local-stats-pixel fb-conv-api

10 gadi cietumā par seksu ar 12 gadīgo58

412 16

Džoja Leanna Makola, 35 gadus veca sieviete no Floridas saņēmusi 10 gadu cietumssodu (par ko?) par to, ka 3 reizes nodarbojusies ar seksu ar 12 gadus vecu zēnu (laimīgais). Makola ar savu "upuri" (

emotion ) iepazinās Facebook, sakotnēji viņu starpā bija parasts čats, bet pēc tam sarakstes kļuva karstākas un seksuālākas. Puika apgalvo, ka viņa sāka sūtīt viņam bildes, kurās redzama apakšveļā un dažādās seksuālās pozīcijās un pēc tam aicinājusi satikties. 2014.gada janvārī viņi tikās pirmo reizi un kāda lielveikala stāvvietā mašīnā nodarbojās ar seksu. "Sekss bija lielisks" - puika piebilst. 5 dienas vēlāk viņa atkal viņam uzrakstīja. Makola puiku savāca no skolas, aizveda uz mežu un tur viņiem atkal bija sekss. Trešā reize viņiem bija 16.februārī, kad viņiem sekss bija tajā pašā mežā.

Kā jau vienmēr šādos gadījumos puika nespēja turēt ciet muti un skolā atzinās savam draugam, ka fukā šo dāmu. Draugs to protams pastāstīja zēna mātei un viņa pārmeklējot zēna telefona patiešām atrada pieminētās sarakstes. Tad par to tika pavēstīts policijai, kuri Makolu nekavējoties arestēja. Pēc jaunākajām ziņām, viņa saņēma 10 gadus cietumā.

Sviests kautkāds! Es nesaprotu šos amerikāņu puišeļus. Viņu valsts ir vienīgā pasaulē, kur seksīgas milfas dod jauniem, tika no mātes pupa nonākušiem puišeļiem, bet viņi nespēj turēt ciet muti. Kur tev prāts stāstīt citiem, ka drāz pieaugušu sievieti??? Tev taču ir jāsaprot, ka to kādam pastāstot šai sievietei var draudēt lielas nepatikšanas un viss tas, kas jums bija pēkšņi beigsies , jo viņa sēdēs cietumā. Šie knēveļi laikam to nesaprot. Žēl, ka tā, jo sieviete darīja puikam tikai labu.

Tālāk rakstā sametīšu šīs sievietes bildes.

412 16 58 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 58

0/2000

Raksta autors ir totāls pedofīlijas atbalstītājs. :/

4 5 atbildēt