local-stats-pixel fb-conv-api

Parīzes terorakts - bēgļu uzņemšanas sekas ???330

13. novembra vakarā Francijas galvaspilsētā Parīzē notika sprādzieni un apšaudes, ko ir paveikuši islamisti. Vairāk kā 150 cilvēku ir miruši, vairāk kā 200 ievanoti, un vairāk kā 100 tika paņemti kā ķīlnieki.

Raksts veidots tikai tāpēc, lai cilvēki aizdomātos par to, kāda situācija ir Eiropā šobrīd un kāpēc bēgļu uzņemšana bija absurda ideja. :)

721 13 330 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 330

0/2000

Murderous, šis komentārs veltīts tieši tev!

Iesaku pamest šo valsti, jo tautas un valsts nodevēji šeit nav vajadzīgi...

Sūdi zem pazoles esat jūs visi, lielie bēgļu atbalstītāji.. Jā, varbūt bēgļi arī teroraktu nesarīkoja, bet cik atceros, tad bēgļi bija tie, kas nogrieza nevainīgam vīrietim galvu un pienagloja pie gāzes rūpnīcas tajā pat Francijā. Un tie bija bēgļi, kas meta no vilcieniem ārā baltos un paši līda iekšā lai tikai tiktu uz Vāciju. Un tie bija bēgļi, kas aplaupīja fūres Francijā, līda konteineros un nelegāli pārbrauca uz citām valstīm. Bēgļi tu saki? Ne jau no kara tās pabiras bēg, bet meklē vieglāku dzīvi. Tu kaut vienu "bēgli" esi redzējis, kas būtu pateicis paldies par uzņemšanu. Tu esi redzējis kaut vienu, kas bez ierunām būtu sniedzis savus dokumentus un piekritis reģistrēt pirkstu nospiedumus un savu identitāti? Tu esi redzējis kaut vienu, kas pēc kāda laika savā pagaidu valstī ir sācis strādāt, integrēties, vai vismaz interesējies kā un ko darīt? Cik atceros, tad tie arī bija "bēgļi" kas izvaroja meiteni, kura nejauši nonāca bēgļu nometnē. Un tie bija "bēgļi", kas kamerā ar EU karoga kreklu mugurā, novelk gar kaklu īkšķi un norāda ar to uz EU karogu, tie bija "bēgļi" kuri nekautrējās intervijā pateikt, ka mums ir jārespektē viņu tiesības, mums ir jāpakļaujas viņu , ka baltajiem un kristietībai nav nekādas vērtes, Islāms ir viens un pareizais... Un tu, dabas kļūda, atļaujies pateikt, ka man tie slepkavas, tie kropļi ir jāžēlo, tiem mēslu gabaliem jāpalīdz? Vispār riebums nāk. Šis mākot argumentēt. Tad, lūdzu, kaut vienu iemeslu kāpēc man būtu jāuzņem tie pabiras? Kāpēc man būtu jāriskē ar savu, savu mīļoto un draugu dzīvībām un veselību? Un nemēģini iestāstīt, ka visi viņi ir kara bēgļi. Kara bēgļi nekad tā nerīkotos, nerīkotu bada streikus un nepieprasītu ūderkrutos pabalstus. Īsts kara bēglis, pateiktos ikvienam, kas iedotu kaut kādu patvērumu, stabilu drošības sajūtu. Un īsti kara bēgļi neizrautu priekšā kamerām vai policistu "sienām" bērnus un sievietes, tikai tāpēc, lai tiktu tālāk. Īsti bēgļi nebūtu vīrieši spēka gados, kas atstāj savā valstī karot sievietes. Jā, ja vēl nezini, tad tieši sievietes skraida ar kalašņikoviem un liek nost savas galvas, jo cīnās par brīvību Sīrijā. Jā, es uzskatu, ka tev pēc iespējas tālāk ir jādodas prom, jo nu šī nu nebūs tava dzimtene. Mani nosauc par kropli un nepatriotisku cilvēku, kamēr pats ir gatavs atdot savu valsti, savas mājas iznīcībai. Tu tiešām uzskati, ka nenotiks nekādu teroraktu, slaktiņu utt. Tu maldies. Paskaties kas notiek pasaulē, atver acis un noņem rozā brilles. Tad varbūt pieleks, ka "bēgļi" nav tik mīksti un pūkaini. Un ko darīsi tad, kad tavu mammu, draudzeni, sievu izvaros vai noslaktēs? Ko darīsi tu, ja uzzināsi, ka kāda tava laba drauga galva ir uzsprausta un kaut kādas sētas ar islāmistu karoga? Riebjas tik zemiski cilvēki, kā tu, kas paši neko neredz, bet tikai dzied diferambas valdībai, Merkelei par to, ka sūtīs pie mums "pāris bēglīšus". Vēmiens nāk...

7 0 atbildēt

Šādi turpinoties drīz var būt karš emotion

7 0 atbildēt

Nu nevar tādus kā tevi uztvert nopietni, pašam smiekli nenāk par savu liberālista prātiņu? emotion "MĒS VĒL NEZINĀM" jā, protams. emotion

7 0 atbildēt

Protams, es tevi nepazīstu, bet pazīstu tādus kā tevi, ar līdzīgu domu gājienu, pilnībā ignorējot acīmredzamo

Labi, pretjautājums, kas tev liek domāt, ka atstājot robežas vaļā, un bez jebkādas kontroles laižot iekšā miljoniem bēgļu, terorisma risks būs tāds pats, kā laižot, pēc tevis teiktā - mazs, jo tas jau "tiešām neko neietekmēs", tagad jau ir par vēlu, robežas noslēgšana tagad vairs nepalīdzēs, vienīgi varbūt ar domu - neizlaist vairs nevienu no valsts, lai varētu veikt dažādas inteliģences organizāciju izmeklēšanas operācijas, noskaidrot notikušo, kaut ko vēl censties sasmelt.

Protams, daudz vieglāk ir izmantot ES pie varas esošo "draudzību un izpalīdzību" laižot iekšā visus pēc kārtas, tu vispār spēj iedomāties cik ISIS šādi varētu jau būt sapludinājis iekšā un izveidojis t.s "Sleeper cells", kas tikai gaida momentu, kad rīkoties. Ja uz robežām, jūtot lielo bēgļu pieplūdumu, nebūtu tāda bezatbildība un kaut mazākā kontrole, vai arī bēgļu neuzņemšana, bet dislokācija atpakaļ uz kādu no āfrikas valstīm, pašreiz esošo situāciju būtu vieglāk kontrolēt.

Pieņemam, ka Francijā nav bēgļu, ir jau esošais islāmistu %, un notiek terorakts, kurā piedalās kādi 5 cilvēki, visi dzīvojošie islāmisti jau sen ir valsts institūciju, varas iestāžu, drošības aģentūru reģistros, kas padara izmeklēšanu un situācijas kontroli vieglāku, bet ar lielo bēgļu gūzmu, par kuriem vispār nav nekādas informācijas, viss pārtop biezā miglā.

Tā kā beidz, atvainojos, pļūtīt savu multikulturālisma un liberāļu propogandu, kad lielākā daļa jau redz tai cauri, īpaši pie esošajiem notikumiem.

7 0 atbildēt

Interesanti kas tad balsoja par Vienotību, ja ne pašas Latvju meitas un bāleliņi? Tagad tie paši čīkst un raud.

Pēdējo gadu laikā vienmēr esmu atbalstījis Nacionālo Apvienību ar savu balsi. Katru balsošanas reizi pievienojās aizvien vairāk NA atbalstītāju un tas priecē. Kā redzams tagad - aktīvi aizstāv un aizstāvēs Latvijas, nevis citu tautu intereses.

6 0 atbildēt

UN ŠIS KĀRTĒJO REIZI PIERĀDA, KA VISLABĀKAIS KAM TICĒT, IR UN VIENMĒR BŪS - ROKENROLS!! 

6 0 atbildēt
Esmu pārliecināts, ka tagad Francijas un visu Rietumu politiķi uzspiedīs uz kara pastiprināšanu Tuvajos austrumos, bet cilvēki to akli atbalstīs, jo viņi ir iebiedēti un viegli manipulējami šādā stāvoklī. Rietuma politiķu darbība - karš Tuvajos austrumos, brīva bēgļu ielaišana Eiropā, ir problēmas sakne un ar to būtu jāsāk!
6 0 atbildēt

Tāda sajūta kad tūlīt visā pasaulē būs karš emotion Tiešām negribu bēgļus kuri apdraud dzīvības! 

Pati vēl nesen kaut kur lasīju kad,māti ar visiem bērniem izmet uz ielas no viņu dzīvokļa ,jo vajag mitināt bēgļus! Vai tiešām mūsu valsts vairāk pievērš uzmanību bēgļiem nekā mums pašiem? emotion(

5 0 atbildēt

Tu apsmej citus un mētā ad-hominem par ignoranci un vēl sazin ko, bet Olanda teikto uztver kā pašsaprotamu patiesību un faktu, smiekli pašam nenāk? Var redzēt, ka tādam kā tev arī var iedzīt galvā jebkuru brīnumu, ko valdošie liberāļi grib.

5 0 atbildēt

Sava veida Trojas Zirgs Eiropā.

5 0 atbildēt

Ja es būtu Francijas prezidents, es būtu pilnīgi visas robežas aizslēdzis un bēgļus izraidījis no valsts un iekšā tādus vairs nelaistu, jo neviens nevar zināt kurš no viņiem atbalsta ISIS un kurš nē... Bet ko es varu zināt, man tikai 15.

5 0 atbildēt

Paldies Merkele, paldies bezmugurkaulainais Eiro Parlaments. Vai tiešām cilvēki nespēs atvērt acis pēc šī notikuma?

6 1 atbildēt

Es nesaprotu, ko viņi ve gaida.Jātriec ratā tie ISIS teroristi jau tagad!

5 0 atbildēt

Dīvaina viņiem tā ticība. Gan jau ka lielkā daļa no viņiem nemaz nezin ko tas īsti nozīmē. 

5 0 atbildēt
Man vairāk pa Eiropu negribas ceļot emotion
6 1 atbildēt

Krievijai Eiropa ir slikta, Āfrikai Eiropa ir slikta, nu tad vēl jāgaida, kad ASV izdomās, ka mūsējiem kaut kas nav un tad ir auzas

5 0 atbildēt

Teroristi tieši aktivizējušies tad kad Krievija militāri iesaistijās Sīrijas karā. šis nebūs pēdējais viņu darbs.

7 2 atbildēt

Skolā sanāca Vācu vēstures stundā, runāt par bēgļiem un ISIS kā ekstēmistu teroristu grupu.

Gan es, gan mani klasesbiedri un arī protams skolotāja, nonācām pie tādas kā analīzes, ka pašlaik notiek tieši tas pats kas notika otrajā pasaules karā, kad visas valstis bija saistitas kopā ar treaties (atvainojos, nezinu pa latviski) un šajā gadijumā ir tā - Amerika iejaucās svešā valstī tadējādi ņemot Angliju pie rokas sev līdz (jo viņi ir ļoti stipri sadarbotie), savukārt Anglija sev līdz pie rokas ņēma visu Eiropu (jo protams Anglija ir Eiropā un visām Eiropas dalībvalstīm arī ir tāds kā treaty ko var nosaukt "viens par visiem un visi par vienu"emotion. Tādēļ, man šķiet ka Amerikai vajadzētu savu degunu beigt bāzt citu problēmās, jo nejau viņi cieš bet gan Eiropa. Un šoreiz varu teikt - Malači krievija, Austrālija un citas individuālās valstis, kurām ir kā teikt po*uj uz to kas notiek cita valstī, jo tie arī būs tie, kuri beigās būs drošībā.

5 0 atbildēt

Stulbie pi*ari boja manu mieru

5 0 atbildēt

Francijā  visbiežāk notiek terorakti, kapēc viņi nemāc no savām kļūdām? Vajaga palielināt policijas iespējas, rūpīgi pārbaudīt katru kas brauc uz un no Tuvajiem Austrumiem, uzmanīt imigrantu bērnus un mazbērnus , jo tieši viņi parasti ir vīlušies jaunajā dzīvesvietā un rīko teroraktus.

6 2 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »