local-stats-pixel fb-conv-api

Tas, ko sabiedrība neapjauš!89

378 27

Ko vairākums sabiedrības neapjauš.

Atoms sastāv no 99,9999..% tukšuma, tā atlikusī daļa(cietā - fiziskā), ko mēs redzam, arī ir tā enerģija, ko mūsu acis transformē un pārvērš bildē, tātad fiziskā pasaule ir tikai ilūzija. Šīs lietas skolās, augstskolās nestāsta, bet skola ir tā, kuras veido nākamos zombijus, kuri īstās Visuma lietas neuzzinās, tie paši skolotāji, lektori ir auguši šajā sistēmā un paši arī to nezina, viņi ir kā aitiņas, kuras audzina nākamās aitiņas. Lielās korporācijas mūsdienu Lielie Dūži(Ilumināti), šo Visuma noslēpumu zina, un tādā veidā manipulē ar sabiedrību, kura šīs lietas nezina. Šī pati sistēma ietver sevī politiku, reliģiju, izglītību, medicīnu, sportu, medijus(tv,radio,ziņu portāli) - caur šīm arī zombēšana notiek pilnā sparā.
Kā es to zinu? Man bija avārija un bezsamaņas stāvoklis un šajā brīdī, es pabiju dvēseļu pasaulē un tāpēc, atgriežoties fiziskajā pasaulē, es to visu esmu beidzot apzinājies, ko biju sajutis, jo neko bildēs neredzēju(neatceros). Un tas, ka man vienmēr kāds stāvējis blakus dažnedažādākajās situācijas, arī esmu pārliecinājies. Mēs visi fiziskās pasaules būtnes, īstenībā esam dvēseles, fiziskais ķermenis ir tikai maska mūsu pašu dvēselēm. Viss Visums ir enerģijās, mazākās, augstākās frekvencēs. Visas emocijas arī ir frekvencēs, mēs paši esam frekvencēs.

Baznīca, lai nezaudētu savu ietekmi, caur saviem pātariem noliedz visu astroloģiju, meditācijas, citplanētiešus. Protams, katrs, kam grib var ticēt un darīt ko vēlas, nevis kaut kāda sevis ierobežošana, kā reliģija. Baušļi - katrs pats cilvēks saprot, ko viņš vēlas darīt un ko nē, baušļus izdomāja, lai tikai tos trakos cilvēkus ieliktu kaut kādos rāmjos. Vēl par bībeli runājot, viņa ir vairākas reizes pārrakstīta un katrs ar savu redzējumu viņā ir bāzies iekšā. Reliģijas piekritēji, paskatieties paši, cik dēļ jūsu slimajiem murgiem cilvēki gājuši bojā.

Reliģija - cilvēku zombēšanas veids caur bailēm. Ja nedarīsi tā, kā rakstīts bībelē, tevi sātans izvārīs katlā un apēdīs, tāpēc visu dzīvi ievēro grāmatas pātarus un baidies, ka tev neuzrodas sātans un nevelk savās netiklībās. Vēl viens, ja jau visi reliģijā, tā slavē dieviņu, ko tad paši baidās no kaut kā vēl un staigā saspringti un nervozi. :D

Uzrakstīšu savu bībeli, iegūšu sekotājus un aizies mana reliģija. Izdomāšu savu novirzienu vēl un pasludināšu šo par galveno ticību.

Medicīnā - plašs zāļu tirgus, zāles ražo, primāri, lai tās iztirgotu un dēļ cilvēka paša labuma tas jau ir sekundāri. Ārsts balstās uz kaut kādiem novērojumiem un izsaka diagnozes, bet cilvēks tak labāk pats iekšēji sajutīs, kas ar viņu kaiš. Protams, tie, kuri sabaidās un tad tik pirks vislaik ārstu izrakstītās zālītes, daļai palīdz, bet daļai tā arī nē un visu laiku ir zāļu varā.

Izglītībā - kā jau zinām augstskolās liela nauda apgrozās, bet izglītības līmenis nav un studentiem nepatīk tas viss un tāpēc kojās, vai nu nedara neko, vai arī dzerstās, protams, ir tie, kuri urbjās tajās grāmatās, jo tas jādara, jo tā tikts audzināts un negribas būt sētniekam utt. Ne velti augstskolas tur savos sarakstos studentus, kuri jau vairākus mēnešus uz skolu nenāk, tikai tāpēc, lai iekasētu no valsts piķīti. Tas ir visās skolās praktiski, auklējas ar skolēniem un baida ar visādām lietām, bet skolēns jau māk apiet šo visu un kopē, pērk darbus. Skolotājs jau pats taču to saprot, bet tēlo nezinīti :D

NASA arī visu noliegs, kas notiktu, ja trakajam cilvēkam, atklās kādu noslēpumu par ārpuszemes būtnēm, te tak visi nojūgtos un sāktu spridzināt un ālēties.

Ziņu portālos - sēž un vienkārši copy paste ziņas no LETAS(un citiem avotiem), kur ziņas speciāli tiek sagatavotas pēc pasūtījuma. Ā un tad vēl tie speciāli noalgotie komentētāji, kuri kūda cilvēkus, lai tik cilvēki būtu satraukumā un ņemtos.

Politika- viss arī notiek pēc pasūtījuma. Merkele jau gribēja savus bēglīšus, lai nāk Vācijā. Ieroču tirgus, lai ietu plaukumā ir jākultivē, dažādas kara, spridzināšanas lietas un aizsargāšanās metodes, lai cilvēkos dzītu satraukumu un mudinātu iegādāties jaunākās pretraķešu gaisa sistēmas un ap māju apvilkt dzeloņdrātis, lai bēgļi netiek iekšā. :D

Katrā ziņā viss tiek darīts, lai cilvēkos dzītu iekšējo satraukumu un bailes, lai cilvēks vienmēr būtu sasprindzis un viegli ietekmējams.

Aiz monitora gudrinieki - neapmierināti tumsoņas, kuru vienīgais veids, kā gāzt savu žulti ir virtuālajā vidē, jo dzīvē ir zaķpastalas.

Vecāki audzinot savus bērnus, bailes, kuras paši nav izstrādājuši, uzreiz dzen jau savos bērnos iekšā. Tu nedrīksti darīt tā un tā, vēl to un to, un bērns augot, jūtas apjucis, ieslodzīts un mūsdienu sabiedrības redzējums ir tikai tam visam sekas.

Paskatamies uz jaunatni, sevi vispār neattīsta ne fiziski, ne izglītojoši, bet nododas tizlām lietām, kā citu apdiršana, dzeršana, tusēšana, trulu lietu interese. Un apkārt tas viss tiek kultivēts, pat šis saits spoki.lv visu šo bezpriģelu kultivē.

Visa dzīve ir informācijas uztvere, katrs var izvēlēties, kas viņam palīdz un kas nē.

Izvēle ir katra rokās, turpināt zombēties un dzīties pēc kaut kā, kas nedos pilnību(materiālie labumi), vai apstāties un saprast, kas ir īstās dzīves bagātības, kā draugi, ģimene, tuvākie cilvēki. Neaizmirstiet paši par sevi un savējiem, dzenoties pēc kaut kā. Tas veids, kā smelties labu pašsajūtu, katra izvēle. Arī izvēle būt īgnam un neapmierinātam ir katra brīva izvēle.

Tiem, kuriem patīk tupēt savā kastē un gāzt savu žulti, ieskatieties spogulī, kādi neudačņiki esiet :D

Ja kādam, kas nepatīk citos, gan, kas ar pašu notiek, tad vaina nav jāmeklē citos, bet tikai un vienīgi sevī. Taisnība jau mums visiem acīs kož :D arī man, bet tas ir forši.

Esiet, paši, mīlestības pilni un apstarojiet apkārtējos!



378 27 89 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 89

0/2000

Kāpēc tu saki ka skolās nemāca par atomu tukšumu? Man mācīja, un arī, ja nemācītu, tas kaut ko mainītu? Kristietība nenoliedz meditāciju, bet tikai dažus tās veidus, ir kaut kāds meditācijas veids, kuru, visticamāk, piekopj katrs priesteris (Saucās "lūgšana mēlēs", vai kaut kā tā). Pirms par kaut ko runā, noskaidro vai tā ir patiesība. Kāpēc kādam kaut kas būtu jāspridzina un jāārdās, ja izrādītos ka citplanētieši pastāv? Visticamāk, ka viņu, vienkārši, nav, tas ir labākais izskaidrojums tam, kāpēc par viņu eksistenci nerunā. (Es tādā veidā nenoliedzu dzīvību uz citām planētām, bet man liekas absurda doma ka kāds pie mums lido)

12 0 atbildēt

Tajā video tāda hipnotiska mūzika fonā un skaļāka nekā parasti kad liek kādos video.. dzirdu zemapziņā "Pievienojies mums, tu būsi mans vergs"   emotion 

11 0 atbildēt

Nja... Neņirgāšos šoreiz... Smaga avārija cilvēciņam acīm redzot bijusi...   emotion 

10 1 atbildēt

nesaprotu, kurš ko slēpj- par tām frekvencēm taču jau sen runā-stīgu teorija taču ir tieši par to, ka viss sastāv no vibrējošām stīgām. Tas, ka to nemāca , pagaidām, pamatskolā- nu ko, līdz tam jānonāk, kad es skolā gāju, datorus apguva tikai vidusskolā un ne visi. Katrā ziņā- tev taču ir iespēja publicēt savu universiālo pasaules modeli, kas tev to prieku liedz emotion

9 0 atbildēt

Manuprāt labāk domāt par sevi un tuvākajiem, nevis to, ko rāda pa tv un ziņu portālos. Pasekot līdzi jau dažreiz var, bet dzīvi tas neuzlabos. Drīzāk novedīs pie sūdzēšanās par to cik dzīve slikta, valdība slikta utt. Lieki iztērēts laiks. Tas pats arī attiecās uz alternatīvajām ziņām. Uzzināt par to der, bet iespringt nav vērts. Galvenais būt laimīgam un izmantot to, kas ir dots. Labāku sistēmu tāpat cilvēki vēl nav izgudrojuši un tajā pašā laikā šī sistēma uzlabojas un es domāju, ka nākotne nemaz nebūs tik drūma kā daudzi tie konspirāciju teoriju piekritēji krāso.

8 0 atbildēt

Apsēdies pie galda

Paņem noliec sev priekšā bļodu un karoti

Iebāz pirkstu tā dziļāk rīklē un ielaid kuņģa saturu bļodā

Paņem karoti un izēd bļodas saturu

Un tad ieliec vēl vienu rakstu kur tu apgalvo ka tā bija tikai ilūzija 

Do it

8 1 atbildēt

Lielās korporācijas mūsdienu Lielie Dūži - Ilumināti? Tie ir žīdi nevis Ilumināti.  emotion 

3 0 atbildēt

Tagad tu citus pakar ilūzijās, kuras nav ieliekamas simbolos.

Pat ja tava pieredze bija īsta, un viss ko tu "saprati" ir īsts, Tu tāpat nesaprati, jo tu par to runā.

par šo rakstu - kas ir šīs frekvences? Kas ir šī enerģija? no kā veidojas šis frekvences? No kā veidojas enerģija?

Atoma modulis nav mūsu Saules sistēmas modulis.

Interesanti, kā gan var trāpīt patiesībā, šaujot uz aklo. eh.

4 1 atbildēt

Pilnīgs murgs.

-

4 1 atbildēt

daudz kam prasās faktus, pamatojumus, it īpaši pirmajam.

par reliģiju runājot - globālās elites, izklaides industrijas sātanisms, rituāli un pat citāti no bībeles, kas precīzi paredz šodienas notikumus liek domāt pat tādam kā man, ka reliģija nav tikai, lai dotu sev pašiem cerību.

2 0 atbildēt
Zelta vārdi.tieši tas,ko domāju.ja varētu,ieliktu tev 100+
2 0 atbildēt

ja Tu būtu ieguvis zināšanas, tad neizmantotu klasiskos zinātnes terminus.

un vēl kas. tavā atklāsmē tu pateici ka viss ir energija. viss jau būtu pareizi, bet nekur neredzēju pat vārdiņu par mīlestības lomu visuma uzbūvē. tāpēc ļoti šaubos, ka esi kaut kur bijis.

2 0 atbildēt
Zinātnē tam ir jēdziens-Torsionu lauki.Bet šīs lietas vari ieraudzīt arī caur Ajavaskas(Ayahuasca)rituālu,kā arī caur Vipassanu.
2 0 atbildēt
Intresanti palasīt cik vienkārši radīt strīdu starp pilnīgi svešiem cilvēkiem. Cik patiesībā truli komentāri un radīta ažiotāža kurai pa velkas arvien vairāk un vairāk.
3 1 atbildēt

depresija nomāc, ja? tev tas skats uz visu ir tāds sazombēts, vispārējs. Ne tu lasi Merkeles domas, ne tu izproti bībeli, ne tu ķīmiju esi mācījies 10ballēm. Un debīlā jaunatne tomēr pamazam attīstās, kā kurais protams.

3 1 atbildēt

Laikam zāles neesi iedzēris...

3 1 atbildēt

prātīgs cilvēks +

1 0 atbildēt

Mirstot smadzenes izdala sava veida narkotiku kokteili. Tāpēc rādās gaismas tuneļu galos un visādas citādas mistiskas lietas.Protams cilvēki to nezinādami,domā ka ir kaut kas pārdabisks.

2 1 atbildēt

O,jā no enerģiju vibrācijām līdz nlo. gudri,gudri. emotion 

2 2 atbildēt

Es esmu "lielais dūzis" un neko tādu nezinu. Salti meli. emotion 

0 0 atbildēt