas iedzīvotāju nav izvēles,jo tie daži euro,ko viņi ietaupa maksimā ir svarīgi šo cilvēku ģimenes budžetam,tieši tāpēc arī lielākā daļa iepirksies šajā bēdīgi slavenajā iestādē..emotion

43 0 atbildēt
Es par rimi. Vismaz neiesmērēs neko un pret darbiniekiem izturās ar cieņu. Pati rimi esmu strādājusi.
31 0 atbildēt
Pirms gada Maximā pirku māsai dienasgrāmatu skolai. Pirku viņu nedēļu pirms skolas sākuma. Vajadzēja 2013-2014 gadam, protams nemaz nedomājot paskatīties dienasgrāmatā gadu, nopirku vienu smuku, dārgu dienasgrāmatu ar cietiem vākiem. Mājās paskatos.. Opā! Paredzēta 2012-2013 mācību gadam. Čeku biju paņēmis, bet jaukais uzņemums atteicās atdot naudu, jo prece taču neesot bojāta! Taisnīgi? Spriediet paši!
26 3 atbildēt

Ja tev šķiet, ka Maximā tevi krāpj, pamēģini aiziet uz TOP veikaliem. 

24 2 atbildēt

Par Maximu ir tik tiešām dzirdēti briesmu stāsti, pati arī esmu pāris reizes apkrāpta pie kases un pāris reizes gandrīz apkrāpta, taču tas var gadīties jebkurā veikalā. Kad dzīvoju Lv, tad arī mūsu pagasta veikalā viena "naglā" pārdevēja mēģināja apkrāpt pircējus, cik nu varēja. Cik esmu novērojusi, tad Maximas ir ļoti izplatītas pa visu Latviju, arī mazpilsētās, kur Rimi, SuperNetto, Elvi un dažu citu veikalu nemaz nav. Omes draudzene kādu laiku Maximā strādāja. Viņa īpaši piekodināja uzmanīties ar gaļām, jo gaļas tiekot mazgātas, bet vecā gaļa tiekot likta šašlikos (jo stiprāka šašlika marināde, jo vecāka gaļa). Par citiem lielveikaliem gan nemācēšu teikt, bet nebūtu brīnums, ka tur arī notiktu visādas nejaucības.

Katrā ziņā, lai cik mēs "nenoliktu" Maximu vai kādu citu veikalu, nejaucības notiek visur un cilvēki tiek apkrāpti, cik nu ir iespējams. Pērkot kādu preci, vienmēr der pārbaudīt kārtīgi gan preces izskatu, gan iepakojumu, gan derīguma termiņu, gan  cenu. Ja precei ir akcija - pievērs uzmanību akcijas termiņam, lai izvairītos no aizķeršanās kasē. 

Iesaku vienu veidu, kā kaut nedaudz ietaupīt naudu, kas, protams, derēs tikai tiem, kuru tuvumā ir veikali, kas piedāvā akcijas precēm, un kuriem ir laiks. Studiju gados, kad dzīvoju Rīgā, man tuvumā bija maxima X, XX un arī XXX, Rimi super un hipermarket, supernetto, mego, LaTS, IKI (dzīvoju Imantā). Iepirkties devos tad, kad bija vismaz pāris stundas brīvā laika. Un tātad, vispirms sastādīju sarakstu ar to, kas man ir vajadzīgs, bet pēc tam izskatīju internetā veikalu akciju avīzes un sarakstīju, kas kurā veikalā ir lētāk vai uz akciju, un devos iepirkties. Protams, tam vajadzīgs arī laiks, jo jāizstaigā taču vairāki veikali. Pluss - nedaudz ietaupīta nauda, mīnuss - tas patērē vairāk laika, BET vismaz pastaigājos svaigā gaisā un izkustināju kājas. 

Lielveikali spekulē uz to, ka lielākā daļa cilvēku nevēlas patērēt daudz laika iepērkoties, tāpēc visu nepieciešamo parasti sapērk vienā veikalā, tāpēc šis tas ir ar atlaidi, bet pārējais ir jāpērk par parasto (un bieži vien augsto) cenu. 

Ja tev nav laika staigāt pa n-tajiem veikaliem, tad, lai ietaupītu naudu, iesaku savu nedēļas ēdienkarti pielāgot veikalu akcijām, piemēram, ja akcijā ir vistas stilbiņi, tad sanāks ņammīgi cepeškrāsnī cepti vistas stilbiņi ar kartupeļiem vai kas nu katram garšo utt. labi, laikam nu novirzījos no tēmas par Maximas briesmu stāstiem, bet ceru, ka domu sapratāt emotion

18 0 atbildēt
citi veikali ne ar ko nav labāki.
21 5 atbildēt

Tiešām? Atrasti vainīgie? Vai Maximas darbiniekiem nevajadzēja evakuēt visus no tā sasodītā veikala, kad vairākas reizes skanēja sirēna? Ja viņus kaut cik uztrauktu tie, kas atrodas iekšā, visi tiktu evakuēti un pievērstu uzmanību tam, kā tiek celts viņu veikals. 

17 2 atbildēt

Par to krāpšanos, es domāju, ka tur ir cita lieta pārdevēji/as, vienkārši iepērkas par tavu naudu, un tur diezvai ka uzņēmums ir vainīgs, domāju ka tikko pēc pirkuma iegādes vnk nostučī emotion

Un otra lieta par to traģēdiju, es vēl īsti līdz galam nesaprotu kādēļ, tieši Maximu, jūs tā vainojat nu ne, jau viņi to veikalu cēla, samaksāja par celtniecību un nolaidīgas personas nekvalitatīvi veica darbus.Tas ir tāpat, kā tu pasūti māju firmai, tev viņu uzceļ un māja sabrūk, un visi saka ka vainīgs esi tu. Vienīgais pie, kā var piekasīties Maximai, ir tas, ka evakuācija netika veikta savlaicīgi.

11 0 atbildēt

Es ieperkos tik rimi, labāka atmosfera un gaiss tik traki neož. emotion uz maximu tik tad kad mazajam ēst vai pamerus vajag, jo tos vienmēr rimītī izpērk. Un tajās pašās reizēs kad esmu maximā nav patīkami iet pie kases un redzet drūmas jauniešu sejas, kuri izskatas tā itkā būtu piesieti pie kresla, vai arī citas pārdevējas savā starpā sarunājas, kamer es ka muļķe stavu pie kases un gaidu kad apkalpos. Un par to krāpšanos trāpīts desmitnekā.

un daudz ietekmē teiktais no tiem kuri tur strādā.

9 0 atbildēt

Tak pilnīgi visur tev maksā cik vien maz var un un izturās cik vien slikti var. Lielākā daļā Latvijā esošo veikalu viss ir diezgan līdzīgi kā Maximā. Vienīgi darba apstākļus un attieksmi spēj ietekmē veikala tiešā vadība, bet ja arī ar to nav palaimējies, tad tu tur, it sevišķi pie kases, būsi pilnīgas mēsls ne cilvēks. 

Ko var gribēt ja katras mazākās bodītes īpašnieks, it sevišķi Rīgā ir bez maz vai miljonārs. Tāpēc, ka šī valsts ir naudas veļasmašīna gan priekš krieviem, gan eiropiešiem. 

7 0 atbildēt

   Labrīt... Tiem, kuri raksta par traģēdiju.

Ne jau kaut kāda Mahima ir vainīga, ka cilvēkiem jumts krīt uz galvas, ne jau ļaunie Mahimisti tagad netaisās atvainoties Latviešu tautai, jo plānoja nogalināt.  Iepazīstināšu jūs ar iepirkuma sistēmu. Iepirkumu izpildīja tas kurš piedāvāja zemāko cenu, atbilstoši Mahimas kritērijiem, jo tā ir teikts likumdošanā. Dārgais "re un re" arī pa lēto visu sataisīja un atdeva ēku Mahimai apsaimniekot, kā arī ir noteikts likumā...

Un tagad padomājam vēlreiz pirms Gaismas Pils ir uzkritusi mums visiem uz galvas ar visām mūs relikvijām...

6 0 atbildēt

Kad es padzirdēju no paziņām , ka tur mazgā vecos salātus, un pārpako vecā zivis, brīžiem ir akcijas bet izrādās ka piemēram supernetto tas pat jau ir lētāks, nekā maximā ar visu atlaidi.

Supernetto un topā arī šmaucās uz velna paraušanu piemēram kad maksāju ar karti, tad pieliek mistisku pirkumus un čeku itkā aizmet prom, un tad prasu čeku saka oi ... arī tās stulbās akcijas uz paciņas ir rakstīts piemēra 2.53, a izsit uz čeka 3.70  , pamatojums akcija sāksies nākošajā dienā. 

6 0 atbildēt

Maksimas produkti ir lēti, jo tie ir zemas klases. Piemēram, kola Latvijas maksimā sastāva ziņā atšķiras no kolas, kas stāv, teiksim, Norvēģijas veikala plauktos. To pašu var attiecināt uz citiem produktiem. Bet tā kā tautai nav naudas, tad viņiem nav variantu un jāiepērkas maksimā. 

6 2 atbildēt

Ok, Maxima varbūt ir nedaudz lētāka,bet preces tur ir nelietojamas.Tur nav nekā svaiga un viss sastāv no evielām.Šad tad kad tur ieeju īsti nezinu,ko lai tur nopērk ,jo pat parastākie salāti ir negaršīgi un piestūķēti ar visādām vielām.Es labāk eju uz tirgu jeb Stockman..

6 3 atbildēt

Esmu dzirdējis šos stāstus arī, esmu bijis arī liecinieks.

Tas kā tu teici, ka darba laiks ir no 08:00 no rītā līdz 22:00, bet patiesībā ir vēl krietni ilgāks ir katrā veikalā... 

2 0 atbildēt

Tups leišu uzņēmums,kas noverdzina Latviešus

4 2 atbildēt

Tos pašus šausmu stāstus esmu dzirdējusi arī par Rimi, kur nepārdotajām tortēm, kam drīz beigsies derīguma termiņš, vienkārši nomaina garnējumu, lai izskatās svaigs, un turpina pārdot

2 0 atbildēt

dalja taisnibas ir shaja raksta !

bet taa dara visi tirgotaji ,ari rimi un elvi utt,

visiem ir vienlaga un visiem ir akcijas un tas pats kas maximai!

2 0 atbildēt

Labāk ej uz RIMI. MAXIMA patiešām ir sūds, Ārprāts - pavēlēt strādāt pie ugunsdzēsības trauksmes un pārdevējiem jumts uzkrīt virsū un likt strādāt. 14 stundas dienā - tas vispār ir nelegāli, jāstrādā maksimāli 8 stundas. Tā iemesla dēļ ir jāboikotē sūdima. Labāk iepērcieties RIMI, tur arī ir atlaides, daudz labāka kvalitāte un noskaņa.

3 2 atbildēt

1. Jelgavā, Pilsētas Pasāžā Maximā ož sliktāk nekā sabiedriskajā tualetē

2. Nezinu kp, bet vnm ir atbaidījušas Maximas kases, jo tik cieši kopā, ka ir neomulīgi tur līst iekšā

3. Gandrīz vnm tikai ārzemju prece

3 2 atbildēt