local-stats-pixel fb-conv-api

Eiropai uzbrūk!40

344 11

Šīs ir manas domas par bēgļiem un musulmaņiem Eiropā.

344 11 40 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 40

0/2000

Kaut nu turpmākās 7 ziemas Eiropā būtu garas un aukstas!

19 1 atbildēt

"Kaimiņa sētas vistas vienmēr būs labākas".

"Gadi iet tāpat kā imigranti - ātri".

Neaizmirstam, kam patiesi pieder mūsu valsts! MUMS!

17 0 atbildēt
Arī es esmu izteikta rasiste. Kāda mūsu bērniem būs drošiība? Bērnus vairs nekur vienus laist nevarēs, no mājām būs bail iziet... Vai tādēļ mēs dzīvojam neatkarīgā valstī, lai baidītos? Sviests. Izšaut visus šitos pretīgos melndirsainos.
18 1 atbildēt

Eiropa rok sev kapu ar šo iejūtību un bēgļu laišanu iekšā.

Jā, ja cilvēki ir nelaimē, ir jāpalīdz, bet līdz zināmai robežai! Turklāt lielākā daļa no šiem bēgļiem ir nelegālie imigranti, kas nebēg no kara, bet meklē labāku dzīvi. Un daļa musulmaņu to vien dara, kā apzog, izvaro, slepkavo, un tamlīdzīgi, bet Eiropas valdības neko nedara pret viņiem, jo tas skaitīšoties ''rasisms'', ''nacisms'', un sazin kas vēl. Nedrīkstot ierobežot viņu reliģiju, tradīcijas un visu pārējo. Tas jau nekas, ka rodas lielāki terorisma draudi.

Man nav ne mazāko pretenziju pret bēgļiem, musulmaņiem, it kā, bet zinot, kādi viņi ir, domāju pavisam citādāk. Ieteiktu cilvēkus domāt, jo, šie bēgļi bēgšanas procesā jau paspēj izdarīt pietiekami daudz nejēdzību. Francijā viņi aptīra uz lielceļiem fūres, un labi apzinās, ka nekādas lielās nepatikšanas viņiem nebūs. Ja Eiropa šo turpinās, tad Eirābija kļūs par realitāti, patiesībā izskatās, ka jau ir, piemēram, Zviedrijā, Francijā... Jābeidz vienreiz darīt visu, ko viņi grib, jāparāda viņiem, ka viņi šeit ir tikai iebraucēji, nevis noteicēji. emotion

12 0 atbildēt

Pēdējā laika daudz ienāc no citam zemem (iepriekš viņi arī nāca, bet ne tik daudz). Izrādas vienu komentu izlasīju, atradu un iesaku Jums izlasīt, ka to dara amerikāņi un tāpēc:

 Esmu par to, lai izstātos no ES un viss. Grāmatā, kuru nesen izlasīju bija sīki aprakstīts ka ilumināti 1920-os, 30-os gados bija iecerējuši izveidot Eiropas Savienotās Valstis, tagad mēs to saucam par Eiropas Savienību. Ilumināti bija iecerējuši, ka ESV nebūs noteiktu tautību. Visu valsts suverenitāti vienkārši iznīcinātu. Sākumā viņus finansēja Rokfelleri, bet pēc tam stafeti pārņēma Rotšildi, kas vēl joprojām finansē. Pastāstiet man lūdzu kur ''bēgļi'' var ņemt 5-7 k Euro par biļeti uz tiem kuģiem, kurus ved ISIS. Rotšildi vienkārši iedod viņiem naudu un nosūta uz Eiropu, lai sagrautu visu. Ko nepaveica PSRS, paveiks ES.

10 0 atbildēt
Un vēl viena lieta ko tu uzrakstiji raksta beigās ka viņi vēlas lai mēs integrējamies viņu sabiedrībā un pieņemam viņu kūltūru tā diemžēl ir patiesība, bet ja mēs vienkārši ignorēsim viņus tad nekas tāds nenotiks
7 0 atbildēt

Vienīgais ko ar bēgļiem var darīt izdalīt šiem ieročus un desantēt ISIS teritorijā lai cīnās par savu brīvību!

6 0 atbildēt
Es ar lepnumu saku , ka esmu rasiste, tos noziedzīgos diedelētājus es vienkārši neciešu, un es ļoti gribēšu redzēt ko teiks bēgļu aizstāvji, kad viņu meitas, sievas tiks izvarotas, vai kad paši tiks apzagti vai piekauti.
7 1 atbildēt
Manuprāt tiem bēgļiem ir jādod darbs, laiviņi nedomā ka šeit viņi ir kungi un karaļi un vēl viņiem uzreiz ir jāliek iemācīties valsts valoda, lai parāda tiem indivīdiem krieviem kas šeit dzīvo gadu desmitiem un ir pat šeit dzimuši un auguši un nevar iemācīties latviešu valodu
6 0 atbildēt

 

 

Cilvēki pamodīsies tikai tad, kad šo bēgļu/musulmaņu dēļ notiks kaut kas slikts.Diemžēl tas, ka viņi šeit plūst kā sūdu upe galīgi nevienu netraucē un netiek uzskatīts par kaut ko sliktu.

4 0 atbildēt

Jau no sākta gala visa šī imigrantu figņa nav patikusi. Ne velti skatoties sportu un ieraugot Vācijas ,Francijas komandās melnos un arābus reizem nicīgi izsakos -baltā rase. Hitlers kapā griežas redzot par ko pārvērtusies Vācija. Un kāpēc tas tā notiek? Jo saujiņa cilvēku no tā nopelna tik lielu naud,ka viņiem pilnīgi vienalga,kas kur dzīvos,kas kur ko varos,kas kur ko apspiedīs. Par to,kas pašlaik notiek Youtubē jau gadus 5 atpakaļ bija video - Karš Austrumeiropā,Rietumeiropu pāŗņem arābi,rado Eirābiju,nemieri,grautiņi dēļ imigrantiem un kultūru sadursmēm. Vai Eiropai tas ir vajadzīgs? Da,labi piekāst Eiropu,vai Latvijai tas ir vajadzīgs? Mēs raudam par to,ka mums krievi slikti kaimiņi,okupēja ,nemācās tagad mūsu valodu.Atvainojos,bet krievs vismaz ir līdzīgs un tic tam pašam Dievam. Un ja kāds domā ,ka visi šitie melnie un arābi dikti čakli mācīsies latviešu valodu,strādās un cels Latvijas labklājību,tad ,lai šis jaukais cilvēks aiziet stūrī un nokaunās. Lai paskatās,kas notiek lielvalstīs. Arābi izveido savas noslēgtas kultūras un pēcāk sāk uzspiest savus noteikumus,paies pieci gadi un dabūsim celt mošejas,izvietot uzrakstus nevis krieviski vai angliski,bet ar hieroglifiem utt. Paskatieties video no tās pašas Grieķijas(labi viņi arī nav dieva dāvana,bet,tomēr) CIlvēki uz ielām raud,par to,ka dēļ imigrantiem nevar ne bēŗnus uz ielas izlaist,ne uz darbu aiziet. VCai tas šeit ir vajadzīgs? Vai mums šeit vajag nepateicīgus kuiļus,kas to,ko viņiem sarūpē izmētā pa sliedēm,vai samet misenē ,apmēta mūs ar akmeņiem,dedzina mašīnas,izvaro mūsu meitenes?

4 0 atbildēt

Neaizdomājas, bet zini? Nav tikai runa par tādiem, kuriem nav ko zaudēt.  Es te nerunāju skaļi, bet augustā Liverpūlē plānojās "Balto maršs", kurš tika organizēts no kaut kā tāda kā neonazi grupējuma. Solīja nodedzinās zilās liesmās pilsētu līdz pamatiem, ja gājienu aizliegs. Šis grupējums uzdarbojas klusiņām, pazemē visā karalistē.  Polijā ir kas tamlīdzīgs. Teorētiski futbola fani, parādās spēlēs kopā, fano par dažādām komandām, realitātē ar citiem grupējumiem sitās. Viņi jau ir izlatījuši saukļus bēgļiem, lai nāk, šie gaida..

3 0 atbildēt

Tā sākas zombiju apokalipse.

3 0 atbildēt

Varat nemties cik gribat, bet neviens nav spejigs ko mainit. Mainisies vis tikai kad saksies vispasaules kars vai reala dabas katastrofa. Bet tas notiks tikai kad vairs nebus nekadu izeju.

3 1 atbildēt
Sūds, kaut kādi nelgas Eiropu neiznīcinās.Nogrieztu pabalstus visi uz reiz būtu prom.
2 0 atbildēt

kaut kā taču to naidu starp cilvēkiem jākurina... ja nebūs naida un karu, tad kā izdzīvos ieroču ražotāju mafija? 

2 0 atbildēt

viņiem šeit dzīves nebūs!

2 0 atbildēt
Ko aizsvilies? Katram ir savas domas par pashreiz notiekosho, un jaa, es arii esmu pret beegljiem, sievietes un beernus jaa, bet ne jau tos paarraugushos teevinjus kuri skraida apkaart bljaujot Allah akbar...tev taadus te vajag? Agraak vai veelaak vinji shkjeersos arii Latviju, un ja nepatiks kkas, tad skries ar nazi virsuu, un raadiis fakuchus, kaa tas notika Maltaa. Katram ir savs viedoklis, bet nevajag jau savu nepatiku izgaazt pret mums, atradies te neitraalais. Tfu.
1 0 atbildēt

Tur augšā, viņiem patīk spaidīt likteņa podziņas. Tie viņi ir internacionālie hijēnas (noziedzinieki). Pie viņiem ietilpst daudzi cilvēki, tie paši neo-liberāļi, demokrāti, welkomisti. Un tie, kuri agrāk cīnījās pret viņiem, tagad tiek krāsoti sliktās krāsās  emotion 

Es jau esmu atteicies no 'mainstream' mēdijiem un vairs neticu gandrīz nekam to, ko aitu cilvēkiem cenšās iestāstīt  emotion 

Pretīga perdpele-merkele un killārija killtone piepilda savus puppet-leļļu pienākumus  emotion 

Atceros tad kad Eurabia vēl bija 'sazvērestības teorija'  emotion

Ir ļoti daudzas sazvērestības 'teorijas', kuras vēlāk ir izrādījušās patiesas  emotion 

1 0 atbildēt

Sāksim ar to, ka bēgļi vēlas doties uz Austriju/Vāciju un citam zemem nevis uz Latviju! Amerika teica, ka uzņems 15 tūkstošu bēgļus!? Amerikāņi paši uz mums spiež, lai Eiropa pazūd baltie cilvēki un šeit būtu neka! 

1 0 atbildēt