local-stats-pixel fb-conv-api

5 iemesli, kāpēc jāpamet draudzene.54

Šajā rakstā pastāstīšu par pieciem iemesliem kāpēc ir japamet sava draudzene. Jebkurās attiecībās ir daži trūkumi, bet dažas attiecības vienkārši smacē nost. Ja jūsu draudzenē ir novērojama kādā no šajā rakstā aprakstītajām pazīmēm, tad kravājiet koferus pēc iespējas ātrāk un pametiet viņu. Ar tādu sievieti nekad nebūsiet liemīgs un mocīsieties visu dzīvi.

904 16 54 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 54

0/2000

2. garām

2 0 atbildēt

Par 3. - nu varbūt ja nebūtu kretīnu, kuri pastāvīgi krāpj savas meitenes, nebūtu arī pārlieku greizsirdīgu meiteņu, jo kuram(ai) gan gribas izjust nodevības sāpes?

1 0 atbildēt

1 . Nav tiesa .

Pārsvarā kaunās no vecākiem , manām draudzēnēm tā bija . ; D

1 0 atbildēt

Un kā būtu, ja tu izaudzētu pautus, un runātu ar savu draudzeni par to kas tevi uztrauc attiecībās, nevis bēgtu (pamestu meiteni) no problēmām?

1 0 atbildēt

Breds Pits*

0 0 atbildēt

Greizsirdība, daļēji ir lieliska īpašība, vismaz jūties, ka esi svarīgs un, ka viņai bail zaudēt tevi. Nespētu būt ar draudzeni, kurai šī īpašība nav. Turklāt, ja meitene greizsirdīga, tātad, lielāks procents, ka viņa tevi nekrāps.

2 2 atbildēt

kā gan nolaiferi var pamest to kā viņiem nav...

0 0 atbildēt

Paldies par padomu, tikai tagad sapratu, ka mana roka mani visu laiku izseko.emotion

0 0 atbildēt

Vēl viens iemesls: Ja uz savu draudzeni pēdējā laikā, pat ja viņa maucas virsū, tev stāv uz pusseši, tad viņa ir jāpamet. emotion

0 0 atbildēt

Ja pildīsi 4. punktu tad ilgāk par 3 gadiem ar draudzeni nenodzīvosi.. Šitais raksts ir domāts vecpuišiem :D

0 0 atbildēt

tieši šo pašu varētu attiecināt arī uz vīriešiem :D un meitenes, ja jums ir draugs, kurš atbilst šīm īpašībām - arī tas labi nebeigsies :)

0 0 atbildēt
Nedaudz ne pa tēmu. Man besī šitās pamatskolas intrigas- Ā,Ā,ā ko man viņai uzrakstīt, aizej pasaki, es dzirdēju baumas. Ja esat kopā ar meiteni, tad esat, un beidzat baidīties no viņas, un pīt intrigas.
0 1 atbildēt

Šitie raksti ir stulbi, jo nu, ja kāds lētticīgāks pēc šāda raksta izlasīšanas pametīs draudzeni un sajās sev dzīvi, kurš uzņemsies atbildību?

0 8 atbildēt

nevis vīrietību, bet vīriščību!

1 19 atbildēt