local-stats-pixel fb-conv-api

200 dienas spokos: Mani iespaidi91

410 15

Reģistrējos šajā portālā pirms 200 dienām vienkārši aiz garlaicības. Nezināju kā te būs ,kādi noteikumi zināju tikai to ,ka te var likt rakstus emotion No sākuma pavadīju šeit diezgan maz laika ,taču ar laiku uzzinot par šā portāla daudzajām jo daudzajām iespējām sāku te uzturēties aizvien ilgāk. Sākot likt rakstus sapratu ,ka nebūs jau tā ,ka visi tagat spiedīs tikai plusiņus un ar negatīviem komentāriem un balsojumiem būs vien jāsamierinās ,taču izrādijās sliktāk nekā biju domājis. Šeit spokos ir ļoti daudz cilvēku ,kas ierauga kādu labu rakstu un viņiem vienkārši bez iemesla jāspiež mīnusi ,jo kā gan viņi pieļaus ,ka kāds raksts būs bez emotion. Otra lieta ir tie komentāri. Daudzi cilvēki ļoti cenšas stundām drukājot rakstus ,taču vienalga dažiem jāzuraksta zem tā raksta kaut kas aizkarošs... Bet nav tā ,ka šeit ir tikai mīnusi ir arī daudz plusu,piemēram tas ,ka par noplenītajiem cepumiem var dabūt daudz mazāk vai vairāk vērtīgas balvas. Kad nav ko darīt var ieiet spokos un izvēlēties starp 30 kategorijām rakstiem un lasīt tos līdz nemaņai. 70% visu rakstu spokos vismaz pēc maniem ieskatiem ir interesanti un lasāmi. Vēl ik pa laikam tiek veikti uzlabojumi ,tagat iespējams sekot spoku jaunumos arī no telefoniem.

Mani iespaidi kopumā par šo portālu ir diezgan labi kad piereģistrējos nebiju gaidijis tik foršas lietas ,kādas nevar atrast nevienā citā portālā. Man patīk arī lielā medaļu daudzveidība un labākais ,ka par katru saņemto medaļu var dabūt svaigus cepumus emotion Spokos esmu atradis dažus labus draugus ,taču heiteru ari netrūkst... Spokos var veidot pašdomātus rakstus(orģinālrakstus) kuri bieži vien nonāk draugos un feisbokā ,kas tavu rakstu padara vēl lasītāku un slavenāku.

Nenožēloju ,ka atnācu uz šejieni ,jo katru dienu uzzinu daudz jauna ,bet vispār es ļoti gribētu kļūt par redaktoru vai kaut ko ,kas ir augstāks par žurnālistu ,bet saprotu,ka tas ir nerealizējams sapnis emotion.

Vispār šeit ir diezgan nereāli darīt kaut ko pret noteikumiem man arī ir pieredze emotion ,bet runa par to ,ka pārkāpēju netrūkst un vienalga adminstrātori ielīdīs visur agrāk vai vēlāk un neļaus pataisīt šo portālu par miskasti. Piemērs kā izskatās,ja nekas netiek darīts ir draugiem.lv tajā ierakstot jepkādu sdrefdt vai dshfh burtu secību uzreiz izleks desmitiem viltus profilu,bet spokos tā nav jo vis tiek pārbaudīts un tas man liekas arī ir tas lielākais plus.

Tas laikam lielos vilcienos arī viss ,ceru šis raksts netiks dzēsts vai ielikts miskastē ,bet nu emotion drošvien būs arī liels heits ,bet tad jau redzēs emotion un šis laikam ir vienīgais šāds raksts nu vismaz ,kurus es esmu redzējis pa savām 200 dienām spokos emotion

Lab ar labnaksniņ es eju gulēt emotion emotion

(papildinājums)

Kā redzam jau ir 10 mīnusi un vismaz 5 no tiem ir ielikuši cilvēki ,kuri mani neieredz nevis tāpēc ,ka viņiem nepatiktu raksts. Tam lielisks piemērs ir tāds ,ka dažs no viņiem jau paspējis uzspiest emotion visiem maniem rakstiem...

410 15 91 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 91

0/2000
TU NOPIETNI NOZAGI MANU IDEJU? KUR 'credits' vai panākšu raksta bojāeju...lol
0 0 atbildēt
Malacis.
0 0 atbildēt

Man patika Tavs raksts, kad tu kivi (putnu, nevis augli vai cilvēka dzīvesstila tipāžu) nosauci par mazāko putnu pasaulē, kas spēj lidot atmuguriski.emotion Kad tev to aizrādīju, izrādīji nepatiku, nosaukdams mani par pērtiķi. Īstenībā es nemaz tāds neesmu, ko arī tev aizrādīju. Atvainošanos tā arī nesagaidīju, bet Tavus uzbraucošos komentārus mīnusoju. Tāpēc jau ( vismaz man tā liekas) te ir izvēles iespēja ielikt plusu vai mīnusu. Tad sekoja Tavi vairākkārtējie vēstuļu sūtījumi ar draudiem nobanot mani uz mēnesi, pusgadu. Dažreiz , lasot Tavus rakstus, liekas, ka tie top tikai sacensību gara rezultātā. Nav ne kādu īpašu jaunumu,savu domu,  lielākā daļa sastāv no plaģiāta ( izņēmums ir šī grēksūdze ar ļoti daudzām gramatiskām un stilistiskām kļūdām), tulkojumi caur Google ar raksturīgo teksta kropļojumu. Iesaku Tev vairāk padomāt pie Sevis pilnveidošanas un mazāk meklēt vainu citos! Un arī graudiem.lb nav pelnījusi tādu kritiku. Jaukas Tev arī nākošās 200 dienas spoki.lv mājaslapā! ( ja neapniks...emotion )

1 2 atbildēt

Bumbulii   emotion  

1 2 atbildēt

ja tu šeit būtu jau sešus gadus, tu redzētu par kādu miseni šī vieta ir pārvērtusies. Viss kas rūp šī portāla īpašiniekiem ir nauda - uzkakāt uz saturu. Galvenais ir reklāmas lauki un portāla skatījumi. Būsim reāli.

7 9 atbildēt