local-stats-pixel fb-conv-api

5 reizes, kad mums bija kauns, ka esam latvieši117

699 40

Šajā rakstā aplūkosim 5 notikumus, kuru dēļ mums Latviešiem no kauna gribējās ielīst zemē un nespējām beigt brīnīties par savu tautiešu stulbumu emotion

699 40 117 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 117

0/2000

Man poff, es nekaunos būt latviete. Ne jau kkāds prezidents ir visi latvieši, ne jau tie huligāni, kas spēra alko nost 13. janvārī ir visi latvieši. Katrā nācijā gadās savi erori, bet es netaisos kaunēties.  Un 13. janvāra grautiņi ir tikai mūsu valdības rezultāts un, domāju, ka būs vēl jauni, jo tautai arī ir pacietības mērs. Un visp. es mūsu valdību neuzskatu par īsteniem latviešiem, jo tie neciena paši latviešus.

78 0 atbildēt

Pirmajos 2vos neko sliktu nensaskatu....nav jākaunās ja cīnās...jākaunās ir tad, kad sēz rokas klēpī salicis un neko nedara....

Paskaties uz frančiem....viņi pie katras izdevības iziet ielās un grauj visu kamēr iegūst sev vēlamo lēmumu....

66 0 atbildēt

13 janvāra grautiņš? Vajadzētu regulāri pavērt muti ne tikai netā, bet arī uz ielām, tad nevajadzētu kaunēties par Bērziņa prezidentūru vai Straujumas valdību

55 0 atbildēt

Par 13. janvāri nebūtu ko kaunēties. Gaidu pat atkārtotus grautiņus, jo valdībā domā par visu tikai ne par tautu.

46 2 atbildēt

Visu Andra Bērziņa prezidentūras laiku mani nepameta sajūta, ka viņš šim amatam sameklēts ar ss.lv sludinājumu...  emotion  

41 0 atbildēt

Nekad neesmu kaunējies, ka esmu latvietis un nekad nekaunēšos. Nesaprotu, par ko latviešiem vispār būtu jākaunās. Kurš šo "tev jākaunās, ka esi latvietis" ir iedzinis mūsu galvās?

35 1 atbildēt

13. janvāra grautiņi nav nekas, par ko vajadzētu kaunēties, jo vismaz tika izrādīta pretestība saiemai, un parādīts, ka nevar turpināt tā, kā bija. Protams, daudzi tur aizgāja pārāk tālu, bet tas ir labāk nekā ņaudēt par visu interneta komentāros.

Un otrais, kāpēc būtu jākaunās par to, ka fani pārdzīvo par to, ka komanda tā zaudē? Pilnīgi normāli, mēģināja parādīt Latvijas hokejistiem, ka šāda attieksme nekam neder.

Nesaprotu, kāpēc latviešiem ir tāda īpašība kā kauns par sevi. Tas parasti ir pilnīgi bezjēdzīgi un nevajadzīgi. 

Un btw, palasīju komentārus par 13. janvāra grautiņiem, no tā paša 2009. gada. Ārzemnieki tikai atbalstīja šo rīcību, lielākais kauns bija latviešiem. Par ko? Par to, ka cilvēki tā vietā, lai rakstītu par to internetā, izgāja ielās??

26 1 atbildēt
Nu par speli pret Kanadu nav ko kauneties. Es tiesi biju lepns,ka mums ir tadi fani,kas savu komandu aizstav Lai vai kas. Un Spruktu tur neviens neizsvilpa,bet gan bija dzirdamas ovacijas pec vina uzrunas un fani parstaja mest laukuma drazas, un saka skandet Latvija, Latvija. Taka nevajag mulkibas stastit.
24 0 atbildēt

 Tas, ka kaut kādi citi latvieši ir pastrādājuši ko sliktu nenozīmē, ka es kaunos vai kādreiz kaunēšos, ka esmu latvietis.

23 0 atbildēt
Pirmais pierāda, ka neesam memļaki. Sāku saprast, ka autoram kkas nav labi.
19 0 atbildēt

Par 13 Janvāri jau nu gan man nav Kauns....

Vienīgais ka tas bija bezjēdzīgi, bet kauns nu gan man nav,...

18 0 atbildēt

Par grautiņiem man nav  kauns...

Bet man ir Kauns ka Latviešiem ir par dārgu dzīvot savā valstī.... Lūk par to man ir kauns..

18 0 atbildēt

 emotion  autor, eij nokaunies. Pilnīgu sviestu te esi sarakstījis!

21 5 atbildēt

Varbūt virsraksts jānomaina uz 5 reizes, kad man bija kauns, ka esam latvieši ? emotion 

14 0 atbildēt
Kāpēc par pirmo ir jākaunas? Ar to ir jālepojas, ka latvieši var izrādīt nepatiku pret nodokļu maksātāju naudu izšķērdētājiem ne tikai internetā, bet arī dzīvē. Un kāpēc par 2. ir jākaunas, ja tiesnesis bija uzpirkts tāpat kā Jerabeks spēlē Latvija-Baltkrievija? Mēs izrādjām nepatiku tam s**a tiesnesim! PAR STIPRU LATVIJU!
14 0 atbildēt

Kauneties par faniem spele pret kanadu? To tiesnesi vispar pec tas speles vajadzeja diskvalificet uz muuzu! Tur pat par ripas atnemsanu kanadietim deva 2 minutes!

13 0 atbildēt

Un kur tad "Saimnieks meklē sievu" ?  emotion  

Par to nav kauna?

11 0 atbildēt

kur Straujumas premjerijas laiks? Man bija kauns ikreiz, kad viņu ieraudzīju un kad viņa pavēra muti, tad visp gribējās kliegt. Nemaz nerunāsim par manām sajūtām, kad viņa tikās ar Merkeli.

12 1 atbildēt

Par pirmajiem 2 man nav kauna. 13. janvāra grautiņi izvērtās, kā sekas tam, ka miermīlīgā demonstrācijā pret Saeimas debīlajiem gājieniem bija arī pāris pastulbi indivīdi. Tādi "grautiņi" pasaulē notiek katru gadu.

Savukārt, hokeja spēlē fani meta laukumā ne jau dēļ 0;11, bet dēļ tiesneša darbīām ,kurš starp citu dēļ lielām kļūdām tika atstādināts no IIHF turnīru tiesāšanas. UN izmest pāris monētas ,cepures,botas u.c. draņķus laukumā nav nekas dižs. Pirms kaunies par to lūdzu iepazīsties ar piemēram angļu vai poļu futbola līdzjutējiem.

Ja tev šādas situācijas rada kaunu par to, ka esi latvietis nenozīmē, ka tas tā notiek visiem. Atsevišķu indivīdu izdarībām nevajadzētu likt kaunēties par sevi nācijai vai etnosam.  Nevispārini savas izjūtas uz visiem.

12 2 atbildēt
Par 1 jau nau jakaunas bet jalepojas
10 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »