local-stats-pixel fb-conv-api

Kā Dabūt Sievietes?52

228 33

Sievietes mīl vīriešu muskuļus. Tāpēc, šis būs viens no svarīgākajiem komponentiem jūsu ceļojumā uz sievietes sirdi. Trenējiet rokas un krūtis pareizi, lai tie kļūst lieli un tvirti!

Ja jums rodas kādi jautājumi mums, rakstiet komentāros.



228 33 52 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 52

0/2000

Kādi tur vairs muskuļi mūsdienās visu izsaka nauda, pat vecs, krunkains vecis var pie sāniem dabūt  seksīgu divdesmitgadnieci emotion

30 1 atbildēt

Kā meitenei man jūsu ķermeņa izskats galīgi neinteresē emotion

22 0 atbildēt

Baigie Rembo nolasījušies. Diemžēl lielākoties tālāk par bakalaura otro semestri tālāk tādi netiek un ekonomikai pienesumu nedod, tikai to vien, kā saražo brēcošus sīkos un vaimanājošas jaunās-vientuļās māmiņas...  emotion

21 0 atbildēt

istie paraugi, uz 70-80 kg pasmasas baigie specuki emotion butu labak kadu sviestmaizi apedushi nevis pazorojushies

9 0 atbildēt

A kāju dienas? Es neredzu kāju dienas.

Leg day was a skipped.

http://static.fjcdn.com/comments/Ba-dum%2Btss%2B_c6d58579b79de5a0b9acf90f44e3bcfb.jpg

6 0 atbildēt

Cool! Kautko darat, lai uzlabotos, un tas ir pozitīvi. Kas saka, ka muskuļi nav svarīgi, pašiem tādu nav visdrīzāk, visu nevar attaisnot ar maka biezumu. Sports ir veselīga nodarbe, galvenais pareizi saplānot savu laiku. Nav ko nodirst, labāk paši paceltos un aizietu uz zāli, nekā tupa te mēģināt pierādīt, ka kačoki ir stulbi, nauda nosaka visu un citas aplamības...emotion

6 0 atbildēt

Piedodiet, bet nu šitas ir atpalicīgi. 

PS. Nevis kačāšanās, bet paši āksti.

6 1 atbildēt

Tiešām, ja šie video ir kā humora šovs, tad nu... ir ok, bet arī tā... apšaubāms humors. Savukārt, ja tas ir domāts nopietni - NEKAD VAIRS NEFILMĒJIET VIDEO un no sākuma paši iemācaties vingrojumus pildīt pareizi un saprast tās vai citas kustības nozīmi.

 

Man pietika ar to, ka jaunieši nemaz nesaprot kā taisīt iesildīšanos ar tukšu grifu (teksti- taisiet kā ērtāk, vienalga kā, tam nav nozīmes, galvenais, lai ir asinsrites aktivizēšanās). 

Tāpat nākošā epizode kur stāsta kā jāspiež - tas ir atkarīgs no slodzes akcentēšanas, bet klasiskā kustība paredz stieņa nolaišanu līdz krūšu apakšējai līnijai, t,i, zem krūšu galiem. Turklāt jaunietis kad spieda NEMAZ STIENI NENOLAIDA LĪDZ BEIGĀM, kājas arī kā makaroni pie katra atkārtojuma plandās utt. 

Par tālāko pusaudžu farsu nemaz rakstīt negribas. 

5 0 atbildēt

Tā jau normāli, ceru ka jūs to domājāt tikai un vienīgi, kā joku. Jo ja šitās muļķības sāks darī cilvēks kas vēl atīstās, tas var beigties ar visādām muskuļu traumām un kaulu deformācijām. Un starpcitu tas ko tu tur rādiji ar to satvērienu treniņu, jeb kā tu viņu tur nosauci, svari ir ne tikai jādabū aukšā ar spēku, bet arī jālaiž lejā ar spēku, nevis uzpied ar muguas muskuļiem un atslābini rokas lai rokturis lido augšā un atsvars lejā. Starpcitu low kick galīgi nekāds tev sanāca, tu cenšoties šādi iesist reālam cilvēkam pats zaudētu līzsvaru un visticamāk nokristu. 

Bet plusu tpt iemetīšu, jāsmejas bija....  emotion

3 0 atbildēt
Un cik tad Jūs paši esat dabujuši? Man ir aizdomas, ka necik. emotion
2 0 atbildēt

tikai manas domas... emotion brauciet uz SLUGFEST

https://www.youtube.com/watch?v=cSvFYw2hi1g

1 0 atbildēt
Nav jau gluži tā, ka mani neinteresē izskats, bet nu galīgi memļaki ar vurskuļiem man ar nepatīk. Nav obligāti jāizskatās pēc kkāda izsitēja. Un tie kas saka, ka meitenēm inteteresē tikai muskuļi, izskats un maka biezums, varu pateikt- f**k you!
1 0 atbildēt

Humors lvl: -10

1 0 atbildēt

Nenoliegsim, ka lielāko daļu no pirmā iespaida atstāj cilvēka izskats, ticiet vai nē, bet puišiem ar labu augumu būs daudz vieglāk iepazīties ar meitenēm un sarunāt randiņu, nekā inteliģentam un labsirdīgam apalītim. Tālākā notikumu attīstība jau ir atkarīga no pašas meitenes intelekta līmeņa. Varu gan teikt, ka ir gadījies iet uz randiņu, lai satiktu nu vienkārši ūber karstu meiteni, bet kad viņa pavēra muti, pa to laukā nāca tādi atkritumi(šoreiz runa nav par sliktu elpu), ka ilgāk par pusstundu viņu nevarēju izturēt, atcerējos, ka mājās aizmirsu izslēgt gludekli...

1 0 atbildēt

saku no pieredzes, meitenēm muskuļi neinteresē, protams labs augums ir kā bonuss, bet galvenais ir mācēt ar viņām runāt, tu vari būt neglītākais čalis ciemā ar izaugušiem priekšzobiem kas lien ārā no mutes, nemazgāties, noaugt ar drediem, bet ja mācēsi meiteni sasmīdināt, viņa būs tava. emotion  

1 0 atbildēt

"Sievietes mīl vīriešu muskuļus." Kur Tu to rāvi, no tukša gaisa vai? Labāk izglītojies sieviešu jomā, jau sievietēm nav tāda interese uz muskuļkalniem un daudzām pat šķiet pretīgi

1 0 atbildēt

Labprāt vēlētos pats sev šādu personālo zāli, ja vien viss nebūtu tik sasodīti dārgs.

0 0 atbildēt

Bet tas ir pilnīgi normāli, ka meitenēm, pat visgodīgākajām, ir svarīgs naudas jautājums. Par ko tad lai viņa baro savus bērnus ? Kā lai bērniem nodrošina komfortu ?

Un vīrieša uzdevums ir, piepildīt sevi šajā jautājumā. Iespējas ir milzum daudz, internetā ir milzum daudz informācijas, vajag tikai rakt!

Nē nu var jau arī, kā citā komentā bija teikts - drāzties apkārt un ražot vientuļās māmiņas, kas ir pilnīgs pretstats normāla vīrieša rīcībai.

 

2 2 atbildēt

daudz labāk par hardija video emotion

0 0 atbildēt

video gavno, puikaam jaiet alins iedzert ne te steroidus popularizet

0 0 atbildēt