local-stats-pixel fb-conv-api

10 dumjas lietas, ko meitenes dara, lai iepatiktos zēniem.72

844 13

Jau sen gribēju izveidot šo rakstu, bet liels mudinājums man bija vakardien redzētais - meitene (paziņa, draudzene) staigā sadevusies rokās ar 30/40 gadīgu melnādainu vīrieti - nepietiek ar to, ka viņu uzskata to par "īsto mīlestību" - viņa arī priecājās, ka vairs nav jāmeklē neviens dzērājs, kas viņai nopirks cigaretes un alkoholu, jo visu var iegādāties viņas foršasi, jaunais - melnais draugs.

Tad nu - , lai labi lasās!

P.S - Rakstot šādus rakstus vienmēr ir jāatgādina, ka šis ir tikai un vienīgi mans viedoklis - mans skatījums uz šo visu - viedokļi nekad nebūs un NAV vienādi, bet tāpēc jau es nepārvēršos par čīkstuli vai sazin ko jums tur vēl.

P.S.S - 10 dumjas leitas, ko meitenes dara, lai iepatiktos zēniem, kas grib veidot ilgstošas attiecības...

Lai labi lasās.

844 13 72 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 72

0/2000

true story emotion 

3 0 atbildēt
Hmm. Intersanti emotion
2 0 atbildēt

Hmm... ievads gan man likās stipri rasistisks  emotion (vismaz daļa no tā) un jau grasījos iet uz kādu citu rakstu, taču tomēr uzmetu aci pārējam.

Neuzskatu, ka Tev ir tiesības nosodīt attiecības tikai tāpēc, ka tās ir ar krāsainu vīrieti, BET, ja Tava paziņa/draudzene tiešām kā galveno ieguvumu no šīm attiecībām saskata alko un citus draņķus, tad piekrītu, ka tas liek viņai izklausīties seklai.

Raksta tekstam kopumā piekrītu, taču dažiem punktiem es teiktu, ka tajos ir ļoti galējs skatu punkts. Piemēram, "Ļoti daudzas meitenes, lai pievērstu zēnu uzmanību ģērbjas ļoti piedauzīgi " - būsim godīgi, šādu ģērbšanās stilu jaunām un ne tik jaunām meitenēm dienu dienā piedāvā masu mediji (mūzikas klipi, filmas, pat spēles). Spilgts piemērs vispasaules atzītais visseksīgākais tēls - Lara Croft (izspīlētas krūtis un pēcpuse, filmā pat šortiņi, kas nosedz tikai nedaudz vairāk kā apakšbikses)  emotion 

Un par smiekliem, vēlējos vien piebilst, cilvēki ir dažādi un ar dažādu humora izjūtu, kas vienam šķiet rēcīgi, otram liekas pretīgi. Un ir cilvēki, kuriem pēc dabas smiekli ir kaitinoši - aizliegt viņiem smieties? emotion

Bet kopumā raksts man patika un pat sliecos tam piekrist emotion

2 0 atbildēt
Pēc tava komentāra var spriest, ka pats neesi nez ko pieaudzis. Teikums stilistiski nepareizs un pat ar gramatikas kļūdām, jo pirms "ka" liek komatu un teikuma beigās liek punktu. Turklāt - kāds sakars tam cik man ir gadu? Varbūt man ir 12? Tas ko maina?
3 1 atbildēt
Sieviete nav dzīvnieks.
3 1 atbildēt

Un raksta autoram kāda daļa ko kāda cita dara? Nevienam nepatīk ja norāda ko darīt ar savu dzīvi un ko ne. Nemet visus vienā maisā, ugh.

1 0 atbildēt
Misti?
1 0 atbildēt
Huh
1 0 atbildēt

kkādas muļķības galvā ieņemt ir viegli, bet no viņām vaļā tikt nemaz arī nemēdz būt tik viegli. Manuprāt ir jāmācas uz otru pirmkārt skātīties kā uz cilvēku, pēc kāda laika arī var saprast vai pusis tīri bioloģiski ir patīkams un vai viņa personība ir pietiekami noturīga, lai viņā mudinātu domas par kopējas ģimenes veidošanu emotion

2 1 atbildēt

10 dumjas lieta, kas zeniem patik meitenes. Viens un tas pats. P.S Rakstot ''zeni'' un ''meitenes'', sajutos ka tads pedofils - sis rakts vel jauniem pratiem, jaunam idejam. Lai gan ziniet, ''problema'' jau viena un ta pati cauri laikam.

2 1 atbildēt

Vienīgais no visa šī, kas nepatīk ir pīpēšana, dzeršana un kosmētika. Ja pīpē marihuānu, tā jau ir cita lieta. Pats kādreiz piecus gadus no vietas katru dienu vairāk par gramu izpīpēju un dzīvē viss tikai uzlabojas.  Ja meitenei sanāk pievērst sev uzmanību ar 'mauciskumu' un dabūt sev puisi, manuprāt, tā ir kautkādā mērā skaudība citu meiteņu starpā, nevis tas, ka tur ir kautkas galīgi nepareizi. Man patīk, ka tēlo muļķi, atdodas pirmajā vakarā un skaļi smejas. Tas tikai prāda to, ka viņai nav kompleksu un gultā viss ir kārtībā. Ja patiesi tiek meklētas attiecības, tam ir domāta nākamā diena, kad var izrunāties mierīgākā veidā un tad lemt ko darīt tālāk.

1 0 atbildēt

A ko darīt?  emotion 

1 1 atbildēt

11. Liek mīnusus puišu komentāriem

0 0 atbildēt
Jā. Tas bik pa biežu. emotion bet nu... Daudzas jo daudzas jau patiesībā ir...
0 0 atbildēt
ir vai nav draugs - meitene, gribēdama, lai viņai pievēŗš uzmanību // pilnigi nepiekritu, gudra meitene grib lai vinas puisis pieverstu uzmanibu tikai vinai nevis lai kads resns gingers wanko uz vinas profila bildi feisbukaa
0 0 atbildēt

Ja visas meitenes būtu vienādas, vai tad dzīve būtu tik dažāda un interesanta? Meitenes ir steidzīgākas, jo bioloģiskais pulkstenis ir ātrāks, nepieciešams dibināt ģimeni, radīt pēcnācējus. Puiši kā tādi kuģi peld citu cilvēku ķīļūdenī līdz 35-40 gadu vecumam, tikai tad var runāt par pilnvērtīgu vīrieti kā pašpietiekamu līderi. Piemēram, Vatikānā, ja mācītāji vēlas atteikties no celibāta un precēties, to atļauj tikai ap 40 gadu vecumu, kad vīrietis ir pilnībā atbildīgs un patstāvīgs. Protams, vienmēr ir izņēmumi, tomēr vispārēja tendence ir tāda, ka meitenes nobriest ātrāk, un cenšas pievilināt puišus, kuri no sievietēm vēl maz ko saprot un pavelkas uz ārējo izskatu. Pēc 30 gadu vecuma vīrietis ir jau apmācīts sieviešu manipulācijas tehnikās, un ļoti uzmanīgi izvēlas partneri. Ne velti ir teiciens - ja līdz 30 gadu vecumam nav apprecējies, pēc tam ir par agru. Sievietei pēc 40 gadu sasniegšanas partneri atrast kļūst grūtāk, jo jaunās konkurentes jau ir priekšā.

0 0 atbildēt

Kad pašcieņa aiziet zudumā emotion 

0 0 atbildēt

labs raxts

0 0 atbildēt
Raxtins diemzel izdomats. Tapec minusins soreizam.
1 2 atbildēt

Viss būs pareizi- dumjā čiksa dabūs stulbu čali. Viss būs  OK

1 2 atbildēt
« 1  2  3 »