local-stats-pixel fb-conv-api

12 reliģiski izteicieni, par kuriem derētu padomāt47

534 7

Vienkārš ir par ko padomāt. Un es ceru, ka Tu tiešām arī padomāsi. Šie izteicieni lika man pašai aizdomāties par to, kāda ir reliģijas nozīme cilvēku dzīvē.

534 7 47 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 47

0/2000

Viss, kas saistās ar reliģiju, simboliem, bībeli - ir cilvēka izdomāts. 

Cilvēka veidots mīts, lai noturētu kārtību, lai būtu vēlme dzīvot. Cerēt uz mūžīgo laimi pēc nāves. 

33 0 atbildēt

6. Jo ierobežotāks ir cilvēka redzes loks, jo mazāk viņš ir pazīstams ar vēsturi, dabu un filozofiju, jo stiprāk viņš ir tic savai reliģijai.  - ABSOLŪTA PATIESĪBA!

...jo īpaši šis ir novērojams pie 'allaha' "brašuļiem".

27 3 atbildēt

Tie cilvēki, kas tic kaut kam, lai tic, ja tas palīdz viņiem dzīvot. Es pats neesmu ticīgs, bet nesaprotu arī tos cilvēkus, kas uzbrūkoši attiecas pret ticīgajiem. Vai tiešām viņi domā ka otru pazemojot viņi tos pārliecinās?  emotion

18 1 atbildēt
Religjija ir augstakstavosho bizness manipulejot ar cilveku vajajam smadzenem
14 1 atbildēt

Reliģiju izmantoja kā instrumentu cilvēku kontrolei. Politisks ierocis. Augstākā valdošā vara dažādos laikos un vietās savus savtīgos nolūkus un noziegumus attaisnoja kā Dieva gribu.

Kristietība ir lielākā slepkava cilvēces vēsturē, jeb aklie ticīgie, kas pildijuši Dieva gribu, kas nākusi no cilvēku mutēm.

Un kam Dievam nepieciešams viss tas zelts... Baznīca bagātākā institūcija pasaulē caur vēsturi.

Varbūt arī eksistē tāds Dievs, mums neaptverams spēks, kā skudru fermā, bet tas noteikti nav tāds kā to pauž reliģijas un baznīcai nav ciešāka saikne ar šo būtni kā tev pašam.

11 0 atbildēt

Es reizem paluru video saistiba ar citplanetiesiem un visadam sazverestibas teorijas saistiba ar tiem. Un vakar izlasiju vienu loti labu komentaru, tas skaneja aptuveni ta: "Kad cilveks pasaka, ka tic Dievam, tas ir normali un pienemami, bet kad pasaka ir redzejis lidojoso skiviti, uzreiz to sauc par meliem."  Lai gan abi- gan Dievs, gan citplanetiesi joprojam nav 100% pieraditi.

9 0 atbildēt

Tīri labi tas ir izspēlēts seriāla Vikingi, vismaz pirmo sezonu ko skatos un esmu ticis līdz 8. sērijai. 

9 0 atbildēt
Tik patiesi
9 0 atbildēt

"Jo ierobežotāks ir cilvēka redzes loks, jo mazāk viņš ir pazīstams ar vēsturi, dabu un filozofiju, jo stiprāk viņš ir tic savai reliģijai." - trāpīgi teikts.  emotion 

7 0 atbildēt

10. Apbrīnojami, cik labprātīgi cilvēki cīnas par reliģiju, bet cik negribīgi dzīvo pēc tās principiem.

Vēl ne tikai pēc reliģijas principiem, bet visi moralizētāji, kuri pārkāpj savus morāles kodeksus...

7 0 atbildēt

Ja cilvēks ir izglītots, tad reliģija viņam klāt nenāk par ļaunu, kaut vai katolisms - ja nav fanātsima, tad esot par katoli cilvēks kļūst labāks ievērojot reliģijas principius, kaut vai nezagt

8 1 atbildēt

Īsti nesaprotu, kāda bija jēga vienā rakstā sabāzt 12 savstarpēji pretrunīgu apgalvojumu. 

6 0 atbildēt

Tagad ir izveidojušās jaunas reliģijas vārdā Apple u.c. ...

5 0 atbildēt

Protams, ka ir liela daļa taisnības tiem kas saka, ka reliģija pagātnē bija kā rīks, kas kontrolēja cilvēkus, utt. 

Bet reliģiju nevar vērtēt tik viennozīmīgi, tā izpaužas arī savādāk, kā piemēram tradīciju kopums, kas tiek nodots paaudzes paaudzēm, lai saglabātu ticību. Bet cilvēki jau bieži nedomā loģiski un ieslīgst galējībās... ir tikai melns un balts...

4 0 atbildēt

 emotion 

3 0 atbildēt

Nav veida, kā pierādīt ka kaut kas neeksistē. Zinātniskā metode tādu variantu neiekļauj. 

3 0 atbildēt

Esmu Kristiete - nevis reliģioza bet ticīga. Atdevu savu dzīvi Jēzum un viss.Patīk visas zinātnes. Citi lai dara kā grib ar savu dzīvi. Bet pie viena secinājuma esmu nonākusi. Nav nozīmes kas tu esi -  kristietis, musulmanis vai ateists, ja tu uzvedies kā idiots, tad esi idiots jo pats tā gribi, un neatkarīgi no tā kam tici.

3 0 atbildēt

"...nekā tālāk nav..." emotion

Es, starp citu, esmu pārliecināta, ka ir. Vienkārši evolūcijas viļņveida raksturu un cilvēka izveidošanos - cik ātri tas notika - bez Virzītājspēka nav iespējams izskaidrot. Starp mērvienībām milojonos gadu pēkšņi parādās tūkstoši. Tas izskatās galīgi neiespējami. 

2 0 atbildēt

Ta vien liekas ka spoku lietotaji zin tiikai 2 reliģjas islāms un kristietība. Heh.. Budisms ir vislabākā reliģija, un tā dēļ vēl nav notikusi nedz terorakti nedz kari. 

Pievēršamies budismam, tur varēsim visi palikt resni un neviens negribēs cīnīties, jo tas būs pārāk nogurdinoši. 

Bet tomer fuck those vegans

2 0 atbildēt

3 kaut kā nesaskan ar notikumiem, kas notiek pasaulē. Musulmaņi ārdās, kristiešiem ar vien vairāk un vairāk uzpeld pedofīlijas gadījumu. Skatoties vēsturē pilns ar kariem reliģijas pēc. Man taisni liekas tā cilvēkus sliktākus padara. 

2 0 atbildēt