local-stats-pixel fb-conv-api

5 iemesli, kāpēc man nepatīk Maxima.54

311 14

Veikalu tīkls Maxima ir lielākais Latvijā. Protams, šim zīmolam ir daudz priekšrocību, jo ne velti ir ieguvis tādu popularitāti, taču, manā skatījumā, šim tīklam vairāk ir trūkumu, nekā pozitīvā. Turpmāk rakstītais atklāj manas domas un viedokli, kuru neuzspiežu citiem.

311 14 54 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 54

0/2000

Tik mīļi, ka vienā brīdī apgalvo, ka cilvēki, kas tur strādā nav vainīgi un arī ir pelnījuši labus darba apstākļus, bet nākamajā rindkopā stāsti, kā Tevi apkrāpa pārdevēja. Un viņai nav "pavēlēts" Tev čekā norādīt zeķes, kuras neesi pirkusi emotion

Raksts tendenciozs. Maxima tā īsti ne ar ko neatšķiras no citiem mazumtirdzniecības veikalu tīkliem. Vnk nepaveicās, jo arī ēkas visiem ceļ plus mīnus vienas un tās pašas būvfirmas, kas vispār neuzņemas pilnīgi nekādu atbildību - Maxima vismaz kompensācijas izmaksāja un turpinās maksāt vēl diezgan ilgi.

3 2 atbildēt
Es maximā neiepirkos pat pirms traģēdijas, bet pēc tam, ar visiem tiem raidijumiem, kur stāstija ko dara maximas vadītāji un kāda ir attieksme es vispār nevaru iedomāties kā uz to veikalu var iet, bet nē viņiem vēl pieaug ieņēmumi. Latviešiem ir tik īsa.atmiņa
3 2 atbildēt

Mahimā cenšos neiepirkties jau krietni pirms šitās traģēdijas. Un tikai dēļ tā iemesla ka nekad nav skaidri zināms, vai cena plauktā ir tā pati kas būs pie kases. Viens no spilgtākajiem piemēriem savulaik bij ar maizītēm kurām skatos, stāv akcijcena tāda un tāda, bet pie kases izrādās 2x dārgāka. Kad pacēļu šo jautājumu, kasiere protams raustīja plecus un izsauca kautkādu zāles tanti ar kuru kopā devāmies pārbaudīt cenas pareizību. Lieki teikt, ka laikā kamēr notika šis pērstiņš, maizīšu cena kā uz burvju mājienu no akcijcenas bij pārvērtusies par parasto cenu. Pat uz manu smīņāšanu par veiklo cenu nomaiņu viņa muļķīgi plikšķināja acis. Pasūtiju dirst ar viesiem produktiem un aizgāju nah.  Vienīgi, ja ir galīga bezizejas situācija, tad varu ieiet iepirkties, bet tikai produktus/lietas, par kuriem ir vismaz 99% pārliecība ka tā saturam mahimas veiklo pirkstu īpašnieki nevar tikt klāt un termiņu noviltot neatmaksātos.

3 2 atbildēt

Labāk ej uz RIMI. MAXIMA patiešām ir sūds, Ārprāts - pavēlēt strādāt pie ugunsdzēsības trauksmes un pārdevējiem jumts uzkrīt virsū un likt strādāt. 14 stundas dienā - tas vispār ir nelegāli, jāstrādā maksimāli 8 stundas. Tā iemesla dēļ ir jāboikotē sūdima. Labāk iepērcieties RIMI, tur arī ir atlaides, daudz labāka kvalitāte un noskaņa.

3 2 atbildēt

1. Jelgavā, Pilsētas Pasāžā Maximā ož sliktāk nekā sabiedriskajā tualetē

2. Nezinu kp, bet vnm ir atbaidījušas Maximas kases, jo tik cieši kopā, ka ir neomulīgi tur līst iekšā

3. Gandrīz vnm tikai ārzemju prece

3 2 atbildēt

Pats strādāju Maximā. Es nemēģināšu aizstāvēt maximu, es tikai vēlos izteikt savu viedokli. Tieši komentējot rakstu...

1. Tāds daba laiks jau kādu laiku nepastāv, visiem darbiniekiem vidēji par 2-3h samazināja darba laiku, lai nepārstrādātos. 

2. Algu arī paaugstināja. Kādas muļķibas par to ka maksā tikai minimālo algu. Minimālā alga līdz 2015. gada 1. janvārim bija 320eur jeb 1.92eur/h, bet maximā es saņēmu 2.65eur/h un tagad ir 2.85eur/h. Par virsstundām maksā 4,28eur/h (150%), par haltūrām (darbu citā veikalā savā brīvdienā) - 5.70eur/h (200%), līdz 1. janvārim varēja haltūrēt 54h tagad samazināja uz 30. Varēja vidēji mēnesī nopelnīt 500eur. KUR IR PROBLĒMA. Atrodiet Rīgā labāku darbu, kur es, 22. gadus vecs jaunietis bez pieredzes nopelniitu vairak? 

3.Par tām "krāpšanām". Joprojām esmu šokā par tiem pircējiem, kuri ņem preci neizlasot kas rakstīts uz cenas zīmes, ierauga , O jāņem atlaide ir, a moš tur tanī cenā rakstīts pavisam kkas cits. Cilvēki neprot iepirkties!!! Te nav vaina maximaa. 

4. Par salātiem un pārējiem produktiem, viss ir kā vajag, pēc visiem sanitārijas noteikumiem. Viss tiek uzglabāts kā vajag, beidziet gvelzt, ka pārdod vecus produktus...

1 0 atbildēt

Reiz es mierīgi salieku preces uz lentes, aiz muguras neviena nebija. Un tad sāk pīkstināt manas preces, pēkšņi redzu, ka tiek skaitītas klāt svešas preces, es protams, saku, ka tās nav manējās, izrādās, vecis man aiz muguras ir pienācis un salicis pirkumus klāt manējiem. Un es esot vainīga, ka neaizliku starpliku aiz precēm, esot bijis jāliek, kaut tajā brīdī neviena nebija. Un tam vecim viņa neko nevarēja pateikt. Bļodiņ, atrada kādu, kam pie***ties par neko un īstajam vainīgajam neko nevarēja pateikt. Tagad man ir paranoja un tās sarplikas lieku vai vajag, vai nevajag.

2 2 atbildēt

Visu rakstu vel neizlasiju bet Es arii piekriitu ka zamaakaa limena straadnieki ar ir pelnijushi normaalu dziivi nevis likai priekshnieki. Es dzivoju UK, te ar minimalo algu var dziivot. Bet LV minimaalaa alga ir tada pat kaa UK nedelas minimaalaa alga... daudzi teiks Uk viss dargaak - bullshits, tagad esmu atvalinajumaa LV un te Es redzu ka cenas nav nebishkas proporcionalas Latvijas algaam, pilnig gribas zhokli iznest katram saeimas deputaatam. man vnk zheel cilveku LV.

2 2 atbildēt
Parasti nepatik sadi raksti, jo pats es censos vnm meklet pozitiv un nepatik citi, kas preteji, bet nu seit viss ir pareizi, Maxima ir veikals kur var ik pa laikam iepirkties, bet bez aizrausanas. Maxima ir skaidrojums vardam - bizness. Cilveki nav tik svarigi, bet nauda gan, es vinus saprotu, bet nerespekteju
2 2 atbildēt

Iepirkos un iepirkšos. Salātus pirku un pirkšu. Nomiris neesmu.

2 2 atbildēt
Maxima ir sūds, jo pārdevējas saka ka esmu dumš. emotion
2 2 atbildēt

Rimi ir spēks.

1 2 atbildēt

Aibe ir lielākais veikalu tīklsemotion Nosauc kaut vienu novadu bez nevienas aibes, bet bez maximas ir tik daudz

2 3 atbildēt

Pašiem neliekas smieklīgi?! 

Čīkst internetā, cik ļoti nepatīk kāds no veikaliem - ''Maxima'', ''Rimi'' u.c. Tai pat laikā turpinot uz tiem iet un vēsu prātu iepirkties. Apbrīnojami. emotion

4 11 atbildēt

visiem vis irr p o h u j un turpinas pirkt savus cisinjus maxima

0 9 atbildēt