local-stats-pixel fb-conv-api

Meitenes dienasgrāmata #26

135 0

http://spoki.tvnet.lv/literatura/Meitenes-dienasgramata-1/821874

6:30 - Modinātājs. Pirmās domas par vakardienu. Par video un mātes draugu.

6:40 - Izlienu beidzot no gultas, ieeju vannas istabā. Sataisos un eju lejā... uz virtuvi. Māte kā vienmēr rīta dūmu ievelk. Šoreiz apetītes nebija, bet nesen lasīju par tādu slimību kā 'anoreksija' un nevēlos tādu vēl saķert neēdot, tāpēc ēdu pārslas ar jogurtu.

7:30 - Saprotot, ka visu esmu izdarījusi pārlieku ātri apsēdos uz dīvāna un skatījos uz māti, kura smaidā sarakstijās ar savu... puisi.

7:45 - Vairs nevarēju izturēt, aizgāju apskatīties vai guļamistabā ir tēvs, protams, ka nē un, tad dēvos uz skolu.

7:50 - Pamanīju, ka manas rokas trīc, jo neēsmu smēķējusi jau diezgan ilgi, bet cigaretes arī vairs nebija.

8:00 - Esmu beidzot skolā. Pagaidām neredzu acis... acis skatoties uz mani, varbūt viņi vēl nav redzējuši video. Ieeju ātri apskatīties un neredzu, ka vēl kāds cilvēks būtu šo video apskatījis. Sapratu, ka varu paskatīties kurš šo video ir publicējis... Protams, ka ir uzlikts segvārds - Intrigorfs.

8:05 - Atrodu savu draudzeni un sāku runāt par video. Viņa neko nezinot, tikai kāds viņai šo video linku ir atsūtijis. Viņa iedēva tā svešā numuru un, tad jau bija zvans un mums bija jāšķirās.

9:00 - Mans uzticamais cigarešu tirgonis pārdod man divas paciņas cigarešu. Cita marka.

11:00 - Pusdienlaiks. Ēdu es plovu, pēctam dēvos gaidīt pie klases durvīm kamēr stunda sāksies. Audzinātāja pie mums atnāca un teica - Sākot no nākošās nedēļas jūsu klasē mācīsies jauns puisis. Protams, visas meitenes uzreiz sāka sarunāties - Kāds viņš būs, skaistulītis vai kārtējais nūģis kā Riekstiņš?

13:11 - Sapratu, ka mani vēl neviens nav apcēlis skolā. Neviens pat uz mani nav paskatījies. Liekas, ka es būtu neredzama.

14:00 - Mana neredzamība beidzās tiklīdz mums bija grupu darbs. Mani sasēdināja ar krutākajām meitenēm, kas nozīmē, ka man viss viņu vietā bija jāizdar, jo es nevaru atļauties nevienu nesekmīgu atzīmi, toties viņas var. Viņas var visu...

15:40 - Stundas beidzās un es pa taisno uz mājām, kā vienmēr. Pa ceļas draudzene uzraksta vai nevēlos šodien pavadīt laiku kopā ar viņu un es aceptēju. 17:00 tiksimies.

16:00 - Esmu mājās, ātri pārģērbos, apēdu dažus augļus un dodos jau prom. Mamma nebija mājās. Tēvs bija, viņš skatījās hokeju. Nekad viņu nevar traucēt skatoties hokeju vai arī būs bļāviens no viņa puses.

16:45 - Esmu pie mūsu sarunātās vietas. Saprotot, ka daudz pa ātru atnācu es sameklēju tuvāko soliņu un tikmēr paspēlēju dumju spēlīti telefonā.

17:05 - Mana draudzene ierodas. Bla, bla... Man jāklausas cik viņai žēl ir par mani, ka tas video ir publicēts... Mēs dodamies uz parku staigāties, pa to laiku mēģinot izplānot kā šo video izdzēst...

18:00 - Draudzene uzaicina mani pie viņas. Es aceptēju.

18:35 - Esmu viņas istabā. Viņa aizgāja uz tualeti. Kamēr viņa bija tualetē es pārmeklēju viņas datorgaldu un, protams, atrodu lapiņu ar e-pasta adresi un paroli profilam ar, kuru ir publicēts tas video... Es nobildēju to lapiņu un noliku tā, it kā izskatītos, ka viņa nebūtu tikusi aiztikta. Sapratu, ka to video tā vienkārši izdzēst nevaru, jo viņai droši vien, ka ir kopija savā telefonā. Tātad man būs ar šo saucamo 'labāko draudzeni' jādraudzējas līdz dabūšu viņas telefonu, datoru...

20:05 - Viņas tēvs lika man doties. Viņas sasodīti pareizie vecāki. Pavadījām labi laiku, bet izejot atkal atcerējos par video. Tiešām viņai bija jāizposta mūsu draudzība?! Tātad tagad man ar viņu jābūt ļoti draudzīgai, lai viņa to video neizplata.

20:50 - Esmu mājās. Asinis. Asinis ved līdz vecāku guļamistabai. Es nevaru paciest asinis. Tās nevar būt asinis. Es ļoti ceru, ka ar māti nekas traks nav noticis... Par tēvu jau ir vienalga palicis, nekāds tēvs viņš man nekad nav bijis...

20:05 - Es atveru durvis un redzu...

________________________________________________________________________________________________________

Raksti droši komentāros, kuru mirušu Tu jau vēlētos. Tēvu, māti, viņas nepieminēto dzīvnieku vai arī svešu cilvēku...? Varbūt viņas draudzeni?

135 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000
Mātes mēnešreizes emotion
16 0 atbildēt

20:05 - Es atveru durvis un redzu savu māti slaukot kādas sievietes asiņaino kāju ar salveti. Man viņas seja šķiet pazīstama. Tajā brīdī es saprotu, ka tā ir ŠĪ sieviete un viņa nolēma izjokot arī mūs!   emotion    emotion    emotion  

7 0 atbildēt
Kaut butu nomiris milakais. Cuka tads. emotion
5 0 atbildēt

Čaku Norisu emotion

4 0 atbildēt

Kāds meitēnam, kursš šo drukā vārds?

0 0 atbildēt